Gors

 “Gors is wel een heel bijzondere werkgever...” - Sarienke

Wie is Gors?
Bij Gors bieden we elke dag zorg en ondersteuning aan meer dan 900 volwassenen en kinderen met hersenletsel en/of een beperking. En dat doen we met liefde. Onze missie? Die is kort maar krachtig: mensgerichte ondersteuning bieden. We gaan uit van de mogelijkheden, niet van de beperking. Alleen zo kunnen cliënten het leven leiden dat zij verdienen en een volwaardig deel van de samenleving zijn, afgestemd op hun mogelijkheden, wensen en ambities. Samen werken we aan zingeving, het omgaan met emoties, persoonlijke verzorging, het gebruik van hulpmiddelen en sociale contacten. Dat doen we niet alleen op meerdere locaties in Zeeland, maar ook thuis. Zo is Gors nooit ver weg. Is er een andere hulpvraag? Ook dan zijn we er. Want ieder mens is uniek.

Heb je jouw hart op de juiste plaats? Wij zoeken voortdurend mensen die het verschil willen maken. We bieden een informele werksfeer met diverse ontwikkelmogelijkheden. De zorg die jij iedere dag in jouw werk met cliënten steekt, die steken wij in jouw ontwikkeling! Daarom bieden we niet alleen een passend salaris, vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering, maar ook een ontspannen werksfeer, veel collegialiteit, de juiste begeleiding en voldoende aandacht voor de balans tussen werk en privé.

De opties
Mensgerichte ondersteuning bieden, dat kunnen we niet alleen. Daarom werken wij niet alleen samen met beroepsprofessionals, maar ook met vrijwilligers, vakantiewerkers en studenten. Alleen zo kunnen we de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg bieden!
• Medewerkers in dienst
• Werk-leer trajecten (BBL)
• Stageplaatsen (BOL)
• Vakantiewerkers
• Vrijwilligers

Vaak voorkomende vacatures
Begeleider MZ / begeleider IG
Stel, jij wordt onze nieuwe begeleider 3 of 4. Dan bied je ondersteuning aan een leuke gevarieerde groep cliënten met een intensieve zorgvraag en/of lichte gedragsproblematiek. Dan ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het zorgplan van de cliënt en beweeg je mee met zijn of haar behoeften. Niet zomaar natuurlijk! Maar altijd met het doel dat cliënten kunnen leven zoals ze zelf graag willen, in een fi jne en veilige omgeving. Natuurlijk sta je er tijdens je werkzaamheden nooit alleen voor; je kunt altijd terugvallen op je team! Een gemotiveerd team met veel kunde en enthousiasme!

Voor onze locaties met de doelgroep verstandelijke beperking en (lichte) gedragsproblematiek zoeken we kandidaten met een opleiding SPW of MZ, niveau 3 of 4.

De locaties met de doelgroep verstandelijke beperking en (lichte) gedragsproblematiek zoeken kandidaten met een opleiding SPW of MZ, niveau 3 of 4.

ADL medewerker
Voor onze locaties waar intensieve verzorging gevraagd wordt hebben wij regelmatig vacatures voor de functie van ADL (algemene dagelijkse levensbehoefte) medewerker.

Wanneer jij onze nieuwe ADL medewerker wordt dan bied je ondersteuning aan (jong) volwassen met een meervoudige beperking op één of meer van onze locaties(s). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van ADL-werkzaamheden en beweegt mee met de behoeften van de cliënten. Niet zomaar natuurlijk! Maar altijd met het doel dat cliënten kunnen leven zoals ze zelf graag willen, in een fi jne en veilige omgeving. Natuurlijk sta je er tijdens je werkzaamheden nooit alleen voor; je kunt altijd terugvallen op je team! Een gemotiveerd team met veel kunde en gezelligheid!

Ondersteunende functies
Voor onze ondersteunende afdelingen hebben wij af en toe vacatures. De functies variëren hierin voor ondersteuning aan het primair proces of ondersteuning aan het managementteam. Denk aan ondersteuning bij projecten, kwaliteit, innovatie, (marketing)communicatie, financiën, ict/applicatiebeheer, personeel & organisatie, etc.

 

logo

Gegevens Gors

Naam Gors

Postadres Postbus 2160
4460MD Goes

Telefoon 0113-273333

Website
www.gors.nl/over-gors/werken-bij/

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over Gors

Lees hier het artikel van Gors

Stages & opleidingen bij Gors

Stages Klik hier voor stage overzicht
Opleidingen Klik hier voor opleidingen overzicht

Actuele vacatures van Gors