Omring

Jezelf zijn en zo lang mogelijk je zelf kunnen redden, thuis of op een van onze locaties.
Daar willen wij aan werken.Wie zijn wij

Omring en haar voorgangers hebben al meer dan honderd jaar hun wortels in West-Friesland en de kop van Noord-Holland en op Texel. We richten ons op mensen die zorg nodig hebben op kwetsbare momenten. Altijd vanuit de visie dat ieder mens een individu is en zelf zijn of haar eigen leven wil inrichten.

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis

Zo lang mogelijk thuis wonen blijft hierbij het uitgangspunt. Het geven van liefdevolle en persoonlijke zorg begint bij veerkracht en zelfregie en het aansluiten op de echte motivatie of belangstelling van mensen zelf.
Om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te wonen bieden we thuiszorg en diverse vormen van gespecialiseerde verpleging en behandeling.

Zelfstandig of beschermd wonen in een van onze locaties

Voor wonen in een beschermde omgeving met intensieve zorg en begeleiding beschikt Omring over verschillende woonlocaties. Bijvoorbeeld om te revalideren of na een ziekenhuisopname. Maar zeker ook passende woonvormen voor mensen met dementie. Omring wil vanuit een innovatieve visie combinaties van wonen met zorg bieden.

Samen werken aan gezond zijn

Omring werkt graag samen aan gezondheid. Dat kan zijn door het geven van advies en informatie, het verzorgen van cursussen, de producten in onze Omringwinkels en het leveren van diensten in de buurt. Omring werkt samen met de ziekenhuizen en huisartsen onder meer op het gebied van spoedzorg en herstelzorg. Ruim 53.000 inwoners beschikken over een Omringpas, waarmee zij direct toegang hebben tot persoonlijk advies en informatie en voordeel hebben op tal van diensten.

Werken bij Omring
Bij Omring draait het om mensen. Om cliënten maar ook om medewerkers en vrijwilligers. Met elkaar dragen we bij aan de kwaliteit van samen leven vanuit onze kernwaarden: eigen regie, samen en positief. Door mensen te stimuleren de dingen te blijven doen, die zij zelf kunnen doen. Met de inzet van familie, bekenden en vrijwilligers. En door er te zijn voor mensen op kwetsbare momenten. Met goede zorg en ondersteuning. We werken met kennis, ervaring en natuurlijk met gevoel.
Omring biedt een prettige en afwisselende werkomgeving. Bij Omring krijg je bovendien volop kansen jouw talenten te ontwikkelen.

Gegevens organisatie

Naam
Omring

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden