Kwintes

Sterk in de samenleving


Grip op je leven krijgen én houden is niet altijd eenvoudig. Zeker niet wanneer je kampt met een psychiatrische kwetsbaarheid of psychosociale problemen. We weten dat mensen soms al een lange weg afgelegd hebben voor ze bij ons komen en dat hun leven hindernissen met zich meebrengt. We zijn er van overtuigd dat mensen desondanks een voor hen zinvol leven kunnen opbouwen. Daar zetten we ons volledig voor in.

Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Samen met ruim 1900 collega’s, 120 stagiaires en 350 vrijwilligers zetten we ons in om mensen te helpen.

Je kunt bij Kwintes aan de slag in diverse functies, stage lopen of vrijwilligerswerk doen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen.

Vacatures
We zoeken met regelmaat (ambulant) begeleiders, woonbegeleiders, persoonlijk begeleiders, slaapwachten, trajectbegeleiders en sociaal werkers. Je kunt bij ons onder andere aan de slag in ambulante teams, begeleid wonen locaties, maatschappelijke opvang, dagbesteding en activering (centra). Ontdek op werkenbijkwintes.nl wat jij kunt betekenen.

Zelfstandige teams
Bij Kwintes werken alle medewerkers in zelfstandige teams. Een zelfstandig team wordt op afstand aangestuurd door een gebiedsmanager. Jij en je collega’s binnen het team krijgen veel ruimte om vorm te geven aan de invulling van het werk. De basis van je werk ligt op je eigen vakgebied, maar daarnaast vragen we ook van medewerkers om een aantal neventaken zelfstandig op te pakken. Hierbij kun je denken aan zaken zoals het roosteren, opleidingsbudget, teamkas(beheer), verzuim en werving en selectie. Bij al deze aandachtsgebieden krijgen teams ruime ondersteuning door middel van heldere kaders, training en coaching. Daarnaast kunnen teams een beroep doen op afdelingen op het centraal bureau van Kwintes.

Bedrijfscultuur
Kwintes is een mensgerichte organisatie, het werk dat we doen is zingevend. Dat voel je als je kennis maakt met onze mensen, in de betrokkenheid en gedrevenheid om iets voor een ander te betekenen. Vertrouwen en gelijkwaardigheid is de basis van hoe we met elkaar omgaan. We zijn gericht op samenwerking en ontwikkeling, de organisatie is daardoor constant in beweging. Met elkaar kijken we vooruit en streven we ernaar om elke dag de beste zorg te leveren voor cliënten. Medewerkers krijgen de ruimte en het vertrouwen om zelf vorm te geven aan het werk dat zij doen. Bij ons kun je jezelf zijn en je kwaliteiten inzetten en ontwikkelen. Samen geven we richting aan jouw droombaan.

Locaties
We zijn gevestigd op veel verschillende plaatsen in Nederland. Onze locaties en teams vind je in (delen van) Flevoland, Utrecht, Veenendaal, Gooi & Vechtsteek en Gouda en omgeving. Het centraal bureau van Kwintes is gevestigd in Zeist.


werkgebied Kwintes

logo

Gegevens Kwintes

Naam Kwintes

Onderdeel Stafafdeling P&O

Postadres Postbus 31
3700 AA Zeist

Telefoon 030-695 61 73

Website
www.werkenbijkwintes.nl

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Kwintes

Lees hier het artikel van Kwintes

Stages & opleidingen bij Kwintes

Stages Stages bij Kwintes
Opleidingen Opleidingsmogelijkheden bij Kwintes
Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk bij Kwintes

Actuele vacatures van Kwintes

Slaapwacht GGZ

Kwintes in Bodegraven

BI specialist

Kwintes in Zeist

Gedragswetenschapper GGZ

Kwintes in Utrecht

Woonbegeleider flexpool

Kwintes in Gouda

Woonzorgmedewerker GGZ

Kwintes in Bilthoven

Begeleider in de nacht

Kwintes in Bussum

Begeleider Beschermd Wonen GGZ

Kwintes in Bussum

Woonbegeleider jongvolwassenen

Kwintes in Veenendaal

Wakende wacht

Kwintes in Almere

Woonbegeleider ambulant

Kwintes in Woerden

Woonbegeleider GGZ

Kwintes in Lelystad

Stage Team Servicedesk I&A

Kwintes in Zeist

GZ Psycholoog

Kwintes in Amersfoort

Gedragsdeskundige volwassenen

Kwintes in Amersfoort

Gedragsdeskundige jongvolwassenen

Kwintes in Amersfoort