Pameijer

Een job die ertoe doet


Deelnemen aan de samenleving kan voor mensen lastig zijn, bijvoorbeeld door psychische problemen of een (licht) verstandelijke beperking. Pameijer kan hier op alle levensterreinen passende ondersteuning bij bieden. Of het gaat om wonen, werken, opvoeden of sociale contacten; wij ondersteunen mensen op een manier die hen verder helpt.Eigen kracht
We doen dit in de eerste plaats door uit te gaan van ieders eigen krachten en talenten. Wat kunnen mensen zelf en hoe kunnen wij hen daar een stap verder in brengen? Op deze manier bereiken mensen dat zij zelf meer grip op hun leven krijgen, sterker in het leven komen te staan, niet méér maar juist minder afhankelijk van anderen worden.


In en met de samenleving
Daarnaast betrekken we ook zoveel mogelijk het eigen netwerk van mensen - familie, vrienden en bekenden - bij de ondersteuning en sluiten we aan bij initiatieven in de lokale omgeving, de eigen wijk. Een inclusieve samenleving, waarin iedereen ertoe doet, begint in de eigen omgeving.


Wie ben jij?
Je staat achter onze visie op het ondersteunen van cliënten. Dit betekent dat je uitgaat van talenten, niet van beperkingen. Daarnaast werk je graag samen met collega’s én cliënten. Je bent flexibel, proactief, een netwerker en handig met digitale middelen.


Wie zijn wij?
Pameijer biedt jou een veilige en gezonde werkplek. Je krijgt begeleiding bij de ontwikkeling als persoon én als werknemer. We voeren regelmatig gesprekken. Bijvoorbeeld over hoe je jouw talenten nog beter kunt inzetten. Pameijer biedt verder verschillende trainingen en opleidingen. En we hebben uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Vacatures bij Pameijer
Ben je net afgestudeerd? Bijvoorbeeld aan één van de oplei dingen MMZ, MZGZ/SD, PW jeugdzorg, HW, HZW2, SPH, MWD, CMV of Pedagogiek?

Neem gerust een kijkje op www.pameijer.nl voor vacatures of neem contact met de afdeling Personeelszaken via 010 271 00 00.

Lees hier meer over Pameijer Lees meer over Pameijer

Gegevens organisatie

Naam
Pameijer
Onderdeel
Werving & Selectie
Adres
Crooswijksesingel 66
3034 CJ Rotterdam
Postadres
Postbus 22406
3003 DK Rotterdam
Telefoon
010 - 271 00 00
Fax
010 - 271 03 08
Website
www.pameijer.nl

Actuele vacatures

Stages & opleidingen bij Pameijer

 

Stages Klik hier voor stage overzicht
Opleidingen Klik hier voor opleidingen overzicht
logo