Saffier

Oog voor wat telt


Saffier is een vernieuwende zorgorganisatie waar de cliënt centraal staat. We richten ons op wie iemand is en wat hij of zij nog kan en wil. Kwaliteit van leven en eigen regie zijn voor ons het uitgangspunt, niet leeftijd en beperking. Bij ons geldt: de cliënt doet zo lang mogelijk de dingen die hij kan, op zijn manier. Samen met de mensen om hem heen: familie, vrienden, buren. De zorgprofessionals van Saffier bieden daarbij een ondersteunende rol. Dat vraagt speciale zorgtalenten, die ook echt samen met de cliënt invulling aan het zorgplan kunnen geven.Wat biedt Saffier?

Saffier heeft 9 locaties in Den haag in de stadsdelen Escamp, Loosduinen, Scheveningen, Segbroek en Haagse Hout. We bieden wonen, begeleiding en behandeling aan speciale groepen cliënten, zoals mensen met niet aangeborden hersenletsel, Korsakov cliënten, dementerende ouderen en mensen in de laatste levensfase. Enthousiaste en gemotiveerde verpleegkundigen en verzorgenden bieden we graag een baan aan om een hoge kwaliteit van zorg te kunnen garanderen.

 

Leren & Werken

Bij Saffier zijn diverse mogelijkheden om tegelijk te werken en te leren. Je kunt bijvoorbeeld de opleiding tot verzorgende en verpleegkundige bij ons volgen. Als je deze opleiding hebt afgerond heb je een landelijk erkend diploma op zak waarmee je ook in andere sectoren van de zorg aan de slag kunt. Uiteraard leiden we je graag op voor een functie bij Saffier!

 

De BBL variant van de opleiding tot verzorgende duurt gemiddeld 3 jaar, die voor verpleegkundige 3,5 jaar. In beide gevallen ga j e1 dag per week naar school en daarnaast werk je bij ons op een zorgafdeling. Kies je voor de BOL variant, dan kun je stage lopen op één van onze locaties. Welke variant je ook kiest, je kunt bij ons altijd rekenen op een goede begeleiding door onze praktijk- en werkbegeleiders. Om toegelaten te worden tot de opleiding Verzorgende of Verpleegkundige moet je aan een aantal voorwaarden voldoen t.a.v. vooropleiding en taal- en rekenniveau. Daarnaast is het belangrijk dat je voldoende beschikbaar bent wat betreft onregelmatig werken, je over goede communicatieve vaardigheden beschikt, betrouwbaar bent en natuurlijk een goede beroepshouding hebt. 

 

Tijdelijk of flexibel werken

Wil je naast je opleiding flexibel werken in de zorg, dan biedt Flexjob van Saffier hiervoor volop mogelijkheden. Flexjob zoekt medewerkers die veelal op verschillende afdelingen en locaties inzetbaar zijn. De flexwerkers worden op korte termijn ingezet in geval van ziekte, zwangerschap of vakantiedrukte. Flexjob zoekt gediplomeerden in met name zorgfuncties. 

 

Interesse? Kijk op www.saffiergroep.nl of bel P&O: 070 449 30 50

 

 

 

Lees hier meer over Saffier Lees meer over Saffier

Gegevens organisatie

Naam
Saffier
Postadres
Postbus 52150
2505 CD Den Haag
Telefoon
070-449 30 00
Website
www.saffierderesidentie.nl

Actuele vacatures

Helpende, WoonZorgPark Loosduinen

Saffier in Den Haag

Basisarts

Saffier in Den Haag

Verpleeghulp, locatie Swaenehove

Saffier in Den Haag

Specialist Ouderengeneeskunde

Saffier in Den Haag

Verzorgende IG, Flexjob

Saffier in Den Haag

Verpleeghulp, Flexjob

Saffier in Den Haag

Helpende, Flexjob

Saffier in Den Haag

Kook vrijwilliger (De Lozerhof)

Saffier in Den Haag

Stages & opleidingen bij Saffier

 

Stages Klik hier voor stage overzicht
Opleidingen Klik hier voor opleidingen overzicht
logo