logo Philadelphia

Philadelphia

Het beste uit elkaar

Philadelphia in beeld

Nieuwste vacatures van Philadelphia

Philadelphia in het MediVacature magazine

Over Philadelphia

Begeleiding bieden aan mensen met een verstandelijke beperking is bijzonder. Je werkt met mensen die uniek zijn en die in meer of mindere mate ondersteuning nodig hebben. We bieden ambulante begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking tot intensieve zorg aan mensen met een ernstige meervoudige beperking. We ondersteunen als het nodig is en durven los te laten als het kan. Dit doen we met liefde, lef en meesterschap. Met als doel een gewoon en eigen leven voor de cliënten.

 
Je kunt bij ons in veel verschillende functies werken. Bijvoorbeeld als begeleider op een woonlocatie of bij een dagbesteding. Als gedrags­ deskundige, jobcoach of in een staffunctie op kantoor.

Met inmiddels ruim 9.500 cliënten, 7.300 medewerkers en 600 locaties staan we als moderne zorgaanbieder midden in de samenleving.


Werken voor Philadelphia betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die wij ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt dit je aan? Kom bij ons werken!

 

Algemene gegevens

Website
www.philadelphia.nl

Stages
Stages bij Philadelphia

Vrijwilligerswerk
Vrijwilligerswerk bij Philadelphia