Quoratio

Pak jij de regie in de complexe wereld achter de schermen?


Zijn procesoptimalisatie binnen de zorg en jij een match made in heaven

Zorgadministratie: een mooi vak waarin veel te ontdekken valt, geen dag hetzelfde is en je de zorg iedere dag een beetje beter maakt. Bij Quoratio bieden we binnen de zorg twee soorten traineeships aan waarin je in rap tempo carrière maakt achter de schermen van een complexe administratieve wereld. Je maakt impact en werkt bij top-opdrachtgevers als het Erasmus MC, Arkin, ORO en Tactus. En last but not least, ontwikkelingsmogelijkheden gegarandeerd. Klinkt dit als een match made in heaven?


Werken en Leren
Werken en Leren. Die twee staan bij Quoratio altijd centraal. Of je nu trainee of consultant bent, jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Voor jezelf, voor Quoratio en voor onze opdrachtgevers. Door te blijven werken én leren, werk je bij ons altijd aan de beste versie van jezelf, want je toekomst maak je nu! Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk dan op www.werkenbijquoratio.nl. En misschien vind je wel werk bij jou in de regio waar je de zorg iedere dag een beetje beter kunt maken. Bovendien krijg je als talent een persoonlijke Talent Development Manager die samen met jou kijkt naar je loopbaan en stip op de horizon. Zo ben je in staat te groeien en echt het verschil te maken bij onze opdrachtgevers. We doen ons werk samen. Met een grote achterban ben je in staat kennis te delen en van elkaars successen en uitdagingen te leren.


Waarom zorgadministratie?
Maar we zetten de vier belangrijkste redenen even voor je op een rijtje. Een baan met maatschappelijke betrokkenheid, een onmisbare schakel zijn tussen artsen, behandelaren en verzekeraars, doorgroeimogelijkheden tot DBC Adviseur, Zorgcontroller, Functioneel Beheerder of Projectleider Horizontaal Toezicht of werken aan procesoptimalisatie binnen de zorg? Check, check, check en check! Bij Quoratio kun je werken binnen ziekenhuizen, universitair medisch centra, de geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, de VVT en thuiszorg.

Zorgadministratie gaat al lang niet meer om registratie en declaratie alleen. Je begint met de basis, maar ook het implementeren en toetsen van wet- en regelgeving of systemen up-to-date houden behoren tot jouw uitdagingen. Dat geldt ook voor het ondersteunen en beheren van het gehele proces rondom de zorgadministratie, DBC- en DOT-vraagstukken en wellicht ook de implementatie van een nieuw elektronisch cliënten- en patiëntendossier. Dynamisch genoeg dus!


Zorgprofessional van de toekomst
Ben jij dat? We zijn altijd op zoek naar mensen met een passie voor de zorg en die zich vast durven bijten in complexe administratieve vraagstukken. Heb jij affiniteit met cijfers? Ben je analytisch? Oplossingsgericht? En durf je lef te tonen? Dan zoeken we jou! Een glansrijke carrière is dichterbij dan je denkt... Check het traineeship zorgadministratie en/of het traineeship consultancy in de zorg.


Werken bij Quoratio
Wij zijn procesprofessionals met impact en echte experts binnen zorg-, HRM- & salaris- en financiële administratie. Binnen de eerste twee zijn we zelfs de grootste, dus grote kans op een toffe en uitdagende opdracht. We zoeken mensen met lef en kijken dan ook verder dan je cv. Nu ben je vast benieuwd: wat biedt Quoratio jou? Dat laten we je graag zien, want dat is in ieder geval veel meer dan alleen een baan. Heb jij het Quoratio-DNA? Zijn procesoptimalisatie in de zorg en jij een match made in heaven?

Neem een kijkje op de website of neem bij vragen direct contact op via recruitment@quoratio.nl, 030-6569720 of stuur een appje naar 06-12116769. Tot snel?

logo

Gegevens Quoratio

Naam Quoratio

Postadres Regulierenring 14
3981 LB Bunnik

Telefoon 030-604 76 99

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Quoratio

Lees hier het artikel van Quoratio

Actuele vacatures van Quoratio

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Quoratio in Landelijk

Accountmanager Zorg - Ziekenhuizen

Quoratio in Landelijk

HR Process & Payroll Consultant

Quoratio in Landelijk

Accountmanager Accountancy

Quoratio in Landelijk

HR Software Implementatie Consultant

Quoratio in Landelijk

AFAS Consultant

Quoratio in Landelijk

Healthcare Consultant

Quoratio in Landelijk

Consultant Horizontaal Toezicht

Quoratio in Landelijk

DBC Adviseur

Quoratio in Landelijk

Functioneel Beheerder Zorg

Quoratio in Landelijk

Coördinator Zorgadministratie

Quoratio in Landelijk