SDW

Werken met hart en hoofd 

SDW ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand in West-Brabant. Van jong tot oud en bij leven, leren, werken en wonen. We kijken naar wat ze kunnen en willen, naar talenten en mogelijkheden. Jouw professionele ondersteuning zorgt ervoor dat de cliënt mee kan doen in de samenleving. En kan leven zoals hij of zij dat wilt.

Oog voor jou
Wil jij iets bijdragen, iets betekenen voor die ander? En daarbij jezelf ontwikkelen? SDW ziet jouw kennis en kunde, jouw inbreng en bevlogenheid. We luisteren naar je en waarderen je durf en ondernemerschap. En we helpen je bij het vinden van een juiste balans tussen werk en privé.

SDW geeft je de ruimte
We zien jouw talenten en je mogelijkheden en ondersteunen je om deze te ontwikkelen. Door te reflecteren en feedback te geven. Of door een training te volgen. Je krijgt de ruimte en het vertrouwen om je werk te doen zoals jij het wilt. En de ruimte om fouten te maken, waarbij we je helpen om daarvan te leren.

“Ik kan en mag mezelf zijn en dat maakt dat ik me goed voel. Binnen de brede kaders krijg ik de ruimte om mijn manier van begeleiden uit te voeren en dingen op te pakken.”
Patrick, ondersteunend begeleider

Vakmanschap
Hoe wil en kun jij jouw vakmanschap inzetten? Als begeleider kun je op verschillende niveaus werken bij woonlocaties, dagactiviteiten of ambulante ondersteuning. Er zijn meerdere doelgroepen in alle leeftijden. Je kunt ervoor kiezen om vast in een team te gaan werken of juist flexibeler inzetbaar te zijn via het Flexbureau.

Heb je interesse om bij SDW te komen werken? Kijk eens op onze website www.samenwerkenbijsdw.nl voor meer informatie, mogelijkheden en vacatures. Heb je direct een vraag aan ons, dan kun je ons telefonisch bereiken op 088-259 3123.

logo

Gegevens SDW

Naam SDW

Postadres Postbus 33
4700 AA Roosendaal

Telefoon 088-259 31 23

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over SDW

Lees hier het artikel van SDW

Stages & opleidingen bij SDW

Stages Stages bij SDW
Opleidingen Opleidingsmogelijkheden bij SDW
Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk bij SDW

Actuele vacatures van SDW

Persoonlijk begeleider Logeerhuis

SDW in Roosendaal e.o.

AVG arts

SDW in Roosendaal e.o.

Verzorgende IG Gehandicaptenzorg

SDW in Roosendaal e.o.

Regie Verpleegkundige behandeling

SDW in Roosendaal e.o.

Stagiaire communicatie

SDW in Roosendaal e.o.

Gezinshuisouders

SDW in Roosendaal e.o.