Vitalis WoonZorg Groep

Ruimte voor een eigen leven


Bij Vitalis willen we bijdragen aan een mooie oude dag voor onze cliënten. Elke dag weer. We werken in hechte en diverse teams waarin ieders talent de ruimte krijgt. Professionele en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand.Over Vitalis

Vitalis WoonZorg Groep heeft 23 locaties, waarvan 1 locatie in Heerlen. Op deze locaties biedt Vitalis revalidatie, specialistische behandelingen, intensieve zorg, zorg en welzijn in de wijk en residentieel wonen. Ons specialisme is zorg voor mensen met dementie, somatische problemen, parkinson en (geronto)psychiatrie. Voor senioren die graag zelfstandig blijven wonen, ondersteunen we met (thuis)zorg. . De ruim 2000 medewerkers en 1250 vrijwilligers van Vitalis zetten zich elke dag weer in om het verschil te maken voor onze cliënten. Door oprechte aandacht te geven en het leveren van goede belevingsgerichte en cliëntgerichte zorg, zorgen zij voor de geluksmomentjes van onze cliënten.


Ons motto is ‘ertoe doen, zelf doen en meedoen’. Dat geldt niet alleen voor de manier waarop wij tegen de ouderenzorg aankijken, maar ook voor de manier waarop we met elkaar omgaan.

Ertoe doen

Vitalis wil als werkgever oog hebben en houden voor jouw talenten, jouw doorgroeimogelijkheden. Samen staan we voor een klus die we op hoog niveau willen uitvoeren. Daarvoor is jouw professionele inbreng nodig. Via de Vitalis Academie bieden we scholing, verdieping en inspiratie. Niet alleen op professioneel, maar ook op persoonlijk gebied. We stimuleren creativiteit, zodat je ook minder voor de hand liggende talenten durft in te zetten. We zien graag dat je ál je talenten gebruikt en je waardevol en betekenisvol voelt.

Zelf doen

Het uitgangspunt van Vitale Teams: Vitalis geeft medewerkers ruimte om zaken zelf op te pakken en te regelen en zo extra levenskwaliteit aan de cliënten te bieden, maar ook de eigen functie een extra dimensie te geven. We verwachten dan ook van medewerkers van Vitalis dat ze de ruimte nemen: een actieve houding, zelf doen, initiatief nemen.

Meedoen

Je maakt onderdeel uit van een team. Hierin kun en mag je terugvallen op elkaar. Sterker nog, we verwachten dat ook van onze medewerkers. Samen weet je meer en samen kun je meer.

Bouw met ons mee aan de beste zorg voor ouderen en voor elkaar!

logo

Gegevens Vitalis WoonZorg Groep

Naam Vitalis WoonZorg Groep

Onderdeel VitalisWERKT

Telefoon 040-293 3265

Website
www.vitalisgroep.nl

Stages & opleidingen bij Vitalis WoonZorg Groep

Stages Klik hier voor stage overzicht

Actuele vacatures van Vitalis WoonZorg Groep

Geen vacatures gevonden