RIBW Nijmegen & Rivierenland

Begeleiding bij wonen, participatie en werk voor mensen met een psychiatrische aandoening

Kies je voor een functie in de geestelijke gezondheidszorg? Dan kies je voor een afwisselende baan waarin veel van je gevraagd wordt, maar waarin je ook heel veel ontvangt. Heb je affiniteit met de psychiatrie? Geeft het jou voldoening als door jouw ondersteuning mensen uit hun isolement raken? Zie jij mogelijkheden in plaats van beperkingen? Ben je ondernemend? Beantwoord jij deze vragen met ‘ja’, dan gaan wij graag in gesprek met jou.


Jij maakt mensen sterker
Als je lijdt aan een psychiatrische aandoening sta je vaak buiten de samenleving. Bij de RIBW geloven we in de kracht van een ‘gewoon’ bestaan. Daarom begeleiden we mensen met een psychische kwetsbaarheid op weg naar herstel. En helpen we hen weer meedoen in hun eigen woonomgeving.

Jij zorgt ervoor dat mensen met een ernstige psychiatrische aandoening zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren. Je helpt hen om structuur te vinden, weer geloof te krijgen in eigen kansen en mogelijkheden en hen sterker te maken


Werken bij de RIBW
De RIBW Nijmegen & Rivierenland is dé specialist in psychiatrische begeleiding van mensen met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA). Ons vakmanschap is gericht op alle levensgebieden en dat maakt een integrale aanpak mogelijk.

We bieden een compleet aanbod als het gaat om begeleiding: van beschermd wonen tot ambulante zorg. De koers naar herstel zetten we uit in nauwe samenwerking met mantelzorgers, vrijwilligers, ervaringsdeskundigen en partners in het sociaal domein en de zorg.


Aantrekkelijke werkgever

Met zo’n 500 collega’s en 150 cliëntvrijwilligers begeleiden en ondersteunen we circa 1.600 mensen met een ernstige psychiatrische aandoening bij wonen, participatie en werk. In onze visie staan herstel, positieve gezondheid en een betekenisvol leven centraal.

De RIBW is een aantrekkelijke werkgever door onze goede opleidingsen ontwikkelingsmogelijkheden en een informele werksfeer. Ook vinden we het belangrijk dat mensen van de werkvloer betrokken zijn bij beleidsvorming. Samenwerken en meedenken wordt enorm gewaardeerd. Onze teams werken zelfgeorganiseerd. Dat betekent dat je het werk, samen met collega’s, grotendeels naar eigen inzicht kunt organiseren en veel eigen regie hebt.


Een leven lang leren
Blijvend leren en ontwikkelen is ons uitgangspunt. Dat maakt en houdt ons professioneel en geeft het vertrouwen dat medewerkers uit vakmanschap handelen. Medewerkers kunnen gebruikmaken van het digitale cursusaanbod binnen de GGZ Ecademy. Daarnaast delen ervaren medewerkers hun kennis door het geven van trainingen aan collega’s via het Intern Scholingsbureau. Om de opgedane kennis te borgen bieden we intervisie aan op de werkplek.


Vacatures
Spreekt de RIBW Nijmegen & Rivierenland jou als organisatie aan en ben je geïnteresseerd in een functie? Neem dan contact op via Team.Vacature@ribw-nr.nl of bel op 024 382 05 30.

Ga voor meer info over RIBW Nijmegen & Rivierenland naar www.ribw-nijmegenrivierenland.nl/werken-bij

logo

Gegevens RIBW Nijmegen & Rivierenland

Naam RIBW Nijmegen & Rivierenland

Onderdeel Team HRM

Postadres Kerkenbos 1103A
6546 BC Nijmegen

Website
www.ribw-nijmegenrivierenland.nl

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over RIBW Nijmegen & Rivierenland

Lees hier het artikel van RIBW Nijmegen & Rivierenland

Stages & opleidingen bij RIBW Nijmegen & Rivierenland

Stages Klik hier voor stage overzicht

Actuele vacatures van RIBW Nijmegen & Rivierenland

Ondersteunend Woonbegeleider, Team West Maas en Waal ,  24-28 uur

RIBW Nijmegen & Rivierenland in Nijmegen & Rivierenland

Ondersteunend woonbegeleider, BW Hatert 2 ,  24 28 uur

RIBW Nijmegen & Rivierenland in Nijmegen & Rivierenland