logo Marente

Marente

Jij zorgt voor persoonlijke aandacht. Wij zorgen voor werkplezier.

Marente in beeld

Marente in het MediVacature magazine

Nieuwste vacatures van Marente

Verzorgende IG

Marente Oegstgeest video

Helpende zorg & welzijn & verzorgende IG (flexpool)

Marente regio Duin- en Bollenstreek video

Wijkverpleegkundige VPT Noordwijk

Marente Noordwijk video

Zorgbemiddelaar

Marente regio Duin- en Bollenstreek video

Bijbaan in de thuiszorg

Marente regio Duin- en Bollenstreek video

Verzorgende IG

Marente Katwijk video

Helpende zorg & welzijn

Marente regio Duin- en Bollenstreek video

Over Marente

Marente zorgt voor de mensen van nu en kijkt tegelijkertijd naar de zorg van de toekomst. Werken bij Marente is werken bij een optimistische en veelzijdige organisatie, waar alles goed geregeld is. Waar werkplezier voorop staat. Waar leren en doorgroeien altijd mogelijk is. En waar meedenken over nieuwe manieren van persoonlijke zorg verlenen toegejuicht wordt. Met meer dan 2.600 Marentenaren zijn wij altijd dichtbij in de Duin- en Bollenstreek, Oegstgeest, Voorschoten en Leiden.


Werkplezier!
Marente is niet zomaar een werkgever. Het is een plek waar je 100% jezelf kan zijn en waar je gezien wordt. Dat voel je meteen. Een plek waar iedereen gelijk is. Waar je werk doet dat ertoe doet. En waar je op je gemak bent en waar persoonlijke aandacht voor elkaar is. Als je bij Marente werkt, doe je werk dat je voldoe- ning geeft. Samen met bevlogen collega’s die ook een ‘we-doen-het-samen-spirit’ hebben en zich iedere dag weer inzetten voor de best mogelijke zorg.

Leren & doorgroeien
Marente heeft als uitgangspunt ‘je hele leven lang leren’. We vinden het belangrijk dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Met inspirerende collega’s om je heen. Je gebruikt elkaars ervaring, kennis en ideeën. Zo haal je het beste uit jezelf en de ander. Welke functie je ook hebt, binnen Marente kun je jezelf ontwikkelen. Marente is een regionale zorgorganisatie met 10 woonzorglocaties, ruim 30 thuiszorgteams en een revalidatiecentrum. Dat biedt veel mogelijkheden om binnen de organisatie door te groeien.


Vernieuwend
De wereld verandert, de zorg verandert en Marente ver- andert mee. Marente neemt daarin haar verantwoorde- lijkheid en is continu op zoek naar verbeteringen. Door digitale zorg te verlenen en door dingen anders en slimmer te organiseren. Door de administratielast te verlichten en door meer samen te werken met andere organisaties. Maar ook door anders te kijken naar gezondheid en zorg en het netwerk van onze cliënten te betrekken bij de zorg.


Enthousiast geworden?
Kijk op werkenbijmarente.nl voor onze vacatures. Lees en bekijk blogs & vlogs van onze collega’s om ons nog beter te leren kennen. Voor meer informatie kun je bellen met werving & selectie via 071 406 15 73, mailen naar werving@marente.nl of een WhatsApp bericht sturen naar 06 57 55 86 62.

Algemene gegevens

Onderdeel
Werving

Telefoon
071-406 15 73

Website
www.werkenbijmarente.nl

Stages
Stages bij Marente