Witte Kruis

Over Witte Kruis


Witte Kruis mag met 770 medewerkers dan wel de grootste in ambulancezorg zijn, toch houden we onze organisatie prettig overzichtelijk. Bijvoorbeeld met hechte, regionaal gerichte teams die de zorg op het juiste moment dicht bij de patiënt brengen. In alles wat we doen, gaan we voor een betere gezondheid, veiligheid en kwaliteit van leven. Naast spoedvervoer verzorgt Witte Kruis o.a. ook zorgvervoer en huisartsenpostvervoer. Niet voor niets luidt ons motto Driven by care. We zijn uiterst gemotiveerd om de patiënt de beste zorg op maat te leveren, stellen ons flexibel met een mensgerichte benadering op, zetten in op blijven leren en gaan voor teamspirit in de directe samenwerking met collega’s en ketenpartners. Elke dag een andere werkomgeving en situaties die soms in een paar seconden veranderen. Als ambulanceverpleegkundige bij Witte Kruis maak jij het verschil voor mensen die acute medische hulp nodig hebben. Hoe uiteenlopend de patiëntencategorieën en ziektebeelden ook zijn, je weet de situatie goed te beoordelen en onderkent de medische hulpvraag methodisch. Slagvaardig verricht je verpleegkundige en medische handelingen binnen de kaders van het Landelijk Protocol Ambulancezorg. Je bent in staat, zo nodig en op verantwoorde wijze, deze te kunnen aanpassen in verschillende situaties.

Daarbij hou je feeling met de patiënt en werk je nauw samen met de ambulancechauffeur en de andere partners in de keten van zorg en dienstverleners. In stressvolle en complexe situaties voel jij je in je element: je houdt je hoofd koel, doet je werk nauwkeurig en professioneel. 

 

Heb jij dezelfde instelling? Dan maken we graag kennis met jou!

 

Dit vragen we van je

  • BIG-geregistreerde verpleegkundige (A of HBO-V) mét een CZO-erkende vervolgopleiding ICU, SEH, anesthesie of CCU (ook met BMH’ers en basisartsen maken wij graag kennis!);
  • Diploma ambulanceverpleegkundige Academie voor Ambulancezorg (of bereidheid dit te halen);
  • Rijbewijs B;
  • Bewijs van beroepsvaccinaties (of bereidheid deze vaccinaties te halen);
  • Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

 

Een mooi aanbod

Werken bij de grootste heeft zo zijn voordelen. Je maakt deel uit van een professionele organisatie met korte en heldere lijnen, hebt toegang tot goede bij- en nascholingsmogelijkheden, een prima faciliteitenregeling, en werkt met moderne middelen en innovatieve technologieën die de patiëntenzorg ten goede komen. Denk bijvoorbeeld Heart4All en Philips Healthcare. Binnen Witte Kruis heb je je persoonlijke ontwikkeling zelf in handen: je kunt bijvoorbeeld neventaken verrichten en je zo meer specialiseren. We betalen je conform de cao Ambulancezorg en houden bij de inschaling rekening met je opleiding en ervaring.

 

Zorgvuldig van start

Een gesprek met leidinggevende en je toekomstige collega’s, een meerijdienst, een assessment, een aanstellingskeuring en een referentiecheck volgens de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen. Onze sollicitatieprocedure is zorgvuldig. Zo gaan we samen goed van start. En dat geldt ook voor ons uitgebreide inwerktraject. Ben je nog niet in het bezit van het diploma ambulanceverpleegkundige? Dan volg je de opleiding op onze kosten.

 

Solliciteren of meer weten?

Wil jij als ambulanceverpleegkundige het verschil maken voor patiënten en collega’s? Solliciteer en stuur je cv en motivatie naar solliciteren@wittekruis.nl. Eerst meer weten? Kijk op onze website www.wittekruis.nl voor actuele vacatures en meer informatie over Witte Kruis. 

logo

Gegevens Witte Kruis

Naam Witte Kruis

Postadres Laapersveld 75
1213 VB Hilversum

Telefoon 0900-0202 0117

Website
www.wittekruis.nl

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Witte Kruis

Lees hier het artikel van Witte Kruis

Actuele vacatures van Witte Kruis

Geen vacatures gevonden