Sjaloom Zorg

Voel je thuis bij Sjaloom Zorg


Wonen bij Sjaloom Zorg


Dagbesteding/werk bij Sjaloom ZorgSjaloom Zorg biedt mensen met een beperking zorg, ondersteuning en advies. Wij helpen cliënten zo zelfstandig mogelijk te leven. Gewoon thuis of in een van onze woonvoorzieningen. Sjaloom Zorg staat naast de mensen, op basis van een christelijke levensvisie.


In de samenleving
Bij ons staat de vraag van de cliënt en zijn kwaliteit van leven centraal. De mensen geven zelf aan wat zij willen. Als medewerker help je hen om op een waardevolle manier deel te nemen aan de samenleving. Het ontwikkelen en op kracht houden van een sociaal netwerk rond cliënten vormt hierbij een grote rol.


Breed zorgaanbod
Het zorgaanbod van Sjaloom Zorg is door de gevarieerde cliëntendoelgroepen en ondersteuningsvragen zeer breed. We bieden ondersteuning op het gebied van wonen, werk en vrije tijd op 20 verschillende locaties in Goeree-Overflakkee en Zeeland.


Werken bij
Een flexibele werkhouding, enthousiasme en betrokkenheid zijn eigenschappen die wij graag terugzien in onze medewerkers. Werken bij onze organisatie betekent afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen en/of specialiseren. We zijn op zoek naar gedreven mensen die zich voor onze cliënten willen inzetten als werknemer, vrijwilliger of stagiair.


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen Sjaloom Zorg? 
Kijk dan op www.sjaloomzorg.nl voor onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie naar b.vangurp@sjaloomzorg.nl T. 0187-609400

logo

Gegevens Sjaloom Zorg

Naam Sjaloom Zorg

Postadres Watertoren 20
3247CL Dirksland

Website
www.sjaloomzorg.nl

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Sjaloom Zorg

Lees hier het artikel van Sjaloom Zorg

Actuele vacatures van Sjaloom Zorg

Leden Raad van Toezicht

Sjaloom Zorg in Goeree-Overflakkee,Tholen, Schouwen-Duiveland

Open sollicitatie

Sjaloom Zorg in Goeree-Overflakkee,Tholen, Schouwen-Duiveland