VariantZorg

Jij leeft, jij kiest, jij zorgt


'Iedere dag is anders, dat maakt het werk in de zorg zo leuk. Overal waar ik kom word ik enthousiast ontvangen. Met veel passie en inlevingsvermogen omgaan met cliënten, dat is mijn doel. Mijn werk bij VariantZorg kan ik perfect combineren met mijn opleiding, hobby's en andere leuke dingen. Ik doe heel veel werkervaring op én, zeker niet onbelangrijk, het verdient lekker!'

Tessa Kooijman (20) uit Woerdense Verlaat werkt voor VariantZorg en studeert daarnaast voor verpleegkundige niveau 4 aan het MBO Rijnland in Woerden. 


Waarom kies je voor VariantZorg?

VariantZorg is gespecialiseerd in de flexibele inzet van zorgverleners bij diverse opdrachtgevers in de ouderenzorg. Werken bij VariantZorg betekent dat jij de touwtjes in handen hebt! Je kunt werken op de momenten dat het jou goed uitkomt. Heb je een tentamenweek? Geen probleem, dan geef je geen beschikbaarheid op. Op basis van je mogelijkheden en wensen komen we samen tot een overeenkomst. Denk hierbij aan:

  • het type werk (bij de cliënt thuis of in één van de woon-of verblijfsvormen);
  • de lengte van de dienst. Dit verschilt per locatie/team;
  • de gemeente(n) of regio (groot deel van Zuid-Holland en Utrecht-West);
  • de doelgroep: van revalidatie tot palliatieve zorg;
  • hoe vaak je zou willen.


Na je eerste studiejaar al aan de slag!

De mogelijkheden om via één zorgorganisatie verschillende werkzaamheden te doen bij diverse opdrachtgevers, waarbij je wel verloond wordt conform de CAO VVT, is uniek in de zorgbranche. Dat is natuurlijk top voor op je cv! Volg je een opleiding tot verzorgende of verpleegkundige? Dan kun je na het afronden van je eerste studiejaar al aan de slag bij VariantZorg. Tot snel!


Neem contact op:

088 827 42 68

Facebook

Instagram

info@variantzorg.nl

logo

Gegevens VariantZorg

Naam VariantZorg

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over VariantZorg

Lees hier het artikel van VariantZorg

Actuele vacatures van VariantZorg

Geen vacatures gevonden