SDW

Leven zoals jij dat wilt!


Ondersteund door SDW


SDW ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand bij leven, leren, werken, wonen en vrije tijd in West-Brabant.


SDW kijkt naar wat de cliënt wél kan, samen met de mensen om hem heen. Met professionele ondersteuning zorgt SDW ervoor dat de cliënt mee kan doen in de samenleving. En kan leven zoals hij of zij dat wil.


Wie ben jij?
Jij bent professioneel, zelfverantwoordelijk en ondernemend. Je kijkt naar de mogelijkheden en talenten van de cliënt en geeft ondersteuning die bij hem of haar past. Je zet daarbij de cliënt zoveel mogelijk zelf in regie. Jouw ondersteuning zorgt voor een meerwaarde voor de cliënt. Je werkt op gelijkwaardige basis samen met collega’s, vrijwilligers en mantelzorgers aan een Goed leven voor de cliënt. Je werkt betrokken, respectvol en flexibel.


Wat krijg je ervoor terug?
Werken bij SDW is leerzaam en uitdagend. Met ons brede aanbod aan doelgroepen, locaties en functies is er voor iedereen met passie en energie een passende en afwisselende werkplek te vinden binnen de organisatie. SDW biedt meer dan alleen een baan en salaris. Wij vinden namelijk een goede sfeer, leuke collega’s, een juiste werkplek en een goede balans tussen werk en privé net zo belangrijk.

logo

Gegevens SDW

Naam SDW

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over SDW

Lees hier het artikel van SDW

Stages & opleidingen bij SDW

Stages Klik hier voor stage overzicht

Actuele vacatures van SDW

Managementassistent (24 uur)

SDW in Roosendaal e.o.

Vaktherapeut (8-20 uur per week)

SDW in Roosendaal e.o.

Vervoersbegleiders (0-15 uur per week)

SDW in Roosendaal e.o.

Basis-arts (28-36 uur)

SDW in Roosendaal e.o.

Flexmedewerkers

SDW in Roosendaal e.o.