RIBW Arnhem en Veluwe Vallei

Werken bij RIBW AVV


RIBW Arnhem en Veluwe Vallei biedt specialistische begeleiding bij wonen, werken en leven aan volwassenen en jongeren vanaf 11 jaar met een psychiatrische aandoening of ernstige psychosociale problemen, zodat ze kunnen meedoen in de samenleving. We werken samen aan duurzaam herstel, waarin de kracht en de regie van de cliënt leidend is.
Medewerkers zijn de kracht van onze organisatie. Daarom investeren we in bevlogen en goed opgeleide medewerkers met de juiste competenties. Als werkgever bieden we een collegiale werkomgeving met volop mogelijkheden om zelfstandig te werken en jezelf te ontwikkelenWerken bij RIBW AVV
Dagelijks werken ruim 600 medewerkers om circa 2.400 cliënten te begeleiden bij het wonen, werken en leven. Onze kernwaarden vormen het kompas waarop we varen. Ze helpen ons om resultaten van betekenis te realiseren voor onze cliënten. We inspireren en stimuleren hen om gereedschappen te ontwikkelen waarmee zij de regie over hun leven duurzaam kunnen voeren en weer mee kunnen doen in de samenleving. We werken daarbij nauw samen met maatschappelijke partners op basis van kerncompetenties. Samen bereiken we het beste resultaat!
Blijven leren, blijven ontwikkelen

RIBW AVV stelt hoge eisen aan het professioneel handelen van medewerkers en aan de kwaliteit van de begeleiding. We investeren in jouw deskundigheid met een uitgebreid aanbod van (bij)scholing en cursussen. Om je kennis en expertise actueel te houden, bieden wij verschillende mogelijkheden voor verdieping of specialisatie. Zo zorgen we ervoor dat je specialist bent en blijft in herstelondersteunende begeleiding.


Competentiemanagement
Het succes van onze organisatie staat of valt met de competenties van onze medewerkers. Met behulp van competentiemanagement  werken we actief aan het stimuleren en ontwikkelen van de competenties. Wij verwachten van jou als medewerker dat je zelf het initiatief neemt om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in je vakgebied en je competenties en vaardigheden op peil houdt.
Kerncompetenties
De 4 kerncompetenties voor alle medewerkers binnen RIBW AVV zijn:

    Klantgerichtheid
    Samenwerken
    Zelfontwikkeling
    Resultaatgerichtheid

Per functie hebben we specifieke functiecompetenties opgesteld. Tijdens sollicitatiegesprekken toetsen we of de sollicitant voldoet aan deze competenties.


Persoonlijke drijfveren
Bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers kijken we – naast de vereiste opleiding – of jouw persoonlijke drijfveren en motivatie aansluiten bij onze organisatie.

Gegevens organisatie

Naam
RIBW Arnhem en Veluwe Vallei
Onderdeel
P&O
Adres
Velperweg 11
6824 BC Arnhem
Telefoon
(026) 442 42 36
Website
www.ribwavv.nl

Actuele vacatures

Medewerker begeleiding Wageningen

RIBW Arnhem en Veluwe Vallei in Wageningen

Gastvrouw/heer Westervoort

RIBW Arnhem en Veluwe Vallei in Westervoort

Projectleider Zorginnovatie

RIBW Arnhem en Veluwe Vallei in Arnhem

Stages & opleidingen bij RIBW Arnhem en Veluwe Vallei

 

Stages Klik hier voor stage overzicht
logo