logo Prinsenstichting

Prinsenstichting

Gehandicaptenzorg op topniveau!

Prinsenstichting in beeld

Prinsenstichting in het MediVacature magazine

Nieuwste vacatures van Prinsenstichting

Over Prinsenstichting

In de omgeving van Zaanstreek, Waterland en Schagen, in prettige woonomgevingen, vind je Prinsenstichting. Wat werken bij Prinsenstichting zo uniek maakt? Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij bieden ondersteuning, begeleiding en verzorging aan van kind tot jongvolwassenen en van volwassenen tot ouderen. En van licht verstandelijk beperkt tot een meervoudige beperking of tot moeilijk verstaanbaar gedrag. Prinsenstichting is goed in intensief complexe zorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

 
Wij zijn een lerende organisatie waar medewerkers het beste in elkaar naar boven halen. We werken veel in teamverband. En zijn trots op de doelen die wij samen behalen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching en werken aan relaties waarin een ieder zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander. Wil jij ook een bijdrage leveren aan het werken in de gehandicaptenzorg op topniveau en werken bij een organisatie waar je alle ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? Laten wij vooral kennismaken!

Onze kracht.
Wij geloven in de kracht van samenwerking. Daarom kiezen we bij Prinsenstichting voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen.

Onze begeleiders en behandelaren hebben samen één doel: onze cliënten helpen om het beste uit zichzelf te halen en een eigen leven te leiden. Op deze manier geven we de ondersteuning die het beste aansluit bij hun doelen en wensen en mogelijkheden. Zo gewoon als mogelijk. Samen kijken we naar wat kán.


Vol dynamiek.
Een werkdag bij Prinsenstichting is een dag vol dynamiek. We delen een lach en soms ook een traan. We hebben oog voor elkaar. Iedereen is van waarde. We zeggen niet voor niets: je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting!”


Driehoek
Wij werken vanuit de driehoek cliënt, ouder/verwant en begeleider. Wat het netwerk zelf aankan, laten we in goed overleg aan hen over. Waar professionele hulp nodig is, staan wij klaar met onze mogelijkheden op het gebied van wonen, dagbesteding, vrijetijdsbesteding, zorg, diagnostiek en behandeling.


Zodiak
Kinderen, jongeren en volwassen met een verstandelijke beperking of zwakbegaafdheid met uiteenlopende (psychiatrische) problemen kunnen bij ons behandelcentrum (en expertisecentrum) Zodiak terecht. Zodiak is onderdeel van Prinsenstichting en biedt ambulante, interdisciplinaire behandelingen. Als er een vermoeden is van een verminderd niveau van functioneren, kan Zodiak hier onderzoek naar doen en passende behandelingen aanbieden.


Onze doelgroepen
Bij Prinsenstichting specialiseren wij ons steeds meer in de begeleiding, verzorging en ondersteuning voor cliënten met een intensief complexe zorgvraag binnen de gehandicaptenzorg. Op dit moment hebben wij 6 doelgroepen, namelijk: Kind & jeugd, LVB/ MVB Complex Intensief, LVB Participerend, Ouderen, (Z)EMVB, EVB/MVB.


Kind & Jeugd
Voor kinderen bieden we naast (tijdelijk) verblijf ook mogelijkheden voor opvang en onderwijs.


Wil jij werken bij Prinsenstichting?
Bij Prinsenstichting maak je deel uit van een organisatie met lef! Hier pakken we een uitdaging met beide handen aan! Toon jouw lef en neem contact op met onze recruiters via onze receptie op 0299-459200 of e-mail via werkenbij@prinsenstichting.nl.

 

Algemene gegevens

Postadres
Postbus 123
1440 AC Purmerend

Website
www.prinsenstichting.nl

Stages
Stages bij Prinsenstichting