Yulius

Voor geestelijke gezondheid


Werken bij Yulius
Yulius is een expertiseorganisatie in de regio Zuidwest-Nederland die zich richt op het bieden van zorg in iedere levensfase van cliënten met complexe psychiatrische problematiek en leerlingen met psychiatrische problemen (cluster 4
-onderwijs). Yulius beschikt over bijna 70 locaties. Hieronder bevinden zich eigen onderwijs­locaties, poli- en (dag)klinieken, werkplaatsen, begeleid woonlocaties en logeerhuizen.

Organisatiecultuur
De kernwaarden van Yulius, dat wil zeggen de waarde waarin we geloven en de manier waarop we onze missie en visie willen bereiken zijn:
•    cliënt- en contextgericht
•    professioneel en deskundig
•    gewaardeerd/respectvol
•    resultaatgedreven
•    ontwikkelingsgericht, grensverleggend en
vernieuwend
•    ondernemerschap ten bate van zorg en
onderwijs

Arbeidsvoorwaarden
Het personeel van Yulius valt onder de CAO voor de geestelijke gezondheidszorg. Hierin is een groot aantal collectieve arbeidsvoorwaarden vastgelegd. Daarnaast kent Yulius een aantal aanvullende regelingen en protocollen voor haar medewerkers. Ten slotte hanteert Yulius het ‘meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden’. Medewerkers kunnen een aantal persoonlijke keuzes maken, zoals een aanvullende vergoeding voor woon-werkverkeer of een deelname aan de bedrijfsfitnessregeling. Het totaalpakket aan arbeidsvoorwaarden, protocollen en regelingen kan zonder meer als concurrerend worden beschouwd ten opzichte van andere instellingen, met name ten opzichte van andere CAO's binnen de gezondheidszorg. Voor actuele vacatures kijk op www.yulius.nl.
Lerende organisatie
Yulius is een continu lerende organsiatie en investeert veel in opleiding en onderzoek. We hechten veel waarde aan de erkenning van onze A-opleiding, de opleiding voor artsen die psychiater willen worden, evenals onze erkende opleidingen tot kinder- en Jeugdpsychiater, GZ-psycholoog, sociaalpsychiatrisch verpleegkundige, medewerker maatschappelijke zorg,
psychotherapeut en verpleegkundig specialist.
In het kader van deskundigheidsbevordering bieden we onze medewerkers een uitgebreid aanbod in bij- en nascholingstrajecten. Per jaar vinden meer dan 100 toekomstige verpleeg­kundigen en agogen een stageplaats binnen onze organisatie.

Op zoek naar een leuke stageplaats?
Ben je bezig met een opleiding die betrekking heeft tot zorg, onderwijs of arbeid? Yulius is altijd op zoek naar enthousiaste, leergierige stagiaires.
We zijn op zoek naar studenten pedagogiek, verpleegkunde of psychologie, maar ook leraren/docenten in opleiding kunnen bij ons terecht.
Je kunt bij ons solliciteren naar een meeloopstage of een afstudeerstage. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om als afgestudeerde op vrijwillige basis werkervaring op te doen binnen onze organisatie. Uiteraard begeleiden we je hierin en staat er een vergoeding tegenover.
Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden? Neem voor meer informatie over stages contact op of stuur je sollicitatiebrief inclusief curriculum vitae op naar:  

Yulius
T.a.v. de afdeling P&O
Postbus 753
3300 AT Dordrecht
Tel. 088 40 50 600

Lees hier meer over Yulius Lees meer over Yulius

Gegevens organisatie

Naam
Yulius
Postadres
Postbus 753
3300 AT Dordrecht
Telefoon
088-40 50 600
Website
www.yulius.nl

Actuele vacatures

GZ-psycholoog en/of psychotherapeut

Yulius in Dordrecht en Gorinchem

Verpleegkundig Specialisten

Yulius in Rotterdam, Dordrecht en Gorinchem

Flexmedewerkers psychiatrisch verpleegkundige

Yulius in Sliedrecht en Dordrecht

Business Controller

Yulius in Dordrecht

GZ psychologen Indigo

Yulius in Rotterdam, Dordrecht en Gorinchem

Groepsleerkracht

Yulius in Dordrecht

Begeleider

Yulius in Papendrecht

GZ-psycholoog

Yulius in Dordrecht

Groepsleerkracht

Yulius in Dordrecht

Psychiater

Yulius in Gorinchem/Leerdam

Stages & opleidingen bij Yulius

 

Stages Klik hier voor stage overzicht
Opleidingen Klik hier voor opleidingen overzicht
logo