Quoratio

Pak jij de regie in de complexe wereld achter de schermen?


Vroeg of laat krijgt iedereen in Nederland te maken met zorg. Maar wie betaalt dat eigenlijk? Achter de schermen blijkt een complexe wereld schuil te gaan. De geleverde zorg moet op de juiste manier worden geregistreerd, zodat de zorgaanbieder de vergoedingen ontvangt waar het recht op heeft. Dát is waar de zorgadministratie een onmisbare rol speelt.

 
Kun je niet wachten om in die complexe wereld het verschil te maken, beschik je over communicatieve vaardigheden en staat persoonlijke ontwikkeling voor jou centraal? Dan is het Traineeship Zorgadministratie bij Quoratio precies wat je zoekt!


De zorgadministratie vervult dus een onmisbare rol in het bestaan én verbeteren van de zorg bij zorgaanbieders. En dat geldt voor Ziekenhuizen, Universitair Medisch Centra, Geestelijke Gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg en Verpleegen Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Want zonder zorgadministratie geen geld en dus geen zorg.

 

"Het doel is altijd het verbeteren van de zorg en niet de administratie op zich.”

 

Het is belangrijk om goed te kijken naar de bestaande processen en waar deze verbeterd kunnen worden, zodat dit bijdraagt aan de kwaliteit van de zorg.


Van registratie tot declaratie

Naast het verwerken van declaraties verwerkt de zorgadministratie nieuwe wet- en regelgeving in de processen en softwaresystemen. Hierbij wordt voortdurend gekeken welke processen – van registratie tot declaratie – geoptimaliseerd kunnen worden. Van betere registratie door de specialist die de zorg levert tot het verminderen van foutieve declaraties naar de partijen die de vergoedingen verstrekken.


Waarom zou je in de zorgadministratie aan het werk willen?

Omdat je van puzzelen houdt en net zolang doorgaat tot alles klopt. Cijfers vind je leuk en hebben geen geheimen voor jou. De bekostigingssystematiek in de zorg spreekt je aan en je wilt weten wat er speelt. Je ziet een uitdaging in de vertaalslag van wet- en regelgeving naar de administratieve organisatie. En met hulp van diverse digitale applicaties maak je de puzzel kloppend en draag je jouw steentje bij aan het beter maken van de zorg.


Werken bij Quoratio

Wil jij aan het werk bij de mooiste opdrachtgevers en tegelijk een vakgericht diploma behalen? Kom dan werken en leren bij Quoratio!


Quoratio leidt je in 2 jaar op tot professional op het gebied van registratie en declaratie in de zorg en je doet meteen relevante werkervaring op bij één van de bekende zorginstellingen van Nederland. Naast het behalen van een vakgericht diploma is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en kun je rekenen op professionele begeleiding.


Voor meer informatie over het traineeship kun je terecht op werkenenleren.nl of contact opnemen met Irmy Harcksen via recruitment@quoratio.nl of 030-604 7699.

logo

Gegevens Quoratio

Naam Quoratio

Postadres Regulierenring 14
3981 LB Bunnik

Telefoon 030-604 76 99

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Quoratio

Lees hier het artikel van Quoratio

Actuele vacatures van Quoratio

Accountmanager Finance

Quoratio in Landelijk

HR Software Implementatie Consultant

Quoratio in Landelijk

HR Process & Payroll Consultant

Quoratio in Landelijk

Traineeship Consultancy in de Zorg

Quoratio in Landelijk

AFAS Consultant

Quoratio in Landelijk

Healthcare Consultant

Quoratio in Landelijk

Consultant Horizontaal Toezicht

Quoratio in Landelijk

DBC Adviseur

Quoratio in Landelijk

Functioneel Beheerder Zorg

Quoratio in Landelijk

Coördinator Zorgadministratie

Quoratio in Landelijk

Traineeship Zorgadministratie

Quoratio in Landelijk

Traineeship Financiële administratie

Quoratio in Landelijk