logo Kennemerhart

Kennemerhart

Werken in de ouderenzorg

Kennemerhart in beeld

Nieuwste vacatures van Kennemerhart

Planner

Kennemerhart Haarlem video

Medewerkers betekenisvol leven

Kennemerhart Bennebroek video

Teamleider Facilitair

Kennemerhart Haarlem video

Wondverpleegkundige

Kennemerhart Haarlem video

Verzorgende IG Thuiszorg

Kennemerhart Zandvoort video

Afdelings assistent

Kennemerhart Zandvoort video

Leerling Verzorgende I.G op locatie Huis in de Duinen,

Kennemerhart Huis in de Duinen, Zandvoort, Zandvoort, Bloemendaal, Haarlem video

Muziektherapeut (Vaktherapeut B)

Kennemerhart Haarlem video

Risico- en procescontroller

Kennemerhart Haarlem video

Specialist Ouderengeneeskunde

Kennemerhart Haarlem video

Over Kennemerhart

Werken bij Kennemerhart is werken vanuit je hart met bevlogen collega’s en aandacht voor ouder worden. Samen leveren wij liefdevolle zorg op maat, want ieder mens is uniek: jij, je collega’s én onze cliënten. Stuk voor stuk bijzondere en prachtige mensen met eigen wensen, dromen en behoeften. Dat maakt werken in de ouderenzorg zo mooi.


Wij gaan voor elke dag van waarde, door het bieden van persoonsgerichte zorg met de fijnste collega’s in de regio. Hoe wij werken en wat wij belangrijk vinden komt terug in onze kernwaarden; SAMEN is waar het om draait. Samen zorgen , Aandacht geven, Mogelijkheden benutten, Eigen regie respecteren, Naasten betrekken.

Werken met ouderen

Bij Kennemerhart werken wij niet voor ouderen, maar werken wij mét ouderen. Onze medewerkers gaan bij het verlenen van de zorg uit van de vragen, wensen, mogelijkheden en levenssfeer van de cliënt en diens naasten. Hierbij staat menselijkheid bij ons voorop, persoonlijk en op maat.

Werken met ouderen bij Kennemerhart begint met aandacht. Aandacht voor het levensverhaal van onze cliënten, aandacht voor elkaar en aandacht voor goede zorg. Ouder worden doet iedereen namelijk op zijn of haar eigen manier met eigen dromen en behoeften. Bij Kennemerhart snappen wij dat heel goed. Bij ons kunnen onze cliënten rekenen op zorg en aandacht die het leven net even mooier maken. Samen zetten wij ons iedere dag in om liefdevolle zorg te leveren, vanuit het hart.


Werken aan jouw ontwikkeling
Werken in de ouderenzorg gaat bij Kennemerhart niet alleen om onze cliënten, maar ook om jou als zorgverlener. Het werken met ouderen vraagt namelijk om constante ontwikkeling. Ontwikkeling waar wij jou graag bij willen helpen.
Vertel ons jouw dromen en visie en samen kijken we hoe we die waar kunnen maken. Voor onze cliënten, voor jouw persoonlijke ontwikkeling én voor de groei van onze organisatie. En omdat zorgen iets is wat je samen doet, werk je bij Kennemerhart nauw samen met je collega’s, diverse behandelaren, vrijwilligers en andere betrokkenen. In een prettige sfeer met ruimte voor een lach en een traan.

Sociaal betrokken als we zijn, staan we midden in de maatschappij en zetten we ons iedere dag opnieuw in voor de beste zorg in de regio. Die inzet en toewijding vragen wij van al onze medewerkers. Zoals in ieder goed huwelijk moet die toewijding dan natuurlijk wel van beide kanten komen, dus bij ons geen gedoe met tijdelijke contracten. Ben je verzorgende IG of (wijk)verpleegkundige en is werken in de ouderenzorg echt iets voor jou? Dan krijg je meteen een contract voor onbepaalde tijd.

Waar we ook niet moeilijk over doen, is jouw persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Want van goed opgeleide en gemotiveerde werknemers wordt iedereen beter. Zo is werken in de ouderenzorg niet alleen goed voor onze cliënten, maar ook voor jou als zorgverlener!

Kom ook werken in de ouderenzorg
Wil jij graag werken in de ouderenzorg en tegelijkertijd werken aan jouw ontwikkeling? Dan is werken bij Kennemerhart iets voor jou!

Algemene gegevens

Postadres
Diakenhuisweg 41
2033 AP Haarlem

Website
www.kennemerhart.nl

Stages
Stages bij Kennemerhart

Vrijwilligerswerk
Vrijwilligerswerk bij Kennemerhart