Van der Stappen uitvaartverzorging

Van der Stappen uitvaartverzorging
Afscheid nemen is de enige zekerheid die het leven ons biedt. Als het eenmaal zo ver is, wil je dat het een waardig afscheid wordt ondanks de pijn en het verdriet. Je wenst een persoonlijke uitvaart, die recht doet aan de overledene. Maatwerk dus! Een afscheid dat je bijblijft en houvast biedt voor de tijd daarna.


Daarom is het belangrijk dat je kiest voor een uitvaartorganisatie die jou begrijpt en kundig adviseert. Met 90 jaar ervaring in het verzorgen van persoonlijke uitvaarten weten wij als geen ander hoe we samen met jou een gepast afscheid verzorgen. Je herinneringen en verhalen vormen de inspiratiebron voor dit onvergetelijke afscheid, waarin iedereen je dierbare zal herkennen.


Wij verzorgen elk afscheid tot in detail. Juist de details maken een afscheid persoonlijk en bijzonder. We doen dit met de grootst mogelijke zorg in een klein en hecht lokaal team. Daarnaast kun je terugvallen op de voordelen en mogelijkheden van onze gehele onderneming. Wij hopen dat we je met een persoonlijk afscheid troost kunnen bieden en een bijdrage kunnen leveren aan de verwerking van je verdriet.

Hier staan wij voor:
·    Persoonlijke benadering
Onze persoonlijke benadering wordt door veel nabestaanden zeer hoog gewaardeerd en daar zijn wij trots op.

·    Wij verzorgen elk afscheid tot in detail
Juist de details maken een afscheid persoonlijk en bijzonder. We doen dit met de grootst mogelijke zorg in een klein en hecht lokaal team.

·    Keurmerk uitvaartzorg
Wij beschikken over het Keurmerk Uitvaartzorg. De garantie voor onberispelijke dienstverlening, deskundige medewerkers en een transparante, eerlijke prijs/kwaliteit-verhouding.

·    90 jaar ervaring
Met 90 jaar ervaring in het verzorgen van persoonlijke uitvaarten weten wij als geen ander hoe we samen met jou een gepast afscheid verzorgen.

·    GreenLeave
Van der Stappen draagt graag bij aan een duurzaam afscheid, zo dragen we samen bij aan een duurzamere wereld.


·    Een persoonlijk afscheid voor iedereen
Wij hopen dat we je met een persoonlijk afscheid troost kunnen bieden en een bijdrage kunnen leveren aan de verwerking van je verdriet.

·    Stichting Make A Memory
Van der Stappen uitvaartverzorging draagt de stichting Make a Memory een warm hart toe en ondersteunt zodoende haar activiteiten als sponsor.

·    Certificaat dementievriendelijke uitvaart
Vaak worden nabestaanden met dementie niet meer bij de uitvaart van een dierbare betrokken maar met de juiste begeleiding is er nog veel mogelijk.

·    Na de uitvaart houden we contact
Natuurlijk kun je ook na de uitvaart op ons blijven rekenen. Onze uitvaartverzorger neemt een paar weken nadien contact op om te horen hoe het gaat en of we je nog ergens mee kunnen helpen.

Werk met betekenis
Bij van der Stappen werken mensen die er voor anderen willen zijn. Samen zetten wij ons dagelijks in met één gezamenlijk doel; een waardig afscheid voor iedereen. Dat doe je samen met collega’s die betrokken zijn en zich verantwoordelijk voelen voor het welzijn van anderen.
De sfeer bij van der Stappen is gemoedelijk. De coördinator van de grafische afdeling is er voor iedereen die een steuntje in de rug nodig heeft, de groep uitvaartverzorgers ruilen onderling van dienst wanneer de nood hoog is en het zorgteam is een hechte groep medewerkers die buiten de frequente bedrijfsactiviteiten om, elkaar regelmatig zien. Kortom; wij zijn er niet alleen voor de nabestaanden, wij zijn er voor elkaar.


Wil jij hier ook onderdeel van uitmaken?  Kijk dan op onze website www.vdstappen.nl voor de actuele vacatures.

logo

Gegevens Van der Stappen uitvaartverzorging

Naam Van der Stappen uitvaartverzorging

Postadres Postbus 85
5660 AB Geldrop

Actuele vacatures van Van der Stappen uitvaartverzorging

Algemeen Medewerker

Van der Stappen uitvaartverzorging in Zuid Oost Brabant

Algemeen Medewerker omgeving Cranendonck

Van der Stappen uitvaartverzorging in Cranendonck