RAZ

Een zorgorganisatie met een missie!


Zorgorganisatie RAZ (Residentiële & Ambulante service en Zorg) verleent zorg en service aan huis of op het eigen appartement voor iedereen die dat nodig heeft. Met deze diensten kunnen cliënten zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Dit is kenmerkend voor de wijze waarop de zorg door RAZ wordt geboden en waarbij de cliënt centraal staat. Bij RAZ is dit geen ideaal, maar een missie!RAZ is sinds 2001 een WTZi-erkende, landelijke, service- en zorgorganisatie. Naast huishoudelijke zorg, persoonlijke verzorging en verpleging, biedt RAZ ook medische en paramedische diensten aan. RAZ levert ook service en zorg tijdens de arrangementen en reizen van ECT Zorgvakanties.

 

Op onze ECR’s (European Care Residence) hebben cliënten een zelfstandige woonruimte, met de mogelijkheid hulp en zorg van RAZ te krijgen, als dat nodig is. Cliënten van alle leeftijden en met een verschillende behoefte aan zorg kunnen bij een ECR terecht. Op ECR’s kunnen bewoners, alleen of samen, oud worden. Het maakt niet uit hoeveel zorg de cliënt nodig heeft. ‘’Op eigen wijze ontzorgd ouder worden’’ noemen wij dat. Op elke ECR zijn ook zorghotelstudio’s aanwezig. Gasten kunnen hier tijdelijk verblijven, maar krijgen wel de zorg die ze nodig hebben.

 

Werken bij RAZ

RAZ is een organisatie die vanuit ondernemerschap op een innovatieve wijze blijft groeien. De wensen en behoeften van onze cliënten staan hierin centraal. Door ons ruime aanbod aan services en zorg kunnen we een eigentijdse werkomgeving bieden die inhoudelijk interessant is en wat we samen met u verder ontwikkelen.

 

We werken ondernemend, vakkundig, praktisch en professioneel. Onze visie is dat de manier waarop u in het leven staat en inhoud geeft aan uw functie, goed werkt vanuit de gedachten: Gaat niet, bestaat niet! Blijven ontwikkelen binnen uw functie of doorgroeien is noodzakelijk, we gaan hierover met u in gesprek en bieden begeleiding, opleiding en ontwikkelingsprogramma’s.

 

Bent u verpleegkundige of verzorgende IG en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan werken bij zorgorganisatie RAZ. Bij RAZ zijn wij doorlopend op zoek naar verpleegkundigen of verzorgende IG. Met 11 locaties door heel Nederland kunnen we overal nieuwe organisatieleden gebruiken.

 

Wilt u ook meewerken aan onze missie?

Solliciteer dan bij RAZ! Kijk op www.raz.nl/werken-bij-raz voor meer informatie over werken bij RAZ en de openstaande vacatures.

Lees hier meer over RAZ Lees meer over RAZ

Gegevens organisatie

Naam
RAZ
Postadres
Postbus 10
3998 ZR Schalkwijk
Telefoon
088-328 03 28
Website
www.raz.nl

Actuele vacatures

Werken bij RAZ

RAZ in -

 

logo