Triade

Er kan veel meer. Want samen kunnen we meer.


Triade helpt mensen meer invloed op hun leven te krijgen. En zelfstandig te zijn, waar dat mogelijk is. Thuis, in hun vrije tijd, of bij het werk. Want hoe meer een mens zélf kan, hoe beter hij zich kan ontwikkelen. Hoe meer hij zichzelf kan zijn. Dát maakt het leven waardevol. Wil jij hier een bijdrage aan leveren?

Bij Triade zijn er veel mogelijkheden om je talenten, ideeën en visie over het werken in de zorg in de praktijk te brengen. Als medewerker in de zorg, als vrijwilliger of als stagiaire. Er zijn ook nog mogelijkheden om in een zogenaamde flexpool in te stromen, mocht je nog niet precies weten welke doelgroep je voorkeur heeft. Voor alle onderdelen hebben we vacatures en mogelijkheden.


Wat kun je verwachten?
Je kunt bij ons jouw visie en kennis inzetten om de kwaliteit van de zorg continu te verbeteren. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden met daaraan gekoppeld leuke salarisstappen. Triade geeft jou verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je leert omgaan met soms complexe situaties, waarbij collega’s je ondersteunen met intervisie, deskundigheidsbevordering en de nodige trainingen.


Waar kun je ons vinden?
Triade heeft woonlocaties en dagbesteding in Flevoland, de Noordoostpolder en IJsselland. Voor al deze locaties zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s.


Kennismaken!
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met ruimte voor eigen initiatief en wil je echt het verschil maken voor een ander? Of wil je graag binnen de zorg werken, maar heb je (nog) niet de juiste diploma’s? Bezoek onze website triade- flevoland.nl/werkenbij voor de mogelijkheden en onze vacatures. Je kunt ook direct contact opnemen via: sollicitatie@triade-flevoland.nl.

logo

Gegevens Triade

Naam Triade

Onderdeel P&O

Postadres Postbus 144
8200 AC Lelystad

Telefoon 0320 280925

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Triade

Lees hier het artikel van Triade

Stages & opleidingen bij Triade

Stages Klik hier voor stage overzicht
Opleidingen Klik hier voor opleidingen overzicht

Actuele vacatures van Triade