Humanitas DMH

Dienstverlening voor mensen met een hulpvraag


Wij ondersteunen  waar nodig om te zorgen dat jij, vanuit eigen mogelijkheden, mee kunt doen. We doen dit oprecht. In contact van mens tot mens. Met passie en lef.Humanitas DMH

Humanitas DMH is een landelijke zorgorganisatie die mensen met een (licht) verstandelijke beperking en/of psychiatrische problemen ondersteunt en behandelt. Samen bepalen we welke vorm van ondersteuning het beste past. Wij bieden zorg op maat. Dat doen wij vanuit onze humanistische kernwaarden. Bij ons staat de mens centraal. We nemen verantwoordelijkheid voor onszelf en voor anderen in de samenleving. Dit vinden wij essentieel voor onze organisatie. Niet alleen om cliënten volwaardig te laten meedoen in de samenleving, maar  ook om een goede werkgever te zijn.

 

Cliënten en verwanten als partner

 

Homerun

Wij ondersteunen mensen met een licht verstandelijke beperking. Regelmatig komen daar meer problemen bij kijken, bijvoorbeeld financiële problemen en problemen zoals verslaving. Soms hebben zij zelfs geen dak boven hun hoofd. Voor deze groep cliënten hebben wij de Homerun methode. 

Samen met de Homerunner wordt een trajectplan opgesteld. Daarin staan 4 “honken” (doelen) die behaald moeten worden. Als deze doelen behaald zijn, slaat de Homerunner een Homerun en kan hij of zij zelfstandiger verder leven.

 

Begeleid wonen 

Voor mensen met een verstandelijke beperking of een meervoudige beperking die niet zelfstandig kunnen wonen, beschikken wij verspreid over het land over woonlocaties. Dat kan een woonlocatie zijn waar meerdere cliënten tegelijk wonen, maar ook een appartement waar iemand die dat kan alleen woont. Cliënten worden begeleid in het dagelijks leven. We besteden aandacht aan het omgaan met andere mensen, problemen oplossen, voor zichzelf opkomen en dagelijkse taken bedenken. Enkele van deze woonlocaties zijn ouderinitiatieven. Ouders hebben zich verenigd om tot een woonlocatie te komen waar zij als ouders de maximale inbreng hebben. Humanitas DMH ziet de ouders hierin echt als partners. 

 

Medewerkers krijgen bij ons de ruimte 

Onze medewerkers herkennen zich in de humanistische kernwaarden. Ze zijn ondernemend en flexibel en nemen zelf de regie om de kwaliteit van dienstverlening te blijven verbeteren. Als medewerker zie je kansen en kun je nieuwe initiatieven bespreekbaar maken!

 

We geven onze medewerkers graag de ruimte om zich te ontwikkelen. Wij beschikken over een leerportaal waarbinnen je trainingen en webinars kunt volgen. Daarnaast bieden we graag de mogelijkheid om een opleiding te volgen. 

 

Humanitas DMH kernwaarden

  • Regie op eigen leven
  • Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en voor anderen
  • Gelijkwaardigheid en verbondenheid met anderen in de samenleving

 

Wie zoeken wij? 

  • Enthousiaste en ondernemende collega’s die initiatief durven te nemen.
  • Collega’s die affiniteit hebben met het humanisme. 
  • Collega’s met een MBO of HBO opleiding voor de gehandicaptenzorg, pedagogiek of psychiatrie. 

 

Nieuwsgierig? 

Kijk eens op onze website www.humanitas-dmh.nl voor het actuele vacatureoverzicht, of neem contact op met onze afdeling werving & selectie.


Telefoon 030-6005170


E-mail: sollicitatie@humanitas-dmh.nl

Lees hier meer over Humanitas DMH Lees meer over Humanitas DMH

Gegevens organisatie

Naam
Humanitas DMH
Adres
Zadelstede 1-2
3431 JZ Nieuwegein
Postadres
Postbus 7057
3430 JB Nieuwegein
Telefoon
(030) 600 51 70
Fax
(030) 600 51 71
Website
www.humanitas-dmh.nl

Actuele vacatures

Cliëntcoach Stadwijck - Werken bij Humanitas DMH

Humanitas DMH in Diverse plaatsen

Begeleider 's-Gravenzande - Werken bij Humanitas DMH

Humanitas DMH in Diverse plaatsen

Vrijwilligers Het Zamen - Werken bij Humanitas DMH

Humanitas DMH in Diverse plaatsen

Stagiair HBO MWD Tiel - Werken bij Humanitas DMH

Humanitas DMH in Diverse plaatsen

Vrijwilligers - Barendrecht - Werken bij Humanitas DMH

Humanitas DMH in Diverse plaatsen

Vrijwillgers - Ter Apel - Werken bij Humanitas DMH

Humanitas DMH in Diverse plaatsen

Vrijwilligers - Zutphen - Werken bij Humanitas DMH

Humanitas DMH in Diverse plaatsen

 

logo