Zuidwester

Zuidwester is dé zorg- en dienstverlener voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of stoornis in het autisme spectrum. 2.000 Medewerkers en 650 vrijwilligers werken iedere dag met hart en ziel voor onze cliënten. Dit zijn cliënten die met enige ondersteuning zelf hun weg in het leven kunnen vinden, of die dag en nacht volledige zorg nodig hebben.

Wij bieden hen ondersteuning in het hebben van regie op het eigen leven, op het gebied van wonen, dagbesteding, werk, individuele begeleiding en behandeling. Onze cliënten kunnen (jong)volwassenen zijn, ouderen of zelfs een heel gezin. Heel divers dus. Wij bieden deze ondersteuning in Goeree-Overflakkee, Zeeland, Brabant, Hoeksche Waard/Rotterdam en Voorne-Putten, vanuit de woningen van Zuidwester of gewoon bij cliënten thuis.

Leer meer bij Zuidwester
Werken bij Zuidwester is leren bij Zuidwester. Elke dag zet jij je in voor onze cliënten met een verstandelijke beperking; je leert ze op eigen benen te staan, grenzen te verleggen en dromen te realiseren. Zo breng jij elke dag onze visie in de praktijk: waardevol leven en zinvol werk. Leren zien we als een vanzelfsprekende activiteit. We hebben dan ook ons eigen Leercentrum opgezet en zijn een erkend leerbedrijf voor mbo, hbo en wo studenten. Ben je op zoek naar de combinatie van werken en leren? Ook dat is bij ons mogelijk! Omdat je bij ons flexibel kunt werken, is werken en leren goed te combineren. Heb je vragen over ons opleidingsaanbod? Ga dan naar de website www.leercentrumzuidwester.nl of stuur een e-mail naar leercentrum@zuidwester.org.

Meer weten?
Bij Zuidwester staan we altijd open voor leergierige mensen met een hart voor de zorg. Mensen die eigenheid combineren met gastvrijheid en altijd erop gericht zijn om samen met anderen het verschil te maken. Herken jij jezelf hierin en wil je aan de slag als werknemer, leerling, vakantiekracht, stagiair of vrijwilliger? Stuur dan een e-mail naar recruitment@zuidwester.org. Bekijk ook onze actuele vacatures op onze website www.zuidwester.org.
logo

Gegevens Zuidwester

Naam Zuidwester

Postadres Postbus 16
3240 AA Middelharnis

Telefoon 0187-89 87 83

Website
www.zuidwester.org

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Zuidwester

Lees hier het artikel van Zuidwester

Stages & opleidingen bij Zuidwester

Stages Klik hier voor stage overzicht
Opleidingen Klik hier voor opleidingen overzicht

Actuele vacatures van Zuidwester

Medewerker BakenZ

Zuidwester in  Middelharnis

Woonbegeleider

Zuidwester in  Middelharnis

Psychomotorisch therapeut

Zuidwester in  Goes

Teamflexer

Zuidwester in  Middelharnis

Woonbegeleider

Zuidwester in  Middelharnis

Ondersteunend woonbegeleider

Zuidwester in  Middelharnis

Woonbegeleider HBO

Zuidwester in  Middelharnis

Arts voor Verstandelijk Gehandicapten (AVG)

Zuidwester in diverse in Zuid-Holland en Zeeland

Flexmedewerkers

Zuidwester in Zeeland