Tragel

Wat we niet alleen kunnen, kunnen we samen! Werken en stage bij TragelSamen doen!
Tragel ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking, jong en oud. Het doel is een goed leven, ook als je een beperking hebt. Dit doen wij samen met alle betrokkenen. Met begeleiding, zorg, behandeling en verschillende mogelijkheden voor wonen, werken, leren, ontwikkelen en vrije tijd. Ons motto ‘Samen doen’ heeft als doel de deelname aan de samenleving te vergroten. Tragel heeft ruim 90 woon-, werk- en dagbestedingslocaties in heel Zeeuws-Vlaanderen. 


Werken en stage bij Tragel


De woning van Tragel aan de Assestraat in Hulst
Het team op locatie Assestraat in Hulst regelt zelf zijn zaakjes. Het team gaat als een trein met hun uitdaging: zelfstandig werken. En daar profiteren de bewoners en cliënten van.

“Het werkt!” zegt eerste begeleider Marike Hoorman. Ze is twintig jaar in dienst bij Tragel. Haar collega Lindsey Boerdam werkt zeventien jaar bij Tragel. Zij zegt: “Zie het als een kleine onderneming. Ons team van zeventien personen regelt alles zelf, van de planning van personeelsinzet, financiën en zorgdossiers tot de contacten met cliëntvertegenwoordigers. Ieder heeft zijn eigen taak. We hebben een manager als coach en de stafafdelingen als back-up.” De nieuwe manier van werken betekent meer vrijheid. Marike: “We kunnen zelf creatief zijn en onze talenten benutten. We hebben inzicht en voelen ons verantwoordelijk.”


Maatwerk
“Voor de bewoner is er meer kwaliteit van zorg, omdat we snel kunnen reageren als de bewoner iets vraagt. Wij maken zelf de planning en zetten mensen steeds in waar ze het beste tot hun recht komen. De bewoners vinden het ook fijn vertrouwde gezichten te zien”, zegt Lindsey. De manier van werken vergt veel van medewerkers: zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en inzet. Marike: “Wij zien het als een verrijking van ons werk, niet als ballast. Werken in zelfstandige teams betekent niet dat je alles zelf moet doen. We staan er niet alleen voor, met een manager en staf waarop we kunnen terugvallen. Het zelfstandig worden van teams is een proces dat tijd nodig heeft. Elk team volgt in zijn eigen tempo”, zegt Marike. “Geen enkele bewoner of cliënt is hetzelfde. Geen enkel team is hetzelfde. Daar moeten oplossingen voor worden bedacht. Het uitgangspunt is dat zelfstandig werken ons handvatten geeft om het leven voor onze bewoners en cliënten zo goed mogelijk te maken. We hebben zelf de meeste kennis van de zorg in huis of weten waar we het kunnen halen.”


Tragel is doorlopend op zoek naar nieuwe talenten 
Zoek jij uitdagend werk of een leuke stage waar de mogelijkheden van mensen voorop staan en waar jij kansen krijgt om je te ontwikkelen? Dan maken we graag kennis met jou. 

Wat we niet alleen kunnen, kunnen we samen. Kijk op tragel.nl voor alle vacatures. 

Geen passende functie in het vacatureoverzicht? Stuur een open sollicitatie!


Wat wij bieden

Bij Tragel werken we in zelfstandige teams, waardoor er ruimte is voor jouw ideeën en creativiteit. We bieden leer- en ontwikkelmogelijkheden in een goede werksfeer.


Contactgegevens Tragel

tragel.nl
facebook.com/tragelzorg
twitter.com/tragelzorg
linkedin.com/company/tragelzorg

logo

Gegevens Tragel

Naam Tragel

Website
www.tragelzorg.nl

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Tragel

Lees hier het artikel van Tragel

Stages & opleidingen bij Tragel

Stages Klik hier voor stage overzicht

Actuele vacatures van Tragel