Raamwerk

Gewoon mooi werk


Raamwerk biedt met circa 800 medewerkers ondersteuning en begeleiding aan ongeveer 750 cliënten op het gebied van wonen, dagbesteding en (para)medische zorg. Onze doelgroepen zijn volwassenen en kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in de Duin- en Bollenstreek.


Wat maakt de gehandicaptenzorg leuk? Het antwoord kan heel simpel zijn. Als jij houdt van denken in oplossingen en kansen, dan ben je hier op de juiste plek! Hier leven onze cliënten zo ‘gewoon’ mogelijk met zoveel mogelijk vrijheid en eigen regie. Jij krijgt als collega dezelfde vrijheid en regie om met onze cliënten mee te denken. Dit is namelijk de baan waarbij je de cliënt kan helpen om zijn leven waardevoller te maken. Dit is ook de baan waarbij je niet bezig bent met jaarcijfers en winstmarges, maar ‘gewoon’ met mensen.

 

“Als je houdt van denken in oplossingen en kansen, dan ben je hier op de juiste plek!”

 

Wij zijn Raamwerk ……

Wij zijn een kleinschalige, cliëntgerichte regionale organisatie die actief inspeelt op actuele ontwikkelingen. Er is ruimte voor ideeën en je hebt vrijheid in het bedenken wat passende zorg voor de cliënt kan zijn. Je werkt in zelfsturende teams waardoor je samen verantwoordelijk bent voor onze cliënten en flexibel kan werken. We bieden jou de kans om jezelf te kunnen zijn én jezelf te kunnen ontwikkelen. Door onze interne opleidingen word je een volwaardig zorgexpert.


….. wie ben jij?

Jij stelt de cliënt centraal en houdt van uitdagingen die je oplossingsgericht aangaat. Ook durf je verantwoordelijkheid te nemen. Je bent een teamplayer, communicatief sterk en kan reflecteren. Jij hebt het ene hoofdstuk nu afgesloten en bent klaar om aan jouw volgende hoofdstuk te beginnen, waarbij je jezelf blijft ontwikkelen.


Hebben wij jouw nieuwsgierigheid kunnen prikkelen, bekijk dan onze vacatures op www.werkenbijraamwerk.nl en zie welke mogelijkheden wij jou allemaal kunnen bieden.

logo

Gegevens Raamwerk

Naam Raamwerk

Postadres Strandwal 2
2211 HT Noordwijkerhout

Telefoon 0252-34 56 78

Website
www.werkenbijraamwerk.nl

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Raamwerk

Lees hier het artikel van Raamwerk

Stages & opleidingen bij Raamwerk

Stages Stages bij Raamwerk
Opleidingen Opleidingsmogelijkheden bij Raamwerk

Actuele vacatures van Raamwerk

Begeleider Intensieve Zorg

Raamwerk in Noordwijkerhout

Begeleider Intensieve Zorg

Raamwerk in Noordwijkerhout

Begeleider

Raamwerk in Noordwijkerhout

Persoonlijk Begeleider Dagbesteding

Raamwerk in Noordwijkerhout

Begeleider Logeerhuis

Raamwerk in Noordwijkerhout

Begeleider Regio

Raamwerk in Noordwijkerhout

Begeleider Regio

Raamwerk in Noordwijkerhout