Saffier

Oog voor wat teltSaffier is een vernieuwende zorgorganisatie waar de cliënt centraal staat. We richten ons op wie iemand is en wat hij of zij nog kan en wil. Kwaliteit van leven en eigen regie zijn voor ons het uitgangspunt, niet leeftijd en beperking. Bij ons geldt: de cliënt doet zo lang mogelijk de dingen die hij kan, op zijn manier. Samen met de mensen om hem heen: familie, vrienden, buren. De zorgprofessionals van Saffier bieden daarbij een ondersteunende rol. Dat vraagt speciale zorgtalenten, die ook echt samen met de cliënt invulling aan het zorgplan kunnen geven.


Wat biedt Saffier?
Saffier heeft 9 locaties in Den  Haag in de stadsdelen Escamp, Loosduinen, Scheveningen, Segbroek en Haagse Hout. We bieden wonen, begeleiding en behandeling aan speciale groepen cliënten, zoals mensen met niet aangeboren hersenletsel, Korsakov cliënten, dementerende ouderen en mensen in de laatste levensfase. Enthousiaste en gemotiveerde verpleegkundigen en verzorgenden bieden we graag een baan aan om een hoge kwaliteit van zorg te kunnen garanderen.


Leren & Werken
Bij Saffier zijn diverse mogelijkheden om tegelijk te werken en te leren. Je kunt bijvoorbeeld de opleiding tot verzorgende en verpleegkundige bij ons volgen. Als je deze opleiding hebt afgerond heb je een landelijk erkend diploma op zak waarmee je ook in andere sectoren van de zorg aan de slag kunt. Uiteraard leiden we je graag op voor een functie bij Saffier!


De BBL variant van de opleiding tot verzorgende duurt gemiddeld 3 jaar, die voor verpleegkundige 3,5 jaar. In beide gevallen ga je 1 per week naar school en daarnaast werk je bij ons op een zorgafdeling. Kies je voor de BOL variant, dan kun je stage lopen op één van onze locaties. Welke variant je ook kiest, je kunt bij ons altijd rekenen op een goede begeleiding door onze praktijk- en werkbegeleiders. Om toegelaten te worden tot de opleiding Verzorgende of Verpleegkundige moet je aan een aantal voorwaarden voldoen t.a.v. vooropleiding en taal- en rekenniveau. Daarnaast is het belangrijk dat je voldoende beschikbaar bent wat betreft onregelmatig werken, je over goede communicatieve vaardigheden beschikt, betrouwbaar bent en natuurlijk een goede beroepshouding hebt. 


Tijdelijk of flexibel Werken
Wil je naast je opleiding flexibel werken in de zorg, dan biedt Flexjob van Saffier hiervoor volop mogelijkheden. Flexjob zoekt medewerkers die veelal op verschillende afdelingen en locaties inzetbaar zijn. De flexwerkers worden op korte termijn ingezet in geval van ziekte, zwangerschap of vakantiedrukte. Flexjob zoekt gediplomeerden in met name zorgfuncties.


Interesse? Kijk op www.saffiergroep.nl of bel P&O: 070 449 30 50

logo

Gegevens Saffier

Naam Saffier

Postadres Postbus 52150
2505 CD Den Haag

Telefoon 070-449 30 00

Website
www.saffierderesidentie.nl

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Saffier

Lees hier het artikel van Saffier

Stages & opleidingen bij Saffier

Stages Klik hier voor stage overzicht
Opleidingen Klik hier voor opleidingen overzicht

Actuele vacatures van Saffier

Helpende, 24-28 uur per week

Saffier in Den Haag

Verzorgende IG, 0-36 uur per week

Saffier in Den Haag

Verzorgende IG 8-32 uur per week

Saffier in Den Haag

Basisartsen 28-36 uur per week

Saffier in Den Haag

Verzorgende IG, 28-32 uur per week

Saffier in Den Haag

Verzorgende IG, uren in overleg

Saffier in Den Haag

Helpende plus, nul uur per week

Saffier in Den Haag

Verzorgende IG, 24-32 uur per week

Saffier in Den Haag

Specialist Ouderengeneeskunde GRZ

Saffier in Den Haag

Verpleegkundige, 24-36 uur p/w

Saffier in Den Haag

Verpleegkundige, 28 uur p/w

Saffier in Den Haag

Woonzorgbegeleider, 28 uur p/w

Saffier in Den Haag

Wandelmaatje (vrijwilliger)

Saffier in Den Haag

Vrijwilliger voor de duofiets

Saffier in Den Haag

Vrijwilliger centrale activiteiten

Saffier in Den Haag

Vrijwilliger voor 't Winkeltje

Saffier in Den Haag

Wandelmaatje (vrijwilliger)

Saffier in Den Haag

Verzorgende IG, oproep

Saffier in Den Haag

Verpleeghulp, oproep

Saffier in Den Haag