Lievegoed

Je bent meer dan je denktBij Lievegoed bieden we de best passende specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel en problemen op het gebied van psychiatrie en/of verslaving. Lievegoed is een bijzondere zorginstelling. Het werken bij Lievegoed is een bewuste keuze, en dat merk je.

We zijn klein en werken kleinschalig. We kennen elkaar en gaan op een persoonlijke manier met elkaar om. We zijn als heel mens aanwezig in ons werk. En we hebben elkaar nodig om het beste uit onszelf en ons werk te halen. Zorgmedewerkers van Lievegoed hebben een goede reguliere zorgopleiding achter de rug. Naast hun vakopleiding  zijn ze allemaal geschoold in de antroposofische visie op de mens en op gezondheid. Dit geeft elk team een diversiteit aan deskundigheid en vakkennis, met een gezamenlijk referentiekader. Zo beschikken we over een extra perspectief. Een andere kijk op mensen die een hulpvraag hebben. We onderhouden en voeden onze visie in teamintervisies en antroposofische studie-uren. We nemen de tijd om terug te kijken, te reflecteren en te bespreken wat beter kan. Tijd om van elkaar en met elkaar te leren. Daarnaast werken wij ook samen met zowel antroposofische als reguliere opleidingsinstituten.

Je bent meer dan je denkt
Wij bieden, op basis van onze antroposofische identiteit, de best passende specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel en problemen op het gebied van psychiatrie en/of verslaving.

Bij ons wordt “heel de mens” gezien. Ieder mens is in de kern gezond en we gaan uit van de eigenheid van ieder mens. We kijken naar de gezonde kanten, gaan die stimuleren en versterken. Dat geeft ruimte. Want je bent meer dan alleen je probleem of je beperking. Wij leggen het accent op kwaliteiten, talenten, wensen en mogelijkheden van mensen.

Verstandelijke beperking
Wij ontwikkelen sterke punten en verborgen talenten. We stimuleren sociale vaardigheden. Wij hebben veel aandacht voor ontmoeting met andere mensen en het organiseren van gemeenschappelijke activiteiten. Wij bieden structuur in een warme, zorgzame omgeving. En we doen meer. Zinvol werk, toneel, muziek en kunst.

Psychiatrie en verslavingszorg
Een depressie of een verslaving, samen maken we het helder en gaan we gedrag en vastzittende patronen veranderen. Wij zijn er voor iedereen die meerdere problemen op verschillende leefgebieden wil aanpakken. Daarbij werken we met erkende behandelingen voor meervoudige problemen.

Wat onderscheidt Lievegoed
Lievegoed biedt zorg volgens alle in Nederland gangbare normen, voorwaarden en criteria, maar met iets extra’s in het belang van de kwaliteit van leven van onze cliënten: zoals aandacht voor heel de mens, gemeenschapszin, zingeving en verbinding met de natuur. Dat maakt ons ook aantrekkelijk voor cliënten en medewerkers die niet per se op zoek zijn naar een antroposofische instelling als de onze, maar wel naar zorg die ingericht is volgens deze waarden.

Lievegoed groeit!
En daarom zijn wij op zoek naar diverse zorgprofessionals. Wil jij meewerken aan het opbouwen van nieuwe teams en ons helpen het aanbod te vergroten? Ben jij toe aan een manier van werken die naast het reguliere iets extra’s biedt? Neem gerust contact met ons op of solliciteer direct.
Solliciteren of meer informatie via:
www.lievegoed.nl/werkenbij
logo

Gegevens Lievegoed

Naam Lievegoed

Postadres Postbus 627
3720 AP Bilthoven

Website
www.lievegoed.nl

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Lievegoed

Lees hier het artikel van Lievegoed

Stages & opleidingen bij Lievegoed

Stages Klik hier voor stage overzicht
Opleidingen Klik hier voor opleidingen overzicht

Actuele vacatures van Lievegoed

GZ Psycholoog / Psychotherapeut A

Lievegoed in Bilthoven

Basis Psycholoog, Den Haag Ambulant

Lievegoed in Bilthoven

Basis Psycholoog, Amsterdam Ambulant

Lievegoed in Amsterdam

Persoonlijk Begeleider GHZ, Driebergen

Lievegoed in Driebergen

Verpleegkundige GGZ Lievegoed Bilthoven

Lievegoed in Bilthoven

GZ psycholoog Lievegoed Bilthoven

Lievegoed in Bilthoven

DBC Adviseur

Lievegoed in Bilthoven

Psychiater Lievegoed Kliniek Bilthoven

Lievegoed in Bilthoven

Begeleider GHZ, Driebergen

Lievegoed in Driebergen

Begeleider Nieuw Rijsenburg, Driebergen

Lievegoed in Driebergen

Flex Begeleider Salvia Driebergen

Lievegoed in Driebergen

Begeleider Salvia Driebergen

Lievegoed in Driebergen

Stageplek diverse locaties

Lievegoed in Bilthoven

Begeleider GHZ, locatie De Pauw

Lievegoed in Bilthoven

Open sollicitatie

Lievegoed in Bilthoven

Wandel Vrijwilliger Salvia Driebergen

Lievegoed in Driebergen