Vertel uw verhaal aan toekomstige medewerkers

Hoe valt u op tussen een opsomming van vacatures?

Dit is erg lastig op een ‘gewone‘ vacaturebank. Iedere organisatie heeft zijn eigen kenmerken en een verhaal te vertellen richting potentiële werknemers. Binnen MediVacature.nl heeft u daar op de site en via social media alle ruimte voor.

Wij geven diepte aan uw organisatie en vacatures met extra informatie, nieuws en achtergronden. U kunt laten zien waarom uw organisatie leuker, beter, anders is dan anderen en kandidaten extra motiveren om te solliciteren.

Via MediVacature opvallen met uw vacatures

Wie bereiken wij via medivacature.nl
Lees onze folder

Magazine

Al sinds 2000 brengen wij een magazine uit in print en digitaal, gericht op afstudeerders in zorg- en welzijnsstudies (MBOv, HBOv, Social Work, MZ en Verzorgende). Via hun opleiding ontvangt deze groep van starters informatie over het werken bij de organisaties met wie wij samenwerken. Het magazine maakt hen ook bewust van de vacaturesite waar ze de rest van hun loopbaan terecht kunnen voor vacatures in zorg en welzijn.

Het magazine is een prima mogelijkheid voor werkgevers om kleur te geven aan hun organisatie richting deze belangrijke doelgroep. Uw informatie uit het magazine is ook heel makkelijk terug te vinden binnen de site.

www.medivacature.nl/magazine

MediVacature magazine, in print en digitaal

Video′s en vlogs

Zorgorganisaties doen steeds meer met vlogs en video′s om hun werving te ondersteunen op de eigen site en via social media. Op MediVacature is het mogelijk deze te plaatsen bij uw presentatie en/of vacatures, zodat we optimaal aansluiten bij het uitdragen van uw werkgeversmerk.

MediVacature.nl - veel meer dan alleen een opsomming van vacatures.


MediVacature vacaturevideo's en vlogs

Nieuws en social media

Organisaties zijn meer dan een momentopname en communiceren voortdurend met hun doelgroep(en). Door relevant nieuws over uw organisatie op onze site te plaatsen en vacatures en nieuws via onze Facebook- en Instagram pagina te publiceren, houden wij uw arbeidsmarktcommunicatie permanent op gang.

MediVacature nieuws en social media

Opleiden en werven

Er zijn tekorten in de zorg, we vertellen u natuurlijk niets nieuws. Daarom is het belangrijk, naast natuurlijk de uitstroom te beperken, vooral veel professionals (verder) op te leiden. Dit niet alleen door starters maar ook zij-instromers en huidige werknemers te motiveren een (vervolg-)opleiding te gaan volgen.

Afstudeerders aantrekken is één ding maar het is ook van belang een lange termijn perspectief te bieden. Vervolgopleidingen, traineeships en specialisaties spelen hierin een niet geringe rol. Veel organisaties bieden deze mogelijkheden aan, maar hoe effectief wordt dit ingezet bij werving op dit moment?

Zowel binnen de site van MediVacature als in het magazine is er volop aandacht voor het opleiden in al zijn facetten.

MediVacature.nl, grootste vacaturesite in zorg & welzijn

Ieder jaar meer dan 1,4 miljoen bezoekers

Voor de organisaties met wie wij samenwerken plaatsen wij onbeperkt (meestal geautomatiseerd en met een koppeling naar uw eigen sollicitatiesysteem) alle vacatures. U heeft dus geen extra werk door zelf te moeten plaatsen.

Naast de bezoekers aan de site brengen wij via het onderdeel JobAlert uw vacatures onder de aandacht van duizenden (vaak latente) zoekers Dit zijn meestal ervaren werkers op zoek naar een volgende stap/uitdaging in zorg en welzijn.

MediVacature.nl is volledig responsive, dus via desktop, smartphone of tablet zijn uw vacatures zichtbaar.

Benieuwd naar ons verhaal?

Graag maken wij met u een afspraak om nader kennis te maken en meer te vertellen over de mogelijkheden van MediVacature voor uw organisatie.

MediVacature
postbus 2847
2601 CV Delft

Hans Vogelzang
vogelzang@medivacature.nl
015 212 93 03

Ton Schipper
t.schipper@medivacature.nl
015 212 70 32

Neem contact op