Zorgspectrum

Wij zijn ZorgSpectrum
Of je nou al van ons gehoord hebt, of dat dit de eerste keer is dat je ZorgSpectrum voorbij ziet komen: aangenaam! Wij zijn een zorgorganisatie in de regio Nieuwegein, Vianen en Houten. Samen met mantelzorgers, collega’s, vrijwilligers en samenwerkingspartners geven we onze cliënten elke dag de zorg die ze nodig hebben. We leren de mens achter de cliënt kennen en passen onze behandelvorm en benadering daarop aan.

Van de zeer ervaren verpleegkundige tot de jonge zorger en alles ertussenin: we hebben collega’s in allerlei soorten en maten. We zijn erg blij met een ieder van hen. ZorgSpectrum snapt als geen ander dat je alleen met oprechte aandacht, goede scholing en liefde voor het vak de beste zorg kan geven. Of iemand nou tijdelijk bij ons woont om te herstellen, thuis ondersteuning nodig heeft of bij ons een nieuw thuis heeft gevonden: wij willen weten wie iemand is en welke zorgwensen iemand heeft. En zeg nou zelf: oprecht contact maken met mensen is toch het mooiste stuk van je vak?


Vertrouwd thuis
Eén van de manieren waarop we dit in de praktijk brengen is met Vertrouwd thuis. Met deze zorgvorm maken we de wens langer thuis te blijven wonen mogelijk. Naast de noodzakelijke fysieke zorg, nemen we de tijd om bijvoorbeeld eens samen de krant te lezen, een wandeling te maken of koken we voor het gezin. Ook ontlasten we de mantelzorger voor een paar uur wanneer dat kan. Zo heeft hij of zij even tijd voor zichzelf.

Nieuwsgierig geworden? Lees op pagina 30-31 ons interview over Vertrouwd thuis en de fantastische betrokkenheid van wijkverpleegkundige Inge en helpende Anouk. Ze vertellen je vol passie over de start van dit unieke project.

We gunnen het elk zorghart om van zijn of haar werk te houden zoals Inge en Anouk dat doen. We maken elke dag weer opnieuw de keuze: vandaag zorg ik ervoor dat ik voor iemand zorg. We proberen altijd te kijken naar hoe dit beter kan en moet.

Hiernaast vind je een aantal van onze vacatures. Heb je vragen hierover of wil je eerst eens een dagje meelopen? Of wil je misschien weten wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Kijk snel op www.werkenbijzorgspectrum.nl

of bel met één van onze Recruiters Carmen Jansen (links) of Shanna Jongman (rechts) op 06-22784720 of mail je vraag naar werving@zorgspectrum.nl.

Tot horens!


ZorgSpectrum staat dit hele jaar in de Ik Zorg Shop in Zeist.

De Ik Zorg Shop is een uniek shop-in-shop concept van zorgorganisaties voor alle mensen in de regio die geïnteresseerd zijn in een baan in Zorg en Welzijn. Een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor werkgevers en toekomstige zorgprofessionals. Kom langs voor actuele vacatures en ervaar hoe het is om in Zorg en Welzijn te werken. Volg kosteloos een workshop, kom sparren met een loopbaancoach of ga in gesprek met een (toekomstige) werkgever.

Het kan hier allemaal. Dit doen we samen met Utrechtzorg en inmiddels 14 regionale werkgevers.

Je bent van harte welkom bij de 1e Hogeweg 4-8 in Zeist. We zijn elke woensdag, donderdag en vrijdag van 9:30 tot 17:00 uur, en elke eerste zaterdag van de maand van 10:00 tot 14:00 uur geopend.

Kom snel langs voor een goeie bak koffie (of thee of water) en gesprek!

werkenbijzorgspectrum.nl

logo

Gegevens Zorgspectrum

Naam Zorgspectrum

Postadres Postbus 1175
3439 MN Nieuwegein

Telefoon 030-657 50 45

Website
www.zorgspectrum.nl/werken-bij

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Zorgspectrum

Lees hier het artikel van Zorgspectrum

Stages & opleidingen bij Zorgspectrum

Stages Klik hier voor stage overzicht
Opleidingen Klik hier voor opleidingen overzicht

Actuele vacatures van Zorgspectrum

Wijkverpleegkundige | Nieuwegein Zuid

Zorgspectrum in Nieuwegein

Ervaren Salarisadministrateur

Zorgspectrum in Nieuwegein

Medewerker Schoonmaak - Houten

Zorgspectrum in Houten

Huishoudelijk Medewerker - Thuiszorg

Zorgspectrum in Nieuwegein

Woonbegeleider

Zorgspectrum in Nieuwegein

Assistent Begeleider Dagcentrum

Zorgspectrum in Nieuwegein

Lid Raad van Toezicht

Zorgspectrum in Nieuwegein

Planner voor Nieuw thuis

Zorgspectrum in Nieuwegein

Helpende (Plus) Zwerfnachtdienst Vianen

Zorgspectrum in Vianen

Avond Weekend Nacht Co?rdinator

Zorgspectrum in Nieuwegein

Verzorgende IG - Nachtdienst

Zorgspectrum in Nieuwegein

Verzorgende IG Thuiszorg

Zorgspectrum in Nieuwegein