Werven via MediVacature?

Hoe valt u op tussen een opsomming van vacatures? Dit is erg lastig op een 'gewone' vacaturebank. Iedere organisatie heeft zijn eigen kenmerken en een verhaal te vertellen richting potentiële werknemers. Daarom bieden wij deze kans binnen het arbeidsmarktcommunicatieproject MediVacature.nl.

Wij geven diepte aan uw organisatie en vacatures met extra informatie, nieuws en achtergronden.

Zo motiveren wij potentiële medewerkers om juist bij uw organisatie te solliciteren.

Wie bereiken wij via medivacature.nl

Voor organisaties plaatsen wij onbeperkt (en indien gewenst volledig geautomatiseerd) alle vacatures. Dus geen extra werk door handmatig plaatsen, dat doen wij.

Naast de bezoekers aan de site brengen wij via het onderdeel JobAlert uw vacatures onder de aandacht van duizenden (vaak latente) zoekers. Dit zijn vaak ervaren werkers op zoek naar een volgende stap/uitdaging.


De site medivacature.nl is volledig responsive, dus op ieder moment en op elk platform zijn uw vacatures zichtbaar.

MediVacature responsive website

Nieuws/Facebook

Organisaties zijn meer dan een momentopname en communiceren op ieder moment met hun doelgroep(en). Door relevant nieuws over uw organisaties op onze site te plaaten en vacatures en nieuws via onze Facebook pagina te publiceren, houden wij dit gesprek op gang.MediVacature nieuws en Facebook

Magazine

Ieder jaar brengen wij een magazine uit in print en digitaal, gericht op afstudeerders in zorg en welzijnsstudies (MBOv, HBOv, SPH, MWD, MMZ en Verzorgende). Dit doen wij al 15 jaar en dit blijven wij ook doen, ongevraagd ontvangt deze groep van starters informatie over de deelnemende organisaties en ze weten vanaf dat moment dat ze gedurende hun loopbaan op medivacature.nl terecht kunnen voor vacatures. Een investering op de langere termijn dus en een mogelijkheid voor werkgevers om meer diepte te geven aan de organisatie. Deze informatie plaatsen wij natuurlijk ook op de site.


Bekijk magazine
MediVacature magazine

Neem contact op

Benieuwd naar ons verhaal? Graag maken wij met u een vrijblijvende afspraak.


MediVacature
postbus 2847
2601 CV Delft

Hans Vogelzang
vogelzang@medivacature.nl
015 212 93 03

Ton Schipper
t.schipper@medivacature.nl
015 212 70 32Neem contact op