TSN

Thuiszorg op jouw lijf geschreven?


Houd jij van zelfstandig werken, zie je complexe zorgvragen als een uitdaging en gheb je een groot probleemoplossend vermogen? Ben je proactief, een harde werker en heb je respect voor mensen? Dan is de thuiszorg wellicht iets voor jou! Als je werkt in de thuiszorg zorg je ervoor dat je cliënten zo lang mogelijk in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen en functioneren. Je cliënten zijn niet alleen ouderen, maar ook jonge(re) mensen met een beperking, lage zelfredzaamheid of chronische ziekte. Je werkt met kwetsbare mensen en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid. Als je iets signaleert moet je actie ondernemen. Uiteraard staat er altijd een team van collega’s achter je. De afwisseling in het werk is groot door de diversiteit aan cliënten en handelingen die je verricht. Je ontmoet de cliënten in hun eigen omgeving wat, een extra dimensie geeft aan je werk en de band met de cliënten. Spreekt dit je aan? Bij TSN Thuiszorg ben je van harte welkom! Kijk op onze vacaturesite www.werkenbijtsn.nl voor actuele vacaturesOver TSN Thuiszorg

TSN Thuiszorg is een landelijke thuiszorgorganisatie met een sterke lokale focus. We staan dicht bij onze cliënten, medewerkers en sociale partners. We combineren inhoudelijke kwaliteit met een efficiënte werkwijze en oplossingsgericht vermogen. Samen met andere hulpverleners, mantelzorgers en vrijwilligers(organisaties) organiseren we de zorg altijd dichtbij en voelen onze cliënten zich met recht 'verzorgd door TSN'. 

 

 

De buitenwereld heeft vaak het idee dat thuiszorg alleen maar wassen, aankleden en steunkousen is. Maar we doen juist ook veel complexe handelingen.
 

 

Signalering en preventie

TSN werkt met kleine wijkgerichte professional teams. Onze wijkverpleegkundige werkt nauw samen met huisartsen, buurtbewoners en welzijnsinstellingen. De wijkverpleegkundige is altijd in de buurt, spreekt de taal en kent de wijk. Zo helpen we onze cliënten om weer volop in het leven te staan en zorgen dat ze zo zelfstandig mogelijk kunenn blijven wonen in hun eigen, vertrouwde omgeving. Onze collega's bieden een luisterend oor en signaleren problemen in een vroeg stadium. Door, waar mogelijk, in te zetten op preventie voorkomen we dat situaties uit de hand lopen. 


Zelfstandigheid & ontwikkeling 

We werken met professional teams. Iedereen heeft een eigen rol en bijbehorende taken binnen het team. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zodat we zo goed mogelijk kunnen inspelen op de zorgvraag. Je hebt dan ook veel mogelijkheden om je te ontwikkelen door bijscholing of opleidingen. We houden rekening met het aantal uren dat jij wilt werken en bieden zowel grote als kleine contracten. 

 

De diensten van TSN

TSN levert (hoog complexe) verpleging en verzorging. Daarnaast kunnen cliënten gebruik maken van comfortdiensten en (technische) hulpmiddelen zoals personenalarmering. In diverse gemeenten bieden we specialistische diensten als palliatieve zorg en zorg op het gebied van neurologie, hartfalen, wond- en stomazorg. Waar nodig schakelen we onze casemanagers dementie in. Ook organiseren we bijeenkomsten voor gezondheidsvoorlichting en -bevordering. hier geven wij cliënten en geïteresserden informatie over gezond leven en preventie. 

 

logo

Gegevens TSN

Naam TSN

Onderdeel TSN

Adres Dokter Stolteweg 60-66
8025 AZ Zwolle

Telefoon 0546 - 486 440

Fax 0546 - 454 341

Website
www.werkenbijtsn.nl

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over TSN

Lees hier het artikel van TSN

Actuele vacatures van TSN

Geen vacatures gevonden