Triade

Er kan veel meer. Want jíj kunt meer.


 

"Bij Triade bepaal jij hoe de dagen van je cliënten eruit zien"

 


Jij bepaalt straks hoe de kwaliteit van het leven van een cliënt eruit ziet
Sommige mensen denken bij het woord ‘gehandicaptenzorg’ nog steeds aan mensen die tot weinig in staat zijn, die de hele dag gepamperd moeten worden en waar de zorg volgens bepaalde vaste regels en ritmes moet verlopen.


Niets is minder waar. Waarschijnlijk kom je nergens zoveel pure, échte mensen tegen als in de gehandicaptenzorg. Mensen die ook graag willen genieten van het leven. En natuurlijk kan de één wat meer dan de ander. Maar het is het feit dat je daar heel veel voldoening uit haalt. Zéker bij een zorginstelling als Triade. Want bij Triade bepaal jij hoe de dagen van je cliënten eruit zien. Net zoals jij bepaalt welke uitstapjes of gezellige momenten er komen. Natuurlijk overleg je daarin met de cliënt, maar uiteindelijk ben jij het die daarvoor de verantwoordelijkheid heeft. Misschien is het goed om daar even bij stil te staan als je zo meteen je opleiding afrondt of als je die net hébt afgerond en nu op zoek bent naar een baan.


Grote kans dat er dan een belangrijke vraag naar boven komt: wil ik eigenlijk wel een baan? Of kies ik liever voor een levensvervulling als deze, die écht bij me past?


Je helpt cliënten te ontdekken waartoe ze zelf in staat zijn.

Triade is een grote organisatie voor gehandicaptenzorg in Flevoland. Er werken momenteel 1500 mensen in vaste dienst, 500 vrijwilligers en 250 stagiaires. Met al die mensen zorgen we voor de begeleiding van 750 cliënten bij het wonen, 300 cliënten bij het werken en nog eens 300 cliënten bij de opvoeding. Die cliënten hebben allemaal een verstandelijke beperking of een psychische stoornis op alle aspecten van het leven.


Triade zorgt dus voor beschermde woonomgevingen, dagbesteding en ondersteuning thuis, op het werk of op school. Maar we helpen al die mensen vooral om te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen. Hoe ze meer invloed op hun eigen leven kunnen krijgen. En om, waar dat mogelijk is, zelfstandig te zijn.


Bij uitstek een doelgroep die je helpt om zelf te groeien.

Naast je opleiding heb je natuurlijk de juiste skills nodig om dit werk goed te kunnen doen. En dat heeft zeker niet iedereen. Mensen met een verstandelijke beperking kunnen je namelijk heel erg confronteren met jezelf, juist omdat ze zo puur zijn.

Soms begint een cliënt in een openbare gelegenheid hard te zingen. Maar het kan ook zijn dat een cliënt opeens agressief wordt. Op dat moment maak jij zélf de keuze voor wat er gebeurt. Maar het vraagt er in de allereerste plaats om dat je je schaamte opzij zet. En dus ook helemaal jezelf kunt zijn.


Dat is de spiegel die deze mensen je geven. En waardoor je zelf dus enorm kunt groeien. 

 

Triade in cijfers

  • 1500 medewerkers
  • 500 vrijwilligers
  • 250 stagiaires
  • 1.350 cliënten per jaar
  • werkgebied: Flevoland e.o.
  • sinds kort één organisatie samen met Vitree 

(cijfers 2017)

 

Een toekomst waarin je belangrijk bent voor anderen. 

Triade biedt verschillende mogelijkheden waarin je een belangrijke invloed hebt op de kwaliteit van het leven van je cliënten. Zo zoeken we regelmatig mensen met één van de volgende opleidingen:

  • MBO-niveau 3 en 4: MZ of MZ/VIG
  • HBO: SPH of Social Work (uitstroom JZ of GGZ-agoog)
  • WO: Orthopedagogiek of (ontwikkelings)Psychologie

 

Er zijn ook elk jaar diverse stageplaatsen beschikbaar.


 Maar Triade heeft je natuurlijk ook veel te bieden. Naast je salaris krijg je een flink aantal leuke extra’s als je bij ons werkt, zoals korting op kunst en cultuur via Cultuur Werkt!, korting bij grote zorgverzekeraars, vijf keer per jaar een coachingsgesprek, sporten en producten kopen met belastingvoordeel via FiscFree, verschillende interne trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden en een werkplek met veel mogelijkheden. Kijk op www.triade-flevoland.nl/werken-bij of neem contact met ons op via 0320 280925. Je kunt ook mailen naar sollicitatie@triade-flevoland.nl

logo

Gegevens Triade

Naam Triade

Onderdeel P&O

Postadres Postbus 144
8200 AC Lelystad

Telefoon 0320 – 280925

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Triade

Lees hier het artikel van Triade

Stages & opleidingen bij Triade

Stages Klik hier voor stage overzicht
Opleidingen Klik hier voor opleidingen overzicht

Actuele vacatures van Triade

stagiaires voor Triambacht

Triade in Lelystad

stagiair, locatie Mergelland

Triade in Lelystad

stagiair, Bataviahaven

Triade in Lelystad

woonlocatie Valkappel

Triade in Lelystad

Secretaresse, 28-32 uur per week

Triade in Lelystad

woonlocatie Geldersehout 1A en 1B

Triade in Lelystad

stagiaires, het Eksternest

Triade in Lelystad

een stagiair, locatie Roest

Triade in Lelystad

stagiaires, Bachweg 17

Triade in Almere

op woonlocatie Bachweg 19A

Triade in Almere

Gezinshuisouders

Triade in Lelystad