logo Zorgspectrum

Zorgspectrum

Zorgspectrum in beeld

Zorgspectrum in het MediVacature magazine

Nieuwste vacatures van Zorgspectrum

Medewerker schoonmaak

Zorgspectrum Nieuwegein video

Begeleider dagcentrum

Zorgspectrum Nieuwegein video

Medewerker welzijn

Zorgspectrum Nieuwegein video

Adviseur Kwaliteit en Verbetering

Zorgspectrum Nieuwegein video

Helpende (plus) Nieuwegein

Zorgspectrum Nieuwegein video

Verpleegkundige MBO

Zorgspectrum Nieuwegein video

Medewerker schoonmaak

Zorgspectrum Nieuwegein video

Zorgassistent

Zorgspectrum Nieuwegein video

Over Zorgspectrum

Of je nou al van ons gehoord hebt, of dat dit de eerste keer is dat je ZorgSpectrum voorbij ziet komen: aangenaam! Wij zijn een zorgorganisatie in de regio Nieuwegein, Vianen en Houten. Samen met mantelzorgers, collega’s, vrijwilligers en samenwerkingspartners geven we alle cliënten elke dag de zorg die ze nodig hebben. We leren de mens achter de cliënt kennen en passen onze behandelvorm en benadering daarop aan.

 
Van de zeer ervaren verpleegkundige tot de jonge zorger en alles ertussenin: we hebben collega’s in allerlei soorten en maten. We zijn erg blij met een ieder van hen. ZorgSpec- trum snapt als geen ander dat je alleen met oprechte aan- dacht, goede scholing en liefde voor het vak de beste zorg kan geven. Of iemand nou tijdelijk bij ons woont om te herstellen, thuis ondersteuning nodig heeft of bij ons een nieuw thuis heeft gevonden: wij willen weten wie iemand is en welke zorgwensen iemand heeft. En zeg nou zelf: oprecht contact maken met mensen is toch het mooiste stuk van je vak?

Vertrouwd thuis
Eén van de manieren waarop we dit in de praktijk brengen is met Vertrouwd thuis. Met deze zorgvorm maken we de wens langer thuis te blijven wonen mogelijk. Naast de noodzakelijke fysieke zorg, nemen we de tijd om bijvoor- beeld eens samen de krant te lezen, een wandeling te maken of koken we voor het gezin. Ook ontlasten we de mantelzorger voor een paar uur wanneer dat kan. Zo heeft hij of zij even tijd voor zichzelf.


Verzorgende IG Vertrouwd thuis
ZorgSpectrum is voor de gemeenten Houten, Nieuwegein en Vianen op zoek naar een Verzorgende IG voor Vertrouwd thuis.

Vertrouwd thuis is een mooi, waardevol en uniek zorgconcept voor mensen met een verpleeghuisindicatie die graag (lan- ger) thuis willen blijven wonen. De cliënten krijgen in hun eigen huis zorg, welzijn en dienstverlening aangeboden op een manier die bij hen past.

Beschik jij over een MBO-3 diploma verzorgende IG? Heb jij een groot zorghart en wil jij écht het verschil maken voor de cliënt? Lees dan snel verder!


Wat bieden we je?

  • De mogelijkheid om te kiezen voor een overeenkomst met vaste uren of een oproepcontract waarbij je op flexibele basis werkt;
  • Salaris conform CAO VVT FWG 35 (max. € 3.025,81);
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • Contract voor onbepaalde tijd;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, een inkomensverzekering, regeling fietsplan;
  • Tal van opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief.

Wat ga je doen?
Bij Vertrouwd thuis hebben cliënten intensievere zorg nodig dan ‘klassieke thuiszorg of wijkverpleegkunde’ kan bieden. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het verzorgen van de cliënten thuis volgens het zorgplan, het begeleiden bij diverse activiteiten en een zinvolle dagbesteding. Behalve de cliënt kan ook de mantelzorger rekenen op jouw ondersteuning.


Je werkt in een vast team. Dit houdt in dat steeds dezelfde medewerkers bij een cliënt thuis komen om alle ondersteuning te bieden, zodat het echt vertrouwd is. In de tijd dat je bij een cliënt bent, ga je na waar behoefte aan is en pas je de dienstverlening hierop aan. Het Vertrouwd thuis team werkt nauw samen met het Mobiel Geriatrisch Team, dat wordt gevormd door specialisten ouderengeneeskunde, psychologen en casemanagers.


Interesse? Je kunt direct solliciteren!
Heb je vragen over de functie? Mail of bel gerust even met Aziz Boutaga, Manager Vertrouwd thuis, via a.boutaga@zorgspectrum.nl of 06 - 82 49 99 39.


Heb je vragen over de procedure? Bel of WhatsApp met team Recruitment via 06 - 16 05 75 01 of stuur een mail naar werving@zorgspectrum.nl.

Algemene gegevens

Telefoon
030-657 50 45

Postadres
Postbus 1175
3439 MN Nieuwegein

Website
www.zorgspectrum.nl/werken-bij

Stages
Stages bij Zorgspectrum

Vrijwilligerswerk
Vrijwilligerswerk bij Zorgspectrum