MEE Amstel en Zaan

Werken bij MEE Amstel en Zaan betekent dat je een bijdrage levert aan de integratie en participatie van mensen met een beperking. Wij vinden dat mensen met een beperking het recht hebben op een onafhankelijk leven. Eigen mogelijkheden en keuzevrijheid staan bij ons voorop.

 

Deskundige en betrokken organisatie

MEE Amstel en Zaan is een deskundige en zeer betrokken organisatie met een informele werksfeer. Onze cliëntondersteuners werken in de verschillende wijkteams binnen ons werkgebied (Amsterdam, Amstelland en De Meerlanden en Zaanstreek/Waterland).

Blijven ontwikkelen

MEE heeft te maken met een grote diversiteit aan cliënten. We streven dan ook naar een continue verbetering van onze dienstverlening. Dit doen we door de kennis van methodieken op peil te houden en de competenties verder uit te breiden. Wij vinden het belangrijk dat je als medewerker van MEE Amstel en Zaan blijft ontwikkelen en organiseren veel voor onze medewerkers qua opleidingsmogelijkheden. We onderscheiden ons door een professionele, gemotiveerde en deskundige aanpak. Een vraaggerichte instelling, humor en collegialiteit vinden we belangrijk.logo

Gegevens MEE Amstel en Zaan

Naam MEE Amstel en Zaan

Postadres Derkinderenstraat 10-18
1062 DB Amsterdam

Website
www.meeaz.nl

Actuele vacatures van MEE Amstel en Zaan

Geen vacatures gevonden