WoondroomZorg B.V.

WoondroomZorg biedt zorg en begeleiding aan mensen die (levens)lang van zorg afhankelijk zijn. Onze focus en expertise is hierbij gericht op bewoners met autisme en/of een verstandelijk beperking.


Er zijn inmiddels 30 samenwerkingspartners over heel Nederland verspreid, bij WoondroomZorg aangesloten.


Voor ieder wooninitiatief geldt dat ouders blijvend betrokken zijn bij de zorg van hun (volwassen) kinderen en staat eigen regie centraal.

 

Vaste teams & eigen ontwikkeling
Ieder wooninitiatief heeft een vast team van enthousiaste en bevlogen begeleiders die de dagelijkse zorg en begeleiding aan bewoners geven.


Van toekomstige collega’s vragen we een flinke dosis bevlogenheid, verantwoordelijkheid zelfstandigheid en creativiteit om iedere bewoner begeleiding op maat te bieden. Samenwerking met collega’s en ouders van de bewoners is hierbij een essentieel onderdeel van je werk.


Binnen WoondroomZorg is er veel ruimte om zelf mee te denken over de professionele invulling van je werk. Het nemen van je eigen verantwoordelijkheid, eigenaarschap en delen van kennis wordt gewaardeerd Ook vinden we het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en dat je vakkennis over autisme en VG up to date blijft! We zorgen voor diverse opleidingsmogelijkheden en organiseren intern scholingen en lezingen op ons hoofdkantoor in Geldermalsen om je te motiveren, inspireren en een zorgprofessional van je maken met een autisme en/of VG specialisatie.


Wat maakt werken bij WoondroomZorg bijzonder
Werken volgens de bedoeling
Kort gezegd houdt dat in dat je in de begeleiding die je biedt altijd uit gaat van de oorspronkelijke bedoeling van ouders bij het realiseren van hun wooninitiatief. Om hier over na te blijven denken kun je deelnemen aan morele beraden. Hier komen ethische kwesties aan de orde waar je tijdens je werk mee te maken krijgt en/of tegen aan loopt. Dat wordt per initiatief en samen met ouders opgepakt maar er worden ook regelmatig morele beraden georganiseerd op ons hoofdkantoor in Geldermalsen.


Samenwerken met ouders
Bij Woondroomzorg werk je nauw samen met bewoners en hun ouders. We betrekken mantelzorgers/ouders bij de zorg en geven hen de ruimte om de regierol in te vullen.


Werken in een kleinschalige organisatie met korte lijnen
Binnen WoondroomZorg is er veel ruimte om zelf mee te denken over de professionele invulling van je werk. Het nemen van eigen regie, verantwoordelijkheid en delen van kennis wordt gewaardeerd en er zijn diverse mogelijkheden voor samenwerking en overleg.


Ook vinden we het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en dat je vakkennis over autisme, VG, de doelgroep, werken in een ouderinitiatief, waarden en normen binnen WoondroomZorg up to date blijft! 


Aan de slag bij WoondroomZorg
Lijkt het jou leuk om bij één van onze bijzondere initiatieven aan de slag te gaan? Bel, app of mail! Samen met jou kijken we wat er mogelijk is voor jou en waar jij tot je recht komt! 


Meer weten? 
Tanja vertelt graag over het werken bij WoondroomZorg. Bel of mail naar 06-22 545 220 of sollicitatie@woondroomzorg.nl.

logo

Gegevens WoondroomZorg B.V.

Naam WoondroomZorg B.V.

Postadres Van Dam van Isseltweg 2a
 Geldermalsen

Website
www.woondroomzorg.nl

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over WoondroomZorg B.V.

Lees hier het artikel van WoondroomZorg B.V.

Actuele vacatures van WoondroomZorg B.V.

Coördinator - De Rode Olifant

WoondroomZorg B.V. in Delft

Persoonlijk Begeleider - regio Amsterdam

WoondroomZorg B.V. in Amsterdam