Trajectum


Stichting Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag, al dan niet met een forensische achtergrond.Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Binnen de eigen keten van Trajectum, of bij ketenpartners. 

 

Het zorgaanbod dat Trajectum biedt is zeer divers en omvat behandeling, verblijf, ambulante begeleiding, poliklinische behandeling, bemoeizorg en werk en activiteiten. Hiermee wil Trajectum bereiken dat cliënten beter in staat zijn om op een verantwoorde en aanvaardbare manier te kunnen functioneren in de maatschappij. Trajectum behandelt ook cliënten die naast een lichte verstandelijke beperking een auditieve beperking hebben.

 

Trajectum werkt samen met de Radbouduniversiteit van Nijmegen met een bijzondere leerstoel. Vanuit de leerstoel ‘Verstandelijke beperking, leren en gedrag’ wordt (promotie)onderzoek uitgevoerd ten behoeve van de doelgroep SG-LVB. De programmaleiders binnen het kenniscentrum ontwikkelen samen met het primair proces behandel- en begeleidingsprogramma’s voor de doelgroep SG-LVB en ondersteunen de implementatie ervan.

 

Werken bij

Trajectum biedt een prettig werkklimaat waarin we met en van elkaar willen leren. Openheid en respectvol met elkaar omgaan staan bij ons hoog in het vaandel. Trajectum heeft ongeveer 1500 medewerkers. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit alle windstreken.

 

Werken bij Trajectum betekent afwisseling, een informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Doordat Trajectum specialistische behandeling en ondersteuning biedt aan mensen met een lichte verstandelijke beperking, onbegrepen en risicovol gedrag, zijn medewerkers voor onze cliënten in hun dagelijkse en toekomstige leven erg belangrijk. De betrokkenheid en het enthousiasme van de medewerkers is groot en dit is merkbaar in de sfeer.

 

Spreekt werken bij ons je aan kijk dan eens op:

 

www.trajectum.info

logo

Gegevens Trajectum

Naam Trajectum

Postadres Postbus 40012
8004 DA Zwolle

Website
www.trajectum.nl

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Trajectum

Lees hier het artikel van Trajectum

Stages & opleidingen bij Trajectum

Stages Klik hier voor stage overzicht
Opleidingen Klik hier voor opleidingen overzicht

Actuele vacatures van Trajectum

Begeleiders (de Kade Berkelland)

Trajectum in Rekken

Centrale planners (Berkelland)

Trajectum in Rekken

Casemanager FACT (Zwolle)

Trajectum in Zwolle

Psycholoog / Orthopedagoog (Deventer)

Trajectum in Deventer

Teammanager (Klinisch Behandelen Noord)

Trajectum in Boschoord

Begeleider Project Pro

Trajectum in Eefde

WZD Functionaris

Trajectum in in overleg

Werken bij Trajectum!

Trajectum in Rekken

Teammanager Gehandicaptenzorg

Trajectum in Eefde

Flexpool Begeleiders

Trajectum in Boschoord

GZ Psycholoog

Trajectum in Eefde