Warande

Aangenaam actief blijven


Zoek je in je werk

  • Zelfstandigheid       
  • Verantwoordelijkheid       
  • Kleine teams
  • Bijzondere doelgroepen       
  • E-learning en opleidingen
  • Kinderopvang en andere voordelen

 

En ben jij:

  • Enthousiast
  • Open
  • Professioneel

 

Solliciteer dan bij Warande!

 

Kijk voor onze actuele vacatures op www.warandeweb.nl

 

Verpleegkundige

Je coördineert de zorg, verpleging en begeleiding rondom de cliënt. Je biedt zelf ook de dagelijkse basiszorg aan onze cliënten. Het zorgleefplan van de cliënt is daarbij het uitgangspunt. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team. Je draait de diensten volgens rooster. 

 

Je neemt actief deel aan projecten gericht op de verbetering van de kwaliteit van zorg. Je fungeert als vraagbaak voor (verpleegtechnische) vragen en bij complexe situaties. Je begeleidt en ondersteunt collega’s hierin op een coachende manier. Je bent stressbestendig en neemt initiatief.

 

Verzorgende I.G.

Je bent de spil in de dagelijkse zorg, verpleging en begeleiding rondom bewoners/cliënten. Het zorgleefplan van de bewoner/cliënt is daarbij het uitgangspunt. Je bent lid van een multidisciplinair team. Je zorgt voor een correcte uitvoering van bestaande protocollen en je volgt nieuwe ontwikkelingen.

 

Kom jij ons ondersteunen

bij een aangenaam & actief leven?

 

Warande zoekt voor haar bewoners op locaties in Zeist, Houten en Bilthoven betrokken verpleegkundigen en verzorgenden I.G. Bij Warande hebben we een werkomgeving met een goede sfeer, collegiale samenwerking en veel zelfstandigheid.

 

Kijk voor alle vacatures op: www.warandeweb.nl/werken/vacatures Warande is een zorgorganisatie, die senioren in Houten en op de Utrechtse Heuvelrug woon-, service-, welzijn- en zorgarrangementen biedt. Warande heeft veel voorzieningen in huis: van adviesspreekuur en zorg aan huis tot revalidatie en intensieve verpleging in één van onze vestigingen. Senioren met een brede maatschappelijke en culturele belangstelling voelen zich thuis bij Warande.

 

Vragen?

Bel met Lianne de Bruin van afdeling PO&O, telefoon 030-692 8503, stuur haar een whatsapp, 06-20876784 of mail l.debruin@warandeweb.nl.

 

Warande is een zorgorganisatie, die senioren in Houten en op de Utrechtse Heuvelrug woon-, service-, welzijn- en zorgarrangementen biedt. Warande heeft veel voorzieningen in huis: van adviesspreekuur en zorg aan huis tot revalidatie en intensieve verpleging, eventueel gebaseerd op de antroposofie. Senioren met een brede maatschappelijke en culturele belangstelling voelen zich thuis bij Warande. Warande heeft zeven vestigingen voor wonen en (antroposofische) zorg. Daarnaast zijn er nevenvestigingen voor revalidatie, kinderopvang, dagsociëteiten en een hospice. Warande biedt zorg aan bijna 900 cliënten en er werken ruim 1100 mensen, onder wie veel parttimers.

 

www.warandeweb.nl

Lees hier meer over Warande Lees meer over Warande

Gegevens organisatie

Naam
Warande
Onderdeel
POenO
Adres
Heideweg 2
3708 AT Zeist
Postadres
Postbus 185
3700 AD Zeist
Telefoon
030-692 85 03
Website
www.warandeweb.nl

Actuele vacatures

Teamleider

Warande in Zeist

Applicatiebeheerder

Warande in Zeist

Verzorgende IG Niveau 3

Warande in Zeist

Verpleegkundigen Niveau 4

Warande in Zeist

Helpenden Flexpool

Warande in Zeist

Vakantiewerk

Warande in Zeist

Stages & opleidingen bij Warande

 

Stages Klik hier voor stage overzicht
Opleidingen Klik hier voor opleidingen overzicht
logo