logo Iriszorg

Iriszorg

Wij geloven dat er een plek is voor iedereen.

Iriszorg in beeld

Iriszorg in het MediVacature magazine

Nieuwste vacatures van Iriszorg

Over Iriszorg

Bij IrisZorg bieden wij zorgtrajecten voor opvang, wonen, werken en verslavingsbehandeling voor jong (18-) en oud en uit alle lagen van de bevolking. Iedereen heeft een ander verhaal. Vaak is er meer aan de hand: een verslaving aan drug, alcohol, gokken of gamen, even de draad van het leven kwijt, geen werk, geen huis, schulden, trauma, psychische stoornis, LVB of je krijgt reclassering. Bij IrisZorg ondersteunen wij naar herstel en zorgen dat de cliënt weer grip krijgt op zijn of haar leven.

Ontmoeten
Wij geloven in de kracht van de ontmoeting. In de ontmoeting kan het gebeuren, het is de grond onder onze voeten. Individuele verhalen doen ertoe. Zij zorgen voor begrip van de werkelijkheid. Het thema ontmoeten is van invloed op hoe wij met elkaar de organisatie verder vormgeven. Het is ook terug te vinden in onze methodieken van Krachtwerk en CRA, in het HR-beleid, in het vastgoed en de inrichting van de panden.

Krachtwerk en CRA
De mensen die we bij IrisZorg begeleiden, opvangen of behandelen, hebben wel eens het gevoel dat ze weinig kunnen en weinig waard zijn. Of ze vinden het moeilijk om te geloven dat ze uit de problemen kunnen komen. Wij werken met twee methodes. De methodes zijn positief, gericht op kleine successen, zelf je doelen bepalen, en ook onderliggende problemen aanpakken. Als je bij ons komt werken, word je hier in opgeleid.


Groeien in je werk
Trots zijn we op onze collega’s. Bij hen ligt onze kracht en onze uitdaging. Als het goed gaat met onze collega’s dan gaat het ook goed met onze cliënten. We constateren dat de zwaarte van onze cliënten is toegenomen en dat dit een groot beroep doet op de bekwaamheid en vitaliteit van een ieder. Jouw ontwikkeling, vitaliteit en werkplezier zijn daarom voor ons van groot belang. De inspiratie van jonge collega’s koesteren wij door ons platform Jong IrisZorg, een netwerk voor IrisZorg collega’s van 18 - 35 jaar.


Vacatures
Wij zijn onder andere op zoek naar begeleiders, maatschappelijk hulpverleners, verpleegkundigen en sociotherapeuten voor onze opvanglocaties, woonvoorzieningen, ambulante teams en klinieken. Wij hebben altijd wel een plek die bij jou past. Meer informatie en onze vacatures vind je op werkenbij.iriszorg.nl. Kom jij werken in onze kleurrijke organisatie?


Mogelijkheden in:
Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Apeldoorn, Deventer, Lelystad, Harderwijk, Beekbergen, Zevenaar, Ede, Wolfheze en Tiel


Wil je direct contact?
Mail dan met werkenbij@iriszorg.nl of bel ons op T: 088-606 2930


IrisZorg

  • 1300 collega's
  • 8896 cliënten
  • 60 locaties

 

Download infographic

Algemene gegevens

Postadres
Postbus 351
6800 AJ Arnhem

Website
werkenbij.iriszorg.nl

Stages
Stages bij Iriszorg

Vrijwilligerswerk
Vrijwilligerswerk bij Iriszorg