Zuidwester

Eigenheid | Samen | Gastvrij


Zuidwester ondersteunt kwetsbare burgers om het maximale uit het dagelijks leven te halen. Wij ondersteunen hen in het hebben van regie op het eigen leven, op het gebied van wonen, dagbesteding, werk, individuele begeleiding en behandeling. Het werkgebied van Zuidwester strekt zich uit over Zuid-Holland, Zeeland en West-Brabant. Vanuit verschillende locaties wordt zorg en ondersteuning geboden. In woningen van Zuidwester of gewoon bij cliënten thuis.Waardevol leven, zinvol werk

Wij bieden ondersteuning vanuit de missie: waardevol leven, zinvol werk. Samen met de cliënt en zijn netwerk onderzoeken we de ondersteuningsvraag en stemmen daar onze ondersteuning op af. Deze samenwerking noemen wij: werken vanuit de driehoek ‘cliënt, netwerk en professional’. 

 

Iets voor jou?

Onze cliëntgerichte ondersteuning vraagt om medewerkers die meedenken, kunnen veranderen, zich willen ontwikkelen en kunnen werken in zelfverantwoordelijke teams. Voel jij je aangesproken? Dan zijn we op zoek naar jou! Solliciteer via onze website www.zuidwester.org op één van de openstaande vacatures. 

 

Leren bij Zuidwester

Zuidwester heeft een breed aanbod van leermogelijkheden. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden voor stageplaatsen voor MBO, HBO en WO opleidingen. In samenwerking met ROC Zadkine bieden wij de MBO-beroepsopleidingen Maatschappelijke Zorg, begeleider gehandicaptenzorg niveau 3 of persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg niveau 4 aan.  

 

Contact

Heb je vragen over onze vacatures en solliciteren, neem dan contact op met onze collega’s van de afdeling P&O via p&o@zuidwester.org of 0187-898888.

 

Heb je vragen over ons opleidingsaanbod? Neem dan contact op met onze medewerkers van het Leercentrum via leercentrum@zuidwester.org of 0187-898790.

 

www.zuidwester.org

 

www.facebook.com/stichtingzuidwester

Lees hier meer over Zuidwester Lees meer over Zuidwester

Gegevens organisatie

Naam
Zuidwester
Postadres
Postbus 16
3240 AA Middelharnis
Telefoon
0187-89 87 83
Website
www.zuidwester.org

Actuele vacatures

Zorgmanager wonen regio Goeree-Overflakkee

Zuidwester in Middelharnis

Invalmedewerker Multatulipad Oud-Beijerland

Zuidwester in Middelharnis

Ondersteunend Medewerker Wonen Oud-Beijerland

Zuidwester in Middelharnis

Planner plan&flex

Zuidwester in Middelharnis

Planner plan&flex

Zuidwester in Middelharnis

Planner plan&flex

Zuidwester in Middelharnis

Allround Financieel Medewerker

Zuidwester in Middelharnis

(Team)coach

Zuidwester in Middelharnis

Medewerker Nachtdienst in Hellevoetsluis

Zuidwester in Hellevoetsluis

Medewerker Wonen, locatie Hoeve Dijkzigt

Zuidwester in Middelharnis

Medewerkers flexpool in Middelharnis

Zuidwester in Middelharnis

Mondhygiënist, standplaats Goes

Zuidwester in Goes

Stages & opleidingen bij Zuidwester

 

Stages Klik hier voor stage overzicht
Opleidingen Klik hier voor opleidingen overzicht
logo
© MediVacature. De verstrekte informatie en/of de geplaatste vacatures op MediVacature zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Niet toegestaan is elke overname of verveelvoudiging en distributie, commercialisatie of exploitatie van de op MediVacature geplaatste informatie en/of vacatures. Software © CornGroup BV (18-10-2017 23:55:47)
Bottrap