Limor

Werken bij LIMOR?
Dat kan! We hebben ruim 400 deskundige en gepassioneerde collega’s, maar zoeken regelmatig meer collega’s. Bijvoorbeeld professionele begeleiders die zich inzetten voor de opvang, begeleiding en ondersteuning van mensen die om welke reden dan ook diep in de problemen zijn geraakt en nergens anders terechtkunnen.

LIMOR heeft een open bedrijfscultuur waarin je als medewerker de ruimte en faciliteiten krijgt om het beste uit jezelf te halen en mee te denken met de organisatie. Ben jij op zoek naar een baan waarin je het verschil maakt voor een ander? Bekijk dan eens onze vacatures of neem contact met ons op voor meer informatie. Eens een dagje meelopen en een snufje van de LIMOR-cultuur opsnuiven? Ook dat is mogelijk. Onderaan de pagina vind je de contactgegevens.


Wie zijn wij?
LIMOR is de Landelijke Instelling voor Maatschappelijke Ondersteuning en Rehabilitatie. Wij zijn er voor mensen die om welke reden dan ook diep in de problemen zijn geraakt en nergens anders terechtkunnen. Denk aan dak- en thuislozen, verslaafden, ex-gedetineerden, mensen met psychische problemen of schulden. Vaak zien we een combinatie van problemen. En omdat problemen nooit op zich staan, stemmen we onze aanpak altijd af op iemands situatie en omgeving, die per regio enorm kan verschillen. LIMOR is werkzaam in Groningen, Friesland, Overijssel, Drenthe en Zuid-Holland.


Wat doen wij?
LIMOR is er voor de zware, complexe cases, verre van ‘standaard’. Dus heeft een ‘standaardaanpak’ geen enkele kans van slagen. Daarom zijn en blijven bij LIMOR de vraag, behoefte en situatie van de cliënt altijd leidend gedurende het hele traject. Wel hebben we na aanmelding en intake een vaste structuur in onze methode welke kort is samen te vatten in drie woorden: opvangen, aanpakken en loslaten. Eerst bezweren we de noodsituatie en zorgen we voor stabiliteit en rust bij de cliënt. Vanuit de beschermde woonsituatie wordt met de cliënt een maatwerk-aanpak afgesproken die vervolgens leidt naar een stabiel leven zonder LIMOR.


Wie zoeken wij?
BIOS! Bij LIMOR werken medewerkers die Bevlogen, Integer, Ondernemend en Samenwerkend zijn. Hierop selecteren we onze mensen. Daarnaast creëren we de werkomstandigheden waarin deze voor ons belangrijke kwaliteiten goed gedijen. Onze gedreven houding blijkt besmettelijk richting veel van onze samenwerkende partners en vaak ook richting onze cliënten. Samen boeken we de resultaten waarmee de afgelopen jaren al vele mensen geholpen zijn.


Geïnteresseerd in werken bij LIMOR?
Neem dan een kijkje op: werkenbij.limor.nl of stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitaties@limor.nl.

logo

Gegevens Limor

Naam Limor

Postadres Postbus 8008
8903 KA Leeuwarden

Telefoon 085-485 6000

Website
www.limor.nl

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Limor

Lees hier het artikel van Limor

Stages & opleidingen bij Limor

Stages Stages bij Limor

Actuele vacatures van Limor

Trajectbegeleider

Limor in Delft

Gedragswetenschapper Noord Oost

Limor in Leeuwarden

Bijbaan als Slaapwacht

Limor in Groningen 

Sociaal huishoudelijk medewerker

Limor in Zoetermeer

Trajectbegeleider woonvoorziening

Limor in Zoetermeer

Trajectbegeleider

Limor in Zoetermeer

Gedragswetenschapper

Limor in Rijswijk