Sensire

Samen en persoonlijk


Gezondheid, zorg en welzijn. Dat is waar Sensire voor staat. Wij ondersteunen mensen in alle levensfasen met zorg die nodig is om gezond te zijn én te blijven. Dat doen we altijd samen. Samen met onze klanten, samen met collega’s en samen met andere organisaties. En altijd op een manier die bij ons past: persoonlijk en dichtbij.Bij Sensire willen we er binnen de Achterhoek voor iedereen zijn. Van jong tot oud en in alle levensfasen. Dag en nacht staan wij onze klanten bij met een volledig pakket aan mogelijkheden. Van thuiszorg tot wonen met zorg, van maatschappelijk werk tot thuisbegeleiding en van jeugdgezondheidszorg tot zorg op afstand; Sensire is overal in thuis. Wij onderscheiden ons met gespecialiseerde zorg thuis, bijvoorbeeld bij een chronische aandoening of ernstige ziekte. Daarbij maken we onder meer gebruik van innovatieve zorgoplossingen en technieken.

 

De kracht van Sensire zit hem in het persoonlijke contact tussen onze medewerkers en de klanten. Sensire werkt vanuit een klein, maximaal zelfstandig team dat dicht bij de klanten staat. Zij staan voorop. Wij vinden het belangrijk dat jij hun verhaal, persoonlijke wensen en voorkeuren kent. Daarnaast krijg je veel ruimte en vrijheid om te vertrouwen op je eigen inzichten, inschattingen en initiatieven. Zo kun je aansluiten bij je klant op een manier die bij jou past, met aandacht voor de bijzonderheden die juist déze klant kenmerken.

 

Altijd dichtbij

Sensire is bereikbaar voor mensen. Wij zijn altijd in de buurt, in kleine teams die snel de juiste zorg kunnen bieden. Zo stappen onze medewerkers van de thuiszorg letterlijk binnen in het alledaagse leven van klanten. Onze woonzorglocaties zijn gelegen in de Achterhoek en nemen een centrale plek in binnen de regio. Hier kunnen bewoners hun een eigen leven leiden, ook met een intensieve zorgvraag. Onze medewerkers passen de ondersteuning aan op de wensen van elke individuele bewoner. Wij zijn dichtbij, zowel qua afstand als in onze communicatie.

 

Henriëtte (53), longverpleegkundige bij Sensire

"Bij Sensire doen we veel met zorg op afstand. En het klinkt misschien gek, maar ik heb het gevoel dat ik daarmee juist heel dicht bij de mensen sta. Mijn klanten en ik beeldbellen bijvoorbeeld via de iPad. Dat kan zo nodig op elk moment van de dag, zonder afspraak. Je kunt elkaar aankijken en ik kan zien hoe het thuis gaat. Als iemand zich onzeker voelt, kan ik hem geruststellen. Een van mijn klanten, een mevrouw van 75 met COPD, beeldbelt altijd samen met haar man. Dat zijn gezellige gesprekken. Al hebben we het over gezondheidszaken, het is net of ik even op de koffi e ben. Toen ik laatst op huisbezoek was om een nieuw pufje te bespreken, was het alsof we elkaar al jaren kenden."

 

Het beste uit jezelf én anderen halen

Bij Sensire vinden we het belangrijk dat mensen de ruimte en ondersteuning krijgen om het beste uit zichzelf te halen. Wij zetten ons dagelijks in voor het behoud of bevorderen van passende zelfredzaamheid bij onze klanten. Samen met het cliëntsysteem, collega’s en betrokken partijen maken wij ons hier sterk voor. Ook medewerkers worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. Sensire inspireert, motiveert en faciliteert je in je ontwikkeling. Samen gaan we voor optimale zorg, uitgevoerd door bevlogen en gepassioneerde zorgverleners.

 

Maak jij het verschil in de zorg?

Werk jij graag vanuit persoonlijke aandacht voor de klant en krijg je graag de ruimte om binnen de gestelde kaders zelf te bepalen hoe jij je vak uitoefent? Maak jij graag het verschil voor mensen en blijf je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg? Dan is Sensire op zoek naar jou! Wij willen mensen uit de regio graag de kans geven om zich optimaal te ontwikkelen en om werk te doen dat voldoening geeft. Voor jezelf en anderen. Je krijgt de ruimte om iedere klant écht te leren kennen en binnen de zorg zelf de verantwoordelijkheid te nemen. Werken bij Sensire, dat is werken alsof je je eigen baas bent.

 

Verzorgende IG of Verpleegkundige?

Start je carrière bij Sensire!

Lees hier meer over Sensire Lees meer over Sensire

Gegevens organisatie

Naam
Sensire
Onderdeel
Sensire Carrièrecentrum werving & selectie
Adres
Boterstraat 2
7051 DA Varsseveld
Website
www.werkenbijsensire.nl

Actuele vacatures

Verzorgende woonteam Boslaan PG

Sensire in Doetinchem

Verzorgende IG in de wijk in de regio Zelhem,Hummelo,Drempt

Sensire in Zelhem, Drempt, Keppel, Hummelo

Verzorgende in de wijk in de regio Gorssel en Lochem

Sensire in Gorssel, Lochem, Epse, Harfsen, Eefde

Verzorgende woonteam Montferland

Sensire in Doetinchem

Verzorgende woonteam Akkerland PG

Sensire in Doetinchem

Woonbegeleider 2 woonteam Pelgrim PG

Sensire in Gaanderen

Verzorgende woonteam De Garven

Sensire in Ruurlo

Woonbegeleider 2 woonteam Clematis

Sensire in Doetinchem

Salarisadministrateur

Sensire in Varsseveld

Woonbegeleider 2 woonteam Hettenheuvel PG

Sensire in Doetinchem, Zeddam

Verzorgende woonteam Dorpsweg PG

Sensire in Doetinchem

Verpleegkundige oproepkracht diverse wijkteams in de Gelderland (flex)

Sensire in Diverse locaties in de Achterhoek

Verpleegkundige in de wijk in de regio Zutphen en Warnsveld

Sensire in Zutphen, Warnsveld, Zuidwijken/Leesten

Specialist ouderengeneeskunde / A(N)IOS

Sensire in Doetinchem e.o.

Fysiotherapeut

Sensire in Doetinchem

Woonbegeleider 2 woonteam Boslaan PG

Sensire in Doetinchem

Verzorgende team Revalidatie

Sensire in Doetinchem

Verzorgende zorg op afstand NAAST

Sensire in Varsseveld

Verzorgende woonteam Lindenhof

Sensire in Vorden

Verpleegkundige diverse wijkteams in de regio Duiven, Zevenaar en Doesburg

Sensire in Lobith, Pannerden, Duiven, Doesburg, Zevenaar

Verzorgende IG in de wijk in de regio Berkelland

Sensire in Ruurlo, Neede, Eibergen

Verzorgende IG/Verpleegkundige oproepkracht in de gemeente Bronckhorst (flex)

Sensire in gemeente Bronckhorst, Hengelo Keijenborg

Verpleegkundige in de wijk in de regio Oost Gelre

Sensire in Groenlo, Lichtenvoorde

Verpleegkundige in de wijk in de regio Oude IJsselstreek

Sensire in Etten,Terborg, Varsseveld, Gendringen, Ulft

 

logo