IBASS

Stichting IBASS


IBASS levert begeleiding op maat aan mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) naar maximale zelfstandigheid. De coaches van IBASS zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met ASS met een gemiddelde tot bovengemiddelde intelligentie. Wij integreren de aspecten zorg, werk en training om dit doel te bereiken.

IBASS werkt met zelfstandige zorgondernemers. Dit zijn coaches die een gerichte opleiding op minimaal HBO niveau hebben en minimaal vijf jaar ervaring met autisme.


Onze coaches hebben ruime ervaring in het begeleiden van mensen met autisme en ze zijn vaak ervaringsdeskundige. Naast hun ervaring met autisme hebben ze vaak een eigen specialisme zoals bijvoorbeeld relaties, werk, loopbaanbegeleiding, stressmanagement, onderwijs en opvoeding. Alle coaches zijn zelfstandige ondernemers met een eigen praktijk naast hun werk voor IBASS.


De coaches die bij ons zijn aangesloten voeren zelfstandig opdrachten uit. IBASS biedt opdrachten aan, geeft werkkaders aan en ondersteunt de professionaliteit. Samenwerking en kennis uitwisseling tussen coaches wordt gestimuleerd middels intervisie groepen en bijeenkomsten over onderwerpen die van belang zijn voor autisme coaching.

We zijn een relatief kleine zorgaanbieder van 30+ coaches. We zijn trots op onze slagkracht, die we mede kunnen handhaven dankzij de zeer kleine organisatie met korte lijnen.

logo

Gegevens IBASS

Naam IBASS

Postadres Klaphekweg 40e
6713HN Ede

Telefoon 0318-668 033

Website
www.ibass.nl

Actuele vacatures van IBASS