SZR

Thuis in RivierenlandSZR biedt zorg binnen en buiten de zorgcentra voor cliënten met een complexe zorgvraag die behoefte hebben aan langdurige zorg. Ook realiseren we revalidatie en palliatief terminale zorg (hospice).


SZR beschikt over een behandelcentrum waarbij het team van behandelaars zowel in de zorgcentra als in de thuissituatie werkzaam zijn. SZR biedt aan thuiswonende ouderen ondersteuning door middel van o.a. zorg thuis, dagverzorging, dagbehandeling en ontmoetingscentrum.


Ontwikkelingen binnen SZR
SZR ontwikkelt zich in de richting van eigenaarschap. De kern is: de cliënt staat centraal. Wij luisteren en kennen de cliënt. Hierdoor kunnen wij goed inspelen op hun wensen en behoeften. Wij werken in kleine teams waar ook de verantwoordelijkheid ligt voor de manier waarop de zorg georganiseerd wordt (binnen afgesproken kaders). Het team krijgen veel ruimte om eigenaarschap te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen voor het welbevinden van de cliënten en de kwaliteit van zorg. Hiervoor is een goede samenwerking, op basis van gelijkwaardigheid, tussen zorgmedewerker, cliënt en/of mantelzorger belangrijk.


De zorgteams werken samen met verpleegkundigen, de zorgcoach en de zorgmanager.


Wat levert dit concreet op?
Korte lijnen, veel verantwoordelijkheid in de teams, ruimte voor eigen inbreng, invloed op de organisatie van de zorg (binnen bepaalde kaders).


Waarom werken bij SZR?

  • Ruimte voor eigen ontwikkeling
  • Jouw mening telt
  • Ruimte om jouw vak uit te voeren
  • Je kunt meebouwen aan een organisatie in verandering
  • Een organisatie met korte lijnen
  • Enthousiaste collega’s die graag met jou willen samenwerken
  • Zorgfuncties niveau 3 en hoger direct een contract voor onbepaalde tijd
  • Voor zorgfuncties niveau 3 en hoger aantal contracturen afhankelijk van jouw wensen (maximaal 36 uur)


We nodigen je uit om een kijkje te nemen binnen onze organisatie en zelf erachter te komen waarom je bij ons moet werken! Bekijk snel onze vacatures of neem contact op met de afdeling recruitment.


Interesse?

Bel met 0344-672826

E-mail met werving@szr.nl

logo

Gegevens SZR

Naam SZR

Onderdeel Recruitment

Postadres Postbus 94
4000AB Tiel

Telefoon 0344-672826

Website
www.szr.nl

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over SZR

Lees hier het artikel van SZR

Actuele vacatures van SZR