SDW

Leven zoals jij dat wilt


SDW ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand bij leven, leren, werken, wonen en vrije tijd in West-Brabant.SDW kijkt naar wat de cliënt wél kan, samen met de mensen om hem heen. Met professionele ondersteuning zorgt SDW ervoor dat de cliënt mee kan doen in de samenleving. En kan leven zoals hij of zij dat wil.

Wie ben jij?
Jij bent professioneel, zelfverantwoordelijk en ondernemend. Je kijkt naar de mogelijkheden en talenten van de cliënt en geeft ondersteuning die bij hem of haar past. Je zet daarbij de cliënt zoveel mogelijk zelf in regie. Jouw ondersteuning zorgt voor een meerwaarde voor de cliënt. Je werkt op gelijkwaardige basis samen met collega’s, vrijwilligers en mantelzorgers aan een Goed leven voor de cliënt. Je werkt betrokken, respectvol en flexibel.

Wat krijg je ervoor terug?
Bij SDW krijg je volop kansen om te leren en te ontwikkelen. We bieden doorgroeimogelijkheden en besteden veel aandacht aan persoonlijke loopbaanontwikkeling. Je pakt hierbij wel jouw eigen verantwoordelijkheid. Met ons brede aanbod aan doelgroepen, locaties en functies is er voor iedereen met passie en energie een passende en afwisselende werkplek te vinden binnen de organisatie.

Gegevens organisatie

Naam
SDW

Actuele vacatures

Praktijkopleider (18-24 uur)

SDW in Roosendaal e.o.

Pleegzorgwerker (20-24 uur per week)

SDW in Roosendaal e.o.

Begeleider niv. 4 Logeerhuis (24 uur)

SDW in Roosendaal e.o.

Begeleider niv 3 Wlc De Spil (28 uur)

SDW in Roosendaal e.o.

HR Stagiaire

SDW in Roosendaal e.o.

Flexmedewerkers

SDW in Roosendaal e.o.

Stages & opleidingen bij SDW

 

Stages Klik hier voor stage overzicht
logo