Stichting Anton Constandse

Herstelondersteuning is onze basisHerstel is een persoonlijk proces waarbij mensen met een (ernstige) psychische aandoening de grip op het leven weer terug proberen te krijgen. Jezelf leren kennen, omgaan met de psychische aandoening en weer een toekomst creëren staat hierbij centraal.


Medewerkers van Stichting Anton Constandse ondersteunen cliënten bij dit persoonlijke herstelproces. De herstelondersteuning wordt afgestemd op de persoonlijke behoefte van de cliënt en is gericht op het vergroten van de eigen regie op alle levensgebieden. Wij ondersteunen de cliënt bij praktische zaken zoals financiën, huishouden of werk, maar ook bij het vergroten van zelfvertrouwen, persoonlijke groei, eigen waarde en sociale vaardigheden.


Stichting Anton Constandse werkt met een uniek concept waardoor de cliënt ondersteund wordt door een professional die gespecialiseerd is in herstelondersteuning.

 

  • De mens staat centraal
  • Zelf verantwoordelijkheid dragen 
  • Samenwerken op basis van vertrouwen 
  • Wij zijn transparant en aanspreekbaar

 

Beschermd wonen
Stichting Anton Constandse heeft in de regio Den Haag verschillende kleinschalige woonvoorzieningen voor mensen met een (ernstige) psychische aandoening. Van beschermde woonvormen met 24 uur per dag ondersteuning tot individuele en groepslocaties met minder uren ondersteuning waar een beroep wordt gedaan op de zelfstandigheid van de cliënt. Voor iedereen is er een passende woonplek met individuele ondersteuning en activering om een zo goed en zinvol mogelijk bestaan op te bouwen.


Ondersteuning thuis
Samen met een van de herstelondersteuners bepaalt de cliënt welke ondersteuning er nodig is om de gestelde doelen te behalen en te komen tot persoonlijke groei. De ondersteuning kan bestaan uit praktische zaken als het huishouden, financiën en persoonlijke verzorging, maar ook aan het ontdekken/vergroten van ieders activering en het omgaan met de psychische problematiek.


Activering en participatie
Passende invulling van de dag die zorgt voor regelmaat, persoonlijke ontwikkeling en sociale contacten. Werk, opleiding, sport en hobby's geven mensen de kans weer betekenis te geven aan hun leven, gezonder te worden en te genieten van de nieuwe talenten die ze ontdekken.


Zoek jij in de Haagse regio werk of een stageplaats binnen de psychiatrie op mbo of hbo niveau? Solliciteer dan bij Stichting Anton Constandse en bouw mee aan het verhogen van de kwaliteit van herstelondersteuning en het versterken van de onderlingen samenwerking in wijken en gebiedsregio's.

 

T 070 308 20 95
E werflex@stichtingantonconstandse.nl
www.stichtingantoncontsandse.nl  

logo

Gegevens Stichting Anton Constandse

Naam Stichting Anton Constandse

Onderdeel Bestuursbureau Arbeidszaken

Postadres De Werf 15
2544 EH Den Haag

Telefoon 070-308 20 95

Fax 070-321 36 64

Website
www.stichtingantonconstandse.nl

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Stichting Anton Constandse

Lees hier het artikel van Stichting Anton Constandse

Stages & opleidingen bij Stichting Anton Constandse

Stages Klik hier voor stage overzicht

Actuele vacatures van Stichting Anton Constandse

Senior herstelondersteuner psychiatrie (hbo)

Stichting Anton Constandse in Den Haag e.o.

GGZ Herstelondersteuner verslavingszorg Baars

Stichting Anton Constandse in Den Haag e.o.

GGZ Herstelondersteuner verslavingszorg Botter en Pluut

Stichting Anton Constandse in Den Haag e.o.

Beleidsadviseur kwaliteit

Stichting Anton Constandse in Den Haag e.o.