logo HWW Zorg

HWW Zorg

Haagse Wijk- en Woonzorg

HWW Zorg in beeld

HWW Zorg in het MediVacature magazine

Nieuwste vacatures van HWW Zorg

Over HWW Zorg

Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW zorg) is een wijkgerichte zorg- organisatie in Den Haag. HWW zorg wil dat iedereen kan leven op de manier die het best bij hem of haar past. Of dat nu thuis is, waar de medewerkers van onze wijkzorgteams zorg bieden of in een van onze woonzorgcentra en verpleeghuizen. Warm, betrokken en menselijk. Dat kenmerkt alle medewerkers van HWW zorg.

HWW zorg beschikt over 8 locaties (verpleeghuizen en woonzorgcentra) in Den Haag: Ametisthorst, De Eshoeve en De Eshoeve Residentie, Houtwijk, Moerwijk, Op de Laan, Rivierenbuurt en Vrederust-West.

En als meest complete aanbieder van Wijkzorg bieden wij dagelijks zorg met een glimlach door alle windrichtingen, sociaaleconomische klassen en nationaliteiten van Den Haag heen. En daarnaast bieden we óók thuisbegeleiding, wondzorg, casemanagers dementie, specialistische zorg, acute zorg én palliatieve zorg. Met tientallen teams door de hele stad hebben we altijd een baan bij jou in de buurt!

Ontwikkelingsmogelijkheden
Kenmerkend voor HWW zorg is de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen binnen een lerende organisatie. Als meest veelzijdige zorgaanbieder van Den Haag bieden wij volop mogelijkheden om door te groeien. Zo kun je bijvoorbeeld een specialisatie volgen, of een Traineeship waarbij je wordt klaargestoomd voor een leidinggevende functie.


Op zoek naar een uitdagende baan?
Ons actuele vacatureaanbod is te vinden op werkenbijhwwzorg.nl. Hier vind je ook onze opleidings- plaatsen. Ben je nog bezig met een opleiding en zoek je een baan die je goed hiermee kunt combineren? Dan is de flex- pool echt iets voor jou! Je kunt hierbij zelf je diensten inplannen!


Voor de meeste functies bieden wij nu ook direct een vast contract. En eventuele openstaande studiekosten nemen wij altijd over! En ga je aan de slag in de thuiszorg? Tijdelijk geven wij nu ook een gloednieuwe fiets cadeau bij alle vacatures in de thuiszorg!


Zit jouw baan er nu niet tussen, maak dan een vacature alert aan! Met deze service ben jij altijd op de hoogte van de vacatures waarin jij geïnteresseerd bent.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Werving en Selectie via telefoonnummer 06-82010062.


Volg HWW zorg ook op Social Media!
Facebook: facebook.com/hwwzorg
Instagram: https://www.instagram.com/hwwzorg.denhaag/


Medewerkers van HWW zorg aan het werk zien?
Bekijk de filmpjes van medewerkers op onze website www.werkenbijhwwzorg.nl onder het gedeelte ‘verhalen & video’s’.

Algemene gegevens

Telefoon
070-379 51 02

Website
www.hwwzorg.nl

Stages
Stages bij HWW Zorg

Vrijwilligerswerk
Vrijwilligerswerk bij HWW Zorg