Vitree

“Jouw werk maakt het verschil voor een kind.”


Er kan veel meer. Want samen kunnen we meer.


We zijn altijd op zoek naar mensen zoals jij. Je kunt bij Vitree, naast de kennis uit je opleiding, ook je eigenheid als mens en je persoonlijke kwaliteiten inzetten!


Bij Vitree, een toonaangevende organisatie die jeugdhulp aanbiedt in zo’n 14 gemeenten in Flevoland, West-Overijssel en omstreken, kun je daadwerkelijk een verschil maken voor kinderen, jongeren en gezinnen.


Vitree biedt een breed pakket aan diensten die ervoor zorgen dat kinderen en jongeren weer, samen met hun ouders of opvoeders, de regie over hun eigen leven terugkrijgen. We bieden allerlei vormen van begeleiding, behandeling, training, diagnostiek en therapie op maat aan; ieder mens is tenslotte uniek en elke vraag is anders.


Wanneer je bij Vitree komt werken, kun je kiezen uit diverse vormen van hulpverlening: onderwijshulp, gezinshulpverlening, hulp bij scheiding, pleegzorg, begeleiding en huisvesting en 24- uurszorg.


Jeugdhulp is een mooi vak en Vitree heeft je natuurlijk ook veel te bieden. Je krijgt te maken met een dynamische omgeving waarin jij, met jouw visie op begeleiding van kinderen / jongeren, de kwaliteit van de dienstverlening continu kunt verbeteren. Je krijgt volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden voor een professional maar ook richting management. Je hebt zelf invloed op het werkrooster en een meerkeuzepakket aan arbeidsvoorwaarden.


Ben jij op zoek naar een baan waarbij jij echt het verschil maakt in het leven van een kind/ jongere en diens ouders? Wil jij zelfstandig kunnen werken en ook een fijn team met collega’s om je heen waar je met vragen of voor feedback terecht kunt? Bezoek onze website www.vitree.nl/werkenbij voor onze vacatures, of neem direct contact met ons op via sollicitatie@vitree.nl.

 

Vitree in cijfers

  • 511 medewerkers
  • 4784 cliënten
  • 61 behandellocaties


Plezierig werken in

Flevoland en West-Overijssel

logo

Gegevens Vitree

Naam Vitree

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Vitree

Lees hier het artikel van Vitree

Stages & opleidingen bij Vitree

Stages Klik hier voor stage overzicht

Actuele vacatures van Vitree