Zorggroep Apeldoorn eo

Met meer dan zorg omringd!


Zorggroep Apeldoorn en omstreken omvat een aantal in Apeldoorn en omstreken bekende locaties. Wij werken vanuit een eenduidige zorgvisie en bieden veel gespecialiseerde vormen van wonen, zorg, behandeling, service en activiteiten, aan zowel jongeren als ouderen. Wij zijn HKZ gecertificeerd en werken constant aan kwaliteitsverbetering voor onze cliënten.Een aantrekkelijke werkgever

Wij werken op diverse locaties in en rond Apeldoorn (Casa Bonita, Mandala, Woonhaven, Randerode, Het Zonnehuis en De Vier Dorpen). Er zijn ruim 1400 medewerkers en 900 vrijwilligers werkzaam voor zowel jongere als oudere cliënten, in de meest uiteenlopende beroepen in de zorg of in ondersteunende diensten. Onze locaties liggen in de schitterende provincie Gelderland op de Veluwe, niet alleen in Apeldoorn maar ook in omliggende gemeenten of dorpen zoals Beekbergen, Brummen, Eerbeek, Twello. Wij hebben de naam een aantrekkelijke werkgever te zijn die zich inspant inspirerend werk te bieden in een veilig en prettig klimaat. Wij kenmerken ons door ontwikkeling, die van medewerkers flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid vraagt. Goede arbeidsvoorwaarden maken hier onderdeel van uit, evenals goede arbeidsomstandigheden. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf en bieden jaarlijks verschillende opleidingen aan via BOL en BBL route (niveau 3 t/m 5).

En als je eenmaal werkzaam bent bij ons leer je iedere dag op je werkplek en hangt het van jezelf af in hoeverre je je kunt doorontwikkelen in je vakgebied. Wij bieden je de kans hiervoor.


Het leven bestaat niet alleen uit werken

Tegelijkertijd realiseren wij ons ook dat het leven niet alleen uit werken bestaat. Er zijn weinig zorgcentra met zo’n actieve personeelsvereniging, waarmee je voordelig kunt reizen, film en theater kunt bezoeken en kunt deelnemen aan avondjes ontspanning of sportieve activiteiten. 


Op zoek naar een passende baan?

Op zoek naar een passende baan? Je vindt hem vast bij ons. Bekijk regelmatig onze vacatures op www.medivacature.nl. Om het solliciteren te vergemakkelijken, kun je rechtstreeks via de website een sollicitatieformulier invullen en aan ons zenden. Je kunt ook alle vacatures bekijken en een mail sturen naar P&O via de website van Zorggroep Apeldoorn en omstreken.

Voor Zorggroep Apeldoorn en omstreken is het belangrijk om de juiste mensen in dienst te nemen en in dienst te houden. Naast een prettige werkomgeving spelen hierbij de arbeidsvoorwaarden een rol. Naast een goede beloning, een uitstekende pensioenregeling bij PFZW bieden wij o.a. een collectieve ziektekostenregeling, een compleet pakket collectieve verzekeringen, de mogelijkheden voor kinderopvang, het op fiscaal aantrekkelijke wijze aanschaffen van een fiets voor woon-/werkverkeer en uitruil reiskosten woon-werkverkeer. Voor Zorggroep Apeldoorn en omstreken is de CAO voor Verpleeg, Verzorgingshuizen en Thuiszorg van toepassing.


Meer weten?

Als je vragen hebt dan kun je ons altijd een mailtje sturen: PenO@zgapeldoorn.nl. En voor nog veel meer informatie zie www.zorggroepapeldoorn.nl 


Maar bellen kan natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 055 549 51 45. Wij staan je graag te woord!

Lees hier meer over Zorggroep Apeldoorn eo Lees meer over Zorggroep Apeldoorn eo

Gegevens organisatie

Naam
Zorggroep Apeldoorn eo
Onderdeel
P&O
Postadres
Postbus 313
7300 AH Apeldoorn
Telefoon
055-54 95 145
Website
www.zorggroepapeldoorn.nl

Actuele vacatures

Ziekenverzorgenden

Zorggroep Apeldoorn eo in Apeldoorn

Zelfstandig werkende koks

Zorggroep Apeldoorn eo in Apeldoorn

Verpleegkundigen

Zorggroep Apeldoorn eo in Dordrecht

Verpleegkundigen

Zorggroep Apeldoorn eo in Apeldoorn

Stages & opleidingen bij Zorggroep Apeldoorn eo

 

Stages Klik hier voor stage overzicht
Opleidingen Klik hier voor opleidingen overzicht
logo