Reinaerde

Van betekenis zijn voor een ander


 

“Goed luisteren en contact met elkaar vinden we belangrijk. We moedigen je aan om te laten zien wat je kan.”

 

Bijdragen aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Dat is waar we voor staan bij Reinaerde. Mensen kunnen bij ons rekenen op professionele en persoonlijke zorg en ondersteuning die het beste bij hen past. We werken nauw samen met andere zorgverleners, organisaties en gemeenten.


Jouw mogelijkheden
We zijn er voor ruim 3.600 mensen in de regio Utrecht. Zowel jongeren als ouderen. Bij Reinaerde kun je werken met mensen die tijdelijke begeleiding tot langdurige zorg en behandeling nodig hebben. Naast ondersteuning bij goede besteding van de dag, (zelfstandig) wonen en werken, vragen mensen persoonlijke verzorging en verpleging.


Hoe we werken
Mensen staan centraal bij Reinaerde. Ieder mens wordt gezien en gehoord. We willen mensen tot bloei laten komen. Daarbij gaan we uit van hun talenten en mogelijkheden. Of je nu medewerker of iemand met een beperking bent: ieder mens is van betekenis voor een ander.

 

“Je krijgt volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen"

 

Door goed te luisteren, te vragen waar iemand behoefte aan heeft en te kijken hoe we dat realiseren, voegen we waarde toe aan het leven van de cliënt. Als medewerker beweeg je dus vaak mee. Zo werken we bij Reinaerde. Onze kennis delen we met elkaar en met anderen. Want samen kom je verder dan alleen. Wij noemen dit podium geven aan samenspel. Zo zetten we de toon voor een betere wereld. In het groot en in het klein.


Afwisselend werk
Kies je voor Reinaerde? Dan kies je voor afwisselend werk. Durf jij ervoor te gaan? Wij bieden jou waardering, ruimte voor ontwikkeling en prettige collega’s. Dus zie jij kansen, weet je deze te benutten en heb je oog voor de omgeving? Kijk dan eens bij onze vacatures. Net als onze dienstverlening is het werk binnen Reinaerde heel divers. Er is van alles mogelijk. Ben je benieuwd naar onze organisatie? Kom gerust eens op de koffie of thee. We maken graag kennis met jou.


Meer weten?

Ontdek meer over ons werk en jouw mogelijkheden op www.reinaerde.nl.

Voor vragen over werken en/of leren bij Reinaerde kun je een mail sturen naar recruitment via recruitment@reinaerde.nl.

Word jij onze nieuwe collega?

logo

Gegevens Reinaerde

Naam Reinaerde

Onderdeel Arbeidsbemiddeling

Postadres Postbus 3364
3502 GJ Utrecht

Telefoon 030-22 999 27

Website
www.reinaerde.nl

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Reinaerde

Lees hier het artikel van Reinaerde

Stages & opleidingen bij Reinaerde

Stages Klik hier voor stage overzicht
Opleidingen Klik hier voor opleidingen overzicht

Actuele vacatures van Reinaerde

Begeleider, persoonlijke begeleider Ouderen Bloemenhof 3

Reinaerde in persoonlijke begeleider Ouderen Bloemenhof 3

Begeleider Dennendal Den Dolder

Reinaerde in Den Dolder

Begeleider volwassen 32 uur Den Dolder

Reinaerde in Den Dolder