SDW

Werken bij SDW: werken met hart en hoofd


Werken bij SDW: werken met hart en hoofd

SDW ondersteunt vooral mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand in West-Brabant. Van jong tot oud en bij leven, leren, werken en wonen. We kijken naar wat ze wél kunnen, samen met de mensen om hen heen. Jouw professionele ondersteuning zorgt ervoor dat de cliënt mee kan doen in de samenleving. En kan leven zoals hij of zij dat wilt.

 

Werken met je hart, kennis en kunde

Werken bij SDW doe je met je hart, maar zeker ook met kennis en kunde. We kijken naar jouw talenten. En geven je de ruimte deze in te zetten en verder te ontwikkelen. Dit kan door middel van het volgen van een opleiding of training. Of door te gaan werken met een andere doelgroep, op een andere locatie of in een ander team binnen SDW.

 

“Ik zie mensen groeien! Met mijn ondersteuning kunnen zij hun vaardigheden ontwikkelen en meedoen in de maatschappij.”Nicole, begeleider dagbesteding

 

Samenwerken

Je durft verantwoordelijkheid te nemen en de ondersteuning aan te passen aan de behoeften en wensen van de cliënt. We leren van elkaar en werken graag samen. Niet alleen met de collega’s in je team, maar ook met het netwerk van de cliënt en andere partijen in de samenleving.

 

Aandacht voor balans privé en werk

Medewerkers voelen zich prettig bij de informele sfeer van SDW. Er is aandacht voor elke medewerker als persoon. En voor de balans tussen werk en privé. 

 

Eigen Flexbureau

Naast vacatures voor onze locaties en teams hebben we een eigen Flexbureau. Heb je interesse om bij SDW te komen werken? Kijk eens op onze website www.sdw.nl/werken-bij-sdw voor meer informatie, mogelijkheden en vacatures.

 

“Ik kreeg en pakte de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Geweldig om zulke medewerking te krijgen je zo te mogen ontwikkelen!” Mark, begeleider IAG

 

logo

Gegevens SDW

Naam SDW

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over SDW

Lees hier het artikel van SDW

Stages & opleidingen bij SDW

Stages Klik hier voor stage overzicht

Actuele vacatures van SDW