WoondroomZorg B.V.

WoondroomZorg biedt zorg en begeleiding aan mensen die (levens)lang van zorg afhankelijk zijn. We willen het leven van deze mensen prettiger maken op een economisch verantwoorde manier. Onze focus en expertise is hierbij gericht op bewoners met autisme en/of een verstandelijk beperking.

Er zijn inmiddels 27 wooninitiatieven (samenwerkingspartners) over heel Nederland verspreid bij WoondroomZorg aangesloten.

Voor ieder wooninitiatief geldt dat ouders blijvend betrokken zijn bij de zorg van hun kinderen en staat eigen regie centraal.


Vaste teams
Ieder wooninitiatief heeft een vast team van enthousiaste en bevlogen collega’s die de dagelijkse zorg en begeleiding aan bewoners geven.

Van toekomstige collega’s vragen we een flinke dosis passie, integriteit, daadkracht en creativiteit om iedere bewoner de zorg en/of begeleiding te bieden waar hij of zij behoefte aan heeft. Samenwerking met collega’s en ouders van de bewoners is hierbij een essentieel onderdeel van je werk.


Eigen ontwikkeling
Binnen WoondroomZorg is er veel ruimte om zelf mee te denken over de professionele invulling van je werk. Het nemen van eigen regie, verantwoordelijkheid en delen van kennis wordt gewaardeerd en er zijn diverse mogelijkheden voor samenwerking en overleg.

Ook vinden we het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en dat je vakkennis over autisme, VG, de doelgroep, werken in een ouderinitiatief, waarden en normen binnen WoondroomZorg up to date blijft!


Werken bij WoondroomZorg
Wil je weten of werken bij WoondroomZorg iets voor jou is? Bel, app of mail! Samen met jou kijken we graag of je met jouw passie, talenten en kennis als woonbegeleider of persoonlijk begeleider aan de slag kunt bij een van onze mooie wooninitiatieven.

Tanja helpt je graag verder: sollicitatie@woondroomzorg.nl of 06-22 545 220 (www.woondroomzorg.nl)

 

logo

Gegevens WoondroomZorg B.V.

Naam WoondroomZorg B.V.

Postadres Van Dam van Isseltweg 2a
 Geldermalsen

Website
www.woondroomzorg.nl

Actuele vacatures van WoondroomZorg B.V.

Woonbegeleider - Woondroom Maassluis

WoondroomZorg B.V. in Maassluis

Woonbegeleider MOIER in Roelofarendsveen

WoondroomZorg B.V. in Roelofarendsveen

Woonbegeleider - Benjamin in Diessen

WoondroomZorg B.V. in Diessen

Woonbegeleider - WMZO in Middelburg

WoondroomZorg B.V. in Middelburg

Persoonlijk begeleider - Benjamin in Diessen

WoondroomZorg B.V. in Diessen

Coördinator (M/V) - CarMar in Volendam

WoondroomZorg B.V. in Volendam

Persoonlijk begeleider - MOIER in Roelofarendsveen

WoondroomZorg B.V. in Roelofarendsveen

Persoonlijk begeleider - CarMar in Volendam

WoondroomZorg B.V. in Volendam

Woonbegeleider - CarMar in Volendam

WoondroomZorg B.V. in Volendam