Saffier

Oog voor wat telt


Saffier is een vernieuwende zorgorganisatie waar de bewoner centraal staat. We richten ons op wie iemand is en wat hij of zij nog kan en wil. Kwaliteit van leven en eigen regie zijn voor ons het uitgangspunt, niet leeftijd en beperking. Bij ons geldt: de bewoner doet zo lang mogelijk de dingen die hij kan, op zijn manier. Samen met de mensen om hem heen: familie, vrienden, buren. De zorgprofessionals van Saffier bieden daarbij een ondersteunende rol. Dat vraagt speciale zorgtalenten, die ook echt samen met de bewoner invulling aan het zorgplan kunnen geven.


Wat heeft Saffier jou te bieden?
Enthousiaste en gemotiveerde zorgtalenten bieden wij graag een baan aan om de hoge kwaliteit van zorg te kunnen garanderen. Saffier heeft 10 locaties in Den Haag in de stadsdelen Escamp, Loosduinen, Segbroek, Scheveningen en Haagse Hout. We bieden wonen, begeleiding en behandeling aan speciale groepen cliënten, zoals mensen met niet aangeboren hersenletsel, Korsakov cliënten, dementerende ouderen en mensen in de laatste levensfase.


Leren & Werken op maat
Bij Saffier zijn diverse mogelijkheden om tegelijk te werken en te leren. Hiervoor maken we op maat en individueel afspraken. Je kunt bijvoorbeeld de opleiding tot verzorgende en verpleegkundige bij ons volgen. Als je deze opleiding hebt afgrond heb je een landelijk erkend diploma op zak waarmee je ook in andere sectoren van de zorg aan de slag kunt. Maar we gaan er natuurlijk van uit dat je na dit opleidingstraject verder gaat in een leuke baan bij Saffier! En als je al over diploma’s beschikt, dan bieden we je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.


Tijdelijk of flexibel werken
Wil je naast je opleiding flexibel werken in de zorg, dan biedt Flexjob van Saffier hiervoor volop mogelijkheden. Flexjob zoekt medewerkers die op verschillende afdelingen en verschillende locaties inzetbaar zijn. Als flexwerker word je op korte termijn ingezet in geval van ziekte, zwangerschapsverlof of vakantiedrukte. Flexjob zoekt gediplomeerden in met name zorgfuncties.


Wil je meer weten over wat Sa er als werkgever voor jou kan betekenen?
Kijk dan op https://saffier.recruitee.com/ of mail je vragen naar: personeel@saffiergroep.nl

Dan nemen wij contact met je op!

logo

Gegevens Saffier

Naam Saffier

Postadres Postbus 52150
2505 CD Den Haag

Telefoon 070-449 30 00

Website
www.saffiergroep.nl

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Saffier

Lees hier het artikel van Saffier

Stages & opleidingen bij Saffier

Stages Stages bij Saffier
Opleidingen Opleidingsmogelijkheden bij Saffier
Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk bij Saffier

Actuele vacatures van Saffier

Woonzorgcoördinator/EVV - 32 uur

Saffier in Den Haag

Helpende - 10 tot 20 uur

Saffier in Den Haag

Verpleegkundige - 32 uur

Saffier in Den Haag

Keukenchef (vrijwilligerswerk)

Saffier in Den Haag

Flex Verpleegkundige - flexibel

Saffier in Den Haag

Flex Helpende - flexibel

Saffier in Den Haag