Versa Welzijn

Van mens tot mens


Werk je graag voor én met mensen? Werken bij Versa Welzijn betekent veel ruimte voor eigen inbreng en staan voor je eigen vakmanschap. De verantwoordelijkheid ligt zo laag mogelijk in de organisatie. Versa Welzijn is een open organisatie met een informele werkcultuur.


Kiezen voor Versa Welzijn betekent kiezen voor een organisatie waarin je alle ruimte hebt je talent in te zetten, je te ontwikkelen, initiatieven te nemen en jezelf, met anderen, te overtreffen. Daar waar er al veel professionals mensen met problemen helpen, richten wij ons met name op het collectief en de mogelijkheden van mensen. In een wijk is al het talent aanwezig, mits je er oog voor hebt en het weet aan te boren.


Versa Welzijn is een brede welzijnsorganisatie in de Gooi & Vechtstreek. We werken vanuit de Rijnlandse waarden eigenaarschap, samenwerken, vertrouwen in vakmanschap, gelijkwaardigheid, solidariteit en wederkerigheid. Onze sociaal werkers werken samen in gebiedsgerichte teams en in specialistenteams, ondersteund door een kleine staf.

 

Versa Welzijn werkt samen met bewoners aan een betrokken samenleving.

 

Hun specialismes zijn opbouwwerk, jeugd- en jongerenwerk, peuter- en kinderwerk, algemeen-, school-, en groepsmaatschappelijk werk, mantelzorgondersteuning, vrijwilligerscentrale en vrijwillige inzet, buurtbemiddeling, sociaaljuridische dienstverlening en een antidiscriminatievoorziening. De gebiedsgerichte en specialistenteams variëren in grootte, werken in 6 gemeenten, verspreid over tientallen locaties. Er werken bij ons ruim 250 sociaal werkers en zo’n 2.200 vrijwilligers. We werken samen met inwoners, gemeenten en vele zorg- en maatschappelijke organisaties.


Bouw jij met ons mee aan wijken waarin iedereen mee doet?

Kijk op www.versawelzijn.nl/vacatures voor vacatures en stagemogelijkheden. Wij zijn altijd op zoek naar talent. Dus als jij niet jouw vacature ziet staan, maar wel jouw talenten wilt aanbieden aan Versa Welzijn, dan kun je altijd een open sollicitatie sturen. We gaan graag met je in gesprek.


Heb je vragen over werken bij Versa Welzijn? Neem vooral contact met ons op via pno@versawelzijn.nl of tel. 035 - 623 11 00

 

logo

Gegevens Versa Welzijn

Naam Versa Welzijn

Postadres Postbus 1463
1200 BL Hilversum

Website
www.versawelzijn.nl

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Versa Welzijn

Lees hier het artikel van Versa Welzijn

Stages & opleidingen bij Versa Welzijn

Stages Klik hier voor stage overzicht

Actuele vacatures van Versa Welzijn

Sociaal Werker/maatschappelijk werk

Versa Welzijn in Hilversum