Zuidwester


Zuidwester is dé zorg- en dienstverlener voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of stoornis in het autisme spectrum. 1.800 Medewerkers en 600 vrijwilligers werken iedere dag met hart en ziel voor onze cliënten. Dit zijn cliënten dit met enige ondersteuning zelf hun weg in het leven kunnen vinden, of die dag en nacht volledige zorg nodig hebben.


Wij bieden hen ondersteuning in het hebben van regie op het eigen leven, op het gebied van wonen, dagbesteding, werk, individuele begeleiding en behandeling. Onze cliënten kunnen (jong)volwassenen zijn, ouderen of zelfs een heel gezin. Heel divers dus. Wij bieden deze ondersteuning in Zuid-Holland, Zeeland en West-Brabant, vanuit de woningen van Zuidwester of gewoon bij cliënten thuis.


Waardevol leven
Werken bij Zuidwester betekent dat je écht het verschil kan maken. Het verschil in de kwaliteit van leven van iemand met een verstandelijke beperking. Ieder mens heeft dromen, verlangens en doelen in zijn leven. Jij kunt onze cliënten hierbij motiveren, ondersteunen en bekrachtigen.


Wanneer je bij ons aan de slag gaat, werk je onder goede arbeidsvoorwaarden. Wij bieden een prettig en informeel werkklimaat, waarin we met en van elkaar willen leren. Maak gebruik van onze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en haal zo het beste uit jezelf én de cliënt.


Volop leermogelijkheden
Zuidwester beschikt over een Leercentrum met een breed aanbod van leermogelijkheden voor onder andere medewerkers en vrijwilligers. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden voor stageplaatsen voor MBO, HBO en WO studenten. Ben je op zoek naar de combinatie van werken en leren? Ook dat is bij ons mogelijk! Heb je vragen over ons opleidingsaanbod? Neem contact op met onze medewerkers van het Leercentrum via leercentrum@zuidwester.org of 0187 - 898888.


Meer weten?
Bekijk onze actuele vacatures op onze website www.zuidwester.org. Wil je meer weten? Bel ons op 0187-898888 of stuur een e-mail naar p&o@zuidwester.org.


www.zuidwester.org

logo

Gegevens Zuidwester

Naam Zuidwester

Postadres Postbus 16
3240 AA Middelharnis

Telefoon 0187-89 87 83

Website
www.zuidwester.org

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Zuidwester

Lees hier het artikel van Zuidwester

Stages & opleidingen bij Zuidwester

Stages Klik hier voor stage overzicht
Opleidingen Klik hier voor opleidingen overzicht

Actuele vacatures van Zuidwester

Ondersteunend medewerker wonen (18 uur)

Zuidwester in  Middelharnis

Ondersteunend Woonbegeleider

Zuidwester in  Hellevoetsluis

Woonbegeleider

Zuidwester in  Middelharnis

Ondersteunend woonbegeleider

Zuidwester in  Hellevoetsluis

Ondersteunend medewerker wonen

Zuidwester in  Goes

Arts voor Verstandelijk Gehandicapten (AVG)

Zuidwester in diverse in Zuid-Holland en Zeeland

(ondersteunend) Woonbegeleiders Spijkenisse

Zuidwester in  Spijkenisse

Vakantiemedewerkers

Zuidwester in  Middelharnis, Hellevoetsluis, Spi

Basisarts

Zuidwester in  Spijkenisse en Oud-Beijerland

Flexpool medewerker

Zuidwester in Zeeland