Lister


Bij Lister begeleiden we mensen met ernstige psychiatrische en/of verslavingsproblemen. Werken bij Lister betekent verder gaan dan de geijkte paden. Ieder mens is namelijk uniek en vraagt om een eigen aanpak. Deze steun, hoe lang of kort ook nodig, geef je samen vorm. Net zo lang tot alles weer loopt zoals gewenst. Dat dit moment komt, daar vertrouwen we bij Lister op. Altijd.


Herstelondersteunend werken
Lister gaat uit van de herstelondersteunende visie waarbij het herstelproces van mensen centraal staat. Ons motto is: de juiste cliënt op de juiste plek gedurende de juiste periode. Biij Lister ben je zelf verantwoordelijk voor je acties en resultaten. Daarom investeren wij continu in onze medewerkers. Het is belangrijk dat je jezelf herkent in onze kerncompetenties: je reflecteert bewust, je werkt zelfstandig samen en je bent een klantgerichte ondernemer.


Ontwikkeling
Lister werkt naar met een  zorgmodel waarbij je als herstelcoach, met al jouw bagage, in de wijk begeleiding geeft. Om dit te kunnen vind jij het leuk om voortdurend te leren en te ontwikkelen. Jij krijgt de ruimte om jouw kennis en kunde maximaal in te zetten. Dat levert niet alleen meer kwaliteit van zorg op, maar ook een team van gemotiveerde professionals. Wij verwachten dat je hierin zelf initiatief neemt.


Verder investeert Lister veel in collegialiteit, mogelijkheden om te netwerken en uiteraard ook in gezelligheid, want plezier in je  werk is een voorwaarde voor goede zorg.


Samen doen, samen leren
Experimenteren met vaardigheden en geïnspireerd raken door de mensen waarmee je (samen)werkt. Dat is wat je als stagiair of beginnende professional bij Lister ervaart. Tijdens een stage bij ons ben je zelf verantwoordelijk voor je leerproces. Lister biedt jou een optimale leeromgeving. We waarderen ideeën en nieuwe inzichten van onze medewerkers en stagiairs en hebben veel aandacht voor kritisch denken, reflectie en feedback.


Een omgevingwaar je met plezier werkt en bouwt aan groei. Met op dit moment ongeveer 650  enthousiaste medewerkers zijn we al ruim 30 jaar actief in de omgeving Utrecht.


Heb jij een afgeronde social work, SPH, of HBO-V opleiding? We maken graag kennis met jou!


Contact

Furkaplateau 15

3524 ZH Utrecht

T 030 236 10 70

www.lister.nl/werken-bij

 

 

logo

Gegevens Lister

Naam Lister

Onderdeel P&O

Postadres Furkaplateau 15
3524 ZH Utrecht

Telefoon 030-236 10 70

Website
www.lister.nl

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Lister

Lees hier het artikel van Lister

Stages & opleidingen bij Lister

Stages Stages bij Lister

Actuele vacatures van Lister

Persoonlijk Begeleider | Nieuwegein

Lister in Nieuwegein

Slaapwacht | Enik

Lister in Utrecht

Manager Financiën

Lister in Utrecht

Herstelcoach | Paulus Potterhage

Lister in Nieuwegein

Herstelcoach | De Boerderij

Lister in Utrecht

Persoonlijk Begeleider

Lister in Utrecht

Open sollicitatie

Lister in Utrecht

Herstelcoach

Lister in Utrecht

Stage

Lister in Utrecht