Vitree

Er kan veel meer. Want jíj kunt meer.Jouw werk maakt straks het verschil voor een kind
Als je straks je diploma op zak hebt, kun je verschillende kanten op. Grote kans dat je bij verschillende bedrijven, praktijken of organisaties zelfs met open armen wordt binnengehaald; de sector Zorg en Welzijn is constant op zoek naar mensen zoals jij.Maar de vraag is: word je daar zelf gelukkig van? Kun je daar, naast de kennis uit je opleiding, ook je eigenheid als mens en je persoonlijke kwaliteiten inzetten?

De grootste voldoening haal je pas uit je werk als je zelf écht het verschil kunt maken. Als je merkt dat je met je werk direct een positieve invloed hebt op een doelgroep die dat hard nodig heeft.
Bij Vitree, een toonaangevende organisatie die jeugdhulp aanbiedt in zo’n 14 gemeenten in Flevoland, West-Overijssel en omstreken, kun je daadwerkelijk dat verschil maken voor kinderen, jongeren en gezinnen. En ook voor jouzelf hebben we natuurlijk een heleboel leuks in petto.


Je helpt kinderen en jongeren de regie over hun leven terug te krijgen
Kinderen en jongeren hebben het vandaag de dag niet altijd even gemakkelijk. Sterker nog, soms is er sprake van problematische situaties waar ze nauwelijks meer op eigen kracht uit kunnen komen. Pesten bijvoorbeeld, is een actueel probleem dat in vele vormen voorkomt, ook via internet. Jongeren kunnen ook heel gemakkelijk het slachtoffer worden van manipulatie of bedreiging. En loverboys vormen een potentieel gevaar voor veel jonge meisjes. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat er complexe problemen zijn binnen een gezin. Ouders die verslaafd zijn en/of psychiatrische problemen hebben en niet goed voor hun kinderen kunnen zorgen. Soms zijn er grote schulden en wordt de huur niet meer betaald.

Op zulke momenten komt Vitree in beeld. We bieden een breed pakket van diensten die ervoor zorgen dat kinderen en jongeren weer, samen met hun ouders of opvoeders, de regie over hun eigen leven terugkrijgen. We bieden allerlei vormen van begeleiding, behandeling, training, diagnostiek en therapie op maat aan; ieder mens is tenslotte uniek en elke vraag is anders.


Welke vorm van hulp spreekt jou het meest aan?

Als je bij Vitree gaat werken, kun je kiezen uit 

diverse vormen van hulpverlening:

Onderwijshulp: preventie en jeugdhulp op school (zie ook het interview over Oké op school met Marije van Haarlem en Anne Oldenhof elders in deze uitgave).

Gezinshulpverlening: systeemgerichte hulp, bieden we het liefst in het gezin thuis.

Hulp bij scheiding: zoals ouderschapsbemiddeling, begeleide omgang en kindercoaching.

Pleegzorg: gezinsgerichte opvang in één van onze 500 pleeggezinnen en gezinshuizen.

Begeleiding en huisvesting: voor minderjarige, alleenstaande statushouders.

24-uurszorg: zelfstandigheidstraining en behandeling met verblijf op één van onze locaties.

 

Vitree in cijfers

  • 570 medewerkers
  • 480 pleegouders
  • ruim 3.500 cliënten per jaar
  • cliënten geven ons: 7,6 
  • werkgebied: Flevoland, IJsselland e.o.
  • sinds kort één organisatie samen met Triade 

(cijfers 2017)

 

Een toekomst waarin je trots op jezelf kunt zijn.
Vitree biedt verschillende mogelijkheden om het verschil te maken voor kinderen, jongeren en gezinnen . Zo zoeken we regelmatig mensen met één van de volgende opleidingen:

MBO-niveau 4: SPW of SAW

HBO: SPH, Pedagogiek, MWD of Toegepaste Psychologie

WO: Orthopedagogiek of Psychologie

 

Er zijn ook elk jaar diverse stageplaatsen beschikbaar.

 

Maar Vitree heeft je natuurlijk ook veel te bieden. Naast je salaris krijg je een flink aantal leuke extra’s als je bij ons werkt, zoals korting op kunst en cultuur via Cultuur Werkt!, vijf keer per jaar een coachingsgesprek, sporten en producten kopen met belastingvoordeel via FiscFree, verschillende interne trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden en een werkplek met veel mogelijkheden.

Kijk op www.vitree.nl/werken-bij of neem contact met ons op via 088 1787000. Je kunt ook mailen naar sollicitatie@vitree.nl 

 

 

 

logo

Gegevens Vitree

Naam Vitree

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Vitree

Lees hier het artikel van Vitree

Stages & opleidingen bij Vitree

Stages Klik hier voor stage overzicht

Actuele vacatures van Vitree