Luba Zorg

Wij zijn Luba Zorg.


Er zijn tekorten in de zorg. Luba Zorg wil daar wat aan doen. We zijn al ruim 10 jaar een dienstverlener voor een groot aantal zorginstellingen in de regio Haaglanden. Wij geven iedereen die door wat voor reden dan ook nooit een zorgdiploma heeft behaald de kans dit nu te doen. Heb jij een gezonde dosis passie, empathie en gedrevenheid om de zorg vooruit te helpen? En woon je in de regio Haaglanden? Meld je dan aan voor ons scholingstraject!

Het scholingstraject is samengesteld door een erkende opleider. Je behaalt in 4 maanden een erkend mbo diploma Helpende én hebt baangarantie! Wij betalen de scholingskosten, jij investeert je tijd en energie. Tijdens dit traject ga je één dag per week naar school en loop je vanaf de derde week één dag (onbetaald) stage bij een verzorging/verpleeghuis in Loosduinen of Scheveningen waar je om 07.15u wordt verwacht. Daarnaast besteed je 4 tot 6 uur per week aan je huiswerk via e-learning. Zet jij je volledig in, dan garanderen we een mbo-diploma en een arbeidsovereenkomst van minimaal 1 jaar!

Voor de scholing kan starten moet een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) worden aangevraagd en wordt een taaltoets afgenomen. Vanaf taalniveau 2F is instroom in het traject mogelijk. Medewerkers in de zorg hebben hart voor mensen. Mensen die niet (goed) voor zichzelf kunnen zorgen, door ziekte, ouderdom of fysieke beperking. Mensen die geholpen moeten worden om een kwalitatief zo goed mogelijk leven te leiden. Draag jij hier binnenkort aan bij? Meld je meteen aan voor ons scholingstraject via denhaag@lubazorg.nl of (070) 345 32 52.

logo

Gegevens Luba Zorg

Naam Luba Zorg

Postadres Dellaertweg 7G
2316 WZ Leiden

Website
www.luba.nl

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Luba Zorg

Lees hier het artikel van Luba Zorg

Actuele vacatures van Luba Zorg

Geen vacatures gevonden