Stichting IJsselmonde-Oost

Wie we zijn
Stichting IJsselmonde-Oost levert al ruim 50 jaar zorg en ondersteuning aan verschillende doelgorepen in Barendrecht Ridderker. Met twee 24-uurs woonlocaties, twee kleinschalig wonen projecten, een uitgebreiden wmo-onderstueingstak en verschillende werk- en dagbestedingsprojecten ondersteunen we ruim 150 cliënten. Onze organisatiecultuur kenmerkt zicht door de informele sfeer en korte lijntjes.

Wij zijn een chirstelijke organisatie. Vanuit de kernwaarden barmhartigheid, dienstbaarheid en rentmeesterschap geven wij praktische invulling aan ons erfgoed. Wij geloven dat iedereen talent heeft en dat kan en mag ontwikkelen. Wij vinden dat iedereen een extra kans verdient. En wij geloven dat niemand er uiteindelijk alleen voor staat.

Wij geloven niet in verschillen tussen kwetsbare en niet-kwetsbare mensen, in verschillende belangen tussen onze cliënten en hun netwerk, of in strikte scheidslijnen tussen de sectoren in de zorg. Wij zijn er om mensen aan te laten haken in een wereld waarin dat steeds moeilijker wordt.


Help je mee?
Werken bij Stichting IJsselmonde-Oost betekent werken bij een kleinschalige en informele organisatie. We leveren professionele zorg en ondersteuning aan clienten met ons hart. De kracht van onze organisatie ligt in de grote betrokkenheid en het enthousiasme van onze medewerkers.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers voor onze locaties en projecten. Wij bieden leuke en zelfstandige functies binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg.

Je kunt bij ons ook terecht voor een stageplek op MBO of HBO niveau. Wij staan geregistreerd als erkend leerbedrijf. Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

  • Teammanager bij onze 24-uurs woonlocatie in Barendrecht
  • Orthopedagoog-Generalist
  • Begeleider C in Barendrecht
  • Open sollicitatie

Voor de volledige vacatureteksten en het actuele overzicht van onze vacatures kijk je op www.ijsselmonde-oost.nl/vacatures.

logo

Gegevens Stichting IJsselmonde-Oost

Naam Stichting IJsselmonde-Oost

Postadres Postbus 4000 
2980 GA Ridderkerk

Website
www.ijsselmonde-oost.nl

Actuele vacatures van Stichting IJsselmonde-Oost

Begeleider C Meliom

Stichting IJsselmonde-Oost in Barendrecht en Ridderkerk

Orthopedagoog-Generalist

Stichting IJsselmonde-Oost in Ridderkerk

Teammanager Meliom

Stichting IJsselmonde-Oost in Barendrecht

Lid Raad van Toezicht

Stichting IJsselmonde-Oost in