Triade

Er kan veel meer. Want samen kunnen we meer.


“Triade zorgt voor beschermde woonomgevingen voor verstandelijk gehandicapten, dagbesteding en ondersteuning thuis en op het werk.”


Bij Triade kom je zoveel pure en echte mensen tegen. Zowel onder cliënten als onder medewerkers. Mensen die graag willen genieten van het leven.


Bij Triade bepaal jij hoe de dagen van de cliënten eruit zien. Natuurlijk doe je dit samen met de cliënt, maar uiteindelijk ben jij degene die daarvoor de verantwoordelijkheid draagt. Je helpt zo cliënten te ontdekken waartoe ze zelf in staat zijn. “Je haalt zoveel voldoening uit dit werk”.


Triade is een grote organisatie voor de gehandicaptenzorg in Flevoland. De organisatie biedt verschillende mogelijkheden waarin je van belangrijke invloed bent op de kwaliteit van het leven van cliënten. Die cliënten hebben allemaal een verstandelijke beperking of een psychische stoornis. Jij biedt hen maatwerk zorg of steun op alle aspecten van het leven. Triade staat ervoor dat cliënten meer invloed krijgen op hun eigen leven en om, waar dat mogelijk is, zelfstandig te kunnen zijn. Daar hebben medewerkers een groot aandeel in.


Wat biedt Triade aan jou als werknemer?

Je kunt binnen de organisatie jouw visie en kennis inzetten om de kwaliteit van de zorg continu te verbeteren. Er zijn daarnaast veel doorgroeimogelijkheden met daaraan gekoppeld leuke salarisstappen. Triade geeft jou verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je leert omgaan met soms complexe situaties, waarbij collega’s je ondersteunen met intervisie, deskundigheidsbevordering en de nodige trainingen.


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met ruimte voor eigen initiatief en wil je echt het verschil maken voor een ander? Bezoek onze website www.triade-flevoland.nl/werkenbij voor onze vacatures of kijk op Triade Flevoland MVG op YouTube voor een kijkje in het werkveld. Je kunt ook direct contact met ons opnemen via sollicitatie@triade-flevoland.nl.


Triade in cijfers

  • 1321 medewerkers
  • 1533 cliënten
  • 99 behandellocaties


Plezierig werken in Flevoland e.o.