Jeugdformaat

Soms gaan problemen niet vanzelf over


Jeugdformaat biedt jeugd- en opvoedhulp in de regio HaaglandenIn ieder gezin is wel eens wat aan de hand. Soms gaan problemen niet vanzelf over en dreigen kinderen in de knel te komen. Jeugdformaat biedt dan professionele hulp, meestal via het Centrum voor Jeugd en Gezin of via Bureau Jeugdzorg. Hulp op maat aan ouders en kinderen van 0 tot 23 jaar die het op eigen kracht (even) niet redden. Als het kan doen we dat gewoon thuis in het gezin of op school. Als er meer aan de hand is, kunnen we kinderen en jongeren ook opvangen in pleeggezinnen, gezinshuizen of onze logeerhuizen. Zo ontstaat er rust en ruimte om problemen aan te pakken en de situatie te verbeteren. Bij alle hulp die we organiseren staat het kind, de jongere centraal. Hierbij stellen we ons voortdurend de vraag: wat zou je doen als het je eigen kind was? Vanuit deze visie bieden onze betrokken medewerkers in de regio Haaglanden laagdrempelige en deskundige hulp aan ruim 7.000 gezinnen per jaar.


Ben jij die breed georiënteerde professional, die resultaatgericht werkt, flexibel is en eigen verantwoordelijkheid neemt? Kijk dan op www.jeugdformaat.nl/werkenbij

 

Staat jouw vacature er niet bij? Maak een jobalert aan op onze website. Zo ben je altijd op de hoogte van onze actuele vacatures.

 

logo

Gegevens Jeugdformaat

Naam Jeugdformaat

Onderdeel Centraal kantoor

Adres Fleminglaan 16
2289 CP Rijswijk

Postadres Postbus 1178
2280 CD Rijswijk

Telefoon 070-351 27 51

Fax 070-358 40 76

Website
www.jeugdformaat.nl

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Jeugdformaat

Lees hier het artikel van Jeugdformaat

Stages & opleidingen bij Jeugdformaat

Stages Klik hier voor stage overzicht

Actuele vacatures van Jeugdformaat

Geen vacatures gevonden