GGZ inGeest

Samen op eigen wijze


Ieder mens is volgens ons uniek. Daarom geven patiënt en behandelaar bij GGZ inGeest samen vorm aan de behandeling. We gaan uit van gelijkwaardigheid en onderling vertrouwen.Wat voor de ene patiënt werkt, hoeft niet per definitie goed te zijn voor de andere patiënt. Daarom passen we de behandeling aan de patiënt aan in plaats van de patiënt aan een standaardbehandeling. We kijken bij GGZ inGeest eerst naar wat de patiënt wel kan en werken van daaruit aan wat tijdelijk niet meer lukt.


Eigen kracht als basis

Samen nemen we de eigen kracht als basis om te werken aan de persoonlijke weg naar herstel. Eigen regie staat daarbij centraal. De behandeling sluit aan bij het dagelijks leven en we betrekken waar dat kan familie en mensen uit de directe omgeving van de patiënt bij de behandeling.


Ieder mens is uniek

Kort gezegd: ‘Ieder mens is uniek. De aanpak naar herstel dus ook. Met die kennis biedt GGZ inGeest gespecialiseerde psychiatrische zorg. Aan jongeren, volwassenen en ouderen. Met oog voor hun persoonlijke situatie en naaste omgeving. Afgestemd op lichaam en geest en volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten’.

logo

Gegevens GGZ inGeest

Naam GGZ inGeest

Onderdeel Dienst Personeel, Organisatie en Opleidingen

Postadres Postbus 74077
1070BB Amsterdam

Telefoon 020-788 5088

Website
www.ggzingeest.nl

MediVacature carrièremagazine

Lees hier meer over GGZ inGeest

Lees hier het artikel van GGZ inGeest

Stages & opleidingen bij GGZ inGeest

Stages Klik hier voor stage overzicht
Opleidingen Klik hier voor opleidingen overzicht

Actuele vacatures van GGZ inGeest

GZ-psycholoog (24-32 uur)

GGZ inGeest in Hoofddorp