Matthias zorg

Matthias Zorg is een recent gestart wooninitiatief voor mensen met een verstandelijke beperking in een voormalig nonnenhuis in het Soesterkwartier in Amerfoort.De sfeer is huiselijk waarbij de ruimtes zijn met veel oog voor detail en gebruikersgemak ingericht. De bewoners hebben intensieve begeleiding nodig bij het zelfstandig wonen en er is dan ook 24 uur per dag begeleiding in de nabijheid met zorg op maat. Het gebouw heeft gezamenlijke ruimtes en de appartementen waar de cliënten wonen. Ieder appartement heeft zijn eigen huisnummer, keukenblok, douche en toilet. We geven de cliënten en bezoekers graag het gevoel dat ze welkom zijn en gewaardeerd worden.
Met iedere cliënt wordt een persoonlijk zorgplan opgesteld. Hierin worden ook persoonlijke doelstellingen bepaald, deze kunnen per cliënt verschillend zijn. Voorbeelden zijn: het krijgen van een gezond dag- en nachtritme; vinden van een dagbesteding; het aanleren van huishoudelijke vaardigheden; sociale vaardigheden verbeteren of het uitbreiden van het sociale netwerk.
Bij Matthias Zorg staat de autonomie van de cliënt hoog in vaandel. Er wordt competentiegericht gewerkt. Er wordt gefocust op  het positieve, op wat de cliënten kunnen en van daaruit wordt er opgebouwd naar maximale zelfstandigheid. Ieder succes, hoe ogenschijnlijk klein ook, wordt gevierd!
De medewerkers van Matthias Zorg hebben vele jaren ervaring met de doelgroep en zijn gespecialiseerd, gekwalificeerd en gecertificeerd in het begeleiden van mensen met een lichte verstandelijke beperking.

logo

Gegevens Matthias zorg

Naam Matthias zorg

Postadres Matthias Withoosstraat 36
3812ST Amersfoort

Telefoon 033-744 06 20

Website
www.matthiaszorg.nl

Actuele vacatures van Matthias zorg

Geen vacatures gevonden